KUR’AN NİZAMI neler vaat ediyor?
KUR’AN NİZAM diyor ve bu çok önemli meseleden söz ediyorduk…
KUR’AN NİZAMI bize ve bütün beşeriyete neler vaat ediyor?
KUR’AN NİZAMI, bugün mevcut olan sorunların çözüleceğini VAAT EDİYOR.
-Bürokrasi ortadan kalkacak.
-Rüşvetle yapılan işler görülmeyecek.
-Tekel sömürü sistemi ortadan kalkacak.
-Mahkemeler artık 40-50 sene sürmeyecek.
-Terör korkusu kalkacak, işsizlik sona erecek.
KUR’AN NİZAMI işte bunları ve benzerlerini vaat ediyor.
Bunları sadece solcuların yaptığı gibi mevcutların gitmesi ile geleceğini vaat etmiyor, nasıl geleceğini de kimi veriler içinde anlatıyor. Hakkın geleceğini, Hakka dayalı nizamın geleceğini vaat ediyor. Hakka dayalı nizam demek söylenenlerin gerçekleşmesi demektir yani Kur’an nizamı ne vaat etmişse onu gerçekleştirir. Kur’an olacak diyorsa o olacak demektir.
KUR’AN demiyor mu ki Allah nurunu tamamlayacak ve o nur da Kur’an’ın hayat nizamı olarak uygulanması gereken hükümleri değil midir?
Kur’an’a inanan kimse bundan nasıl kuşkulanır, nasıl olur da bir türlü buna inanmaz, bunun gerçekleşeceğine inanmaz?!
***
İnsanlar Allah’ın bu KUR’AN NİZAMI nimetini anlayıp uygulamak suretiyle şükretmeleri gerekirken, küfran-ı nimet etmek suretiyle küfrediyorlar!
Sermaye, masonlar, her türlü sivil ve askeri yöneticiler, Rablerinin bu nimetlerine şükretmeleri gerekirken, onlar da küfran-ı nimet ederek küfrediyorlar!
-Faizli müesseseleri ile insanlığı sömürüyorlar...
-Cinsel istismarla insanlığı ahlaksızlığa sürüklüyorlar...
-Mafyalarla ve gizli istihbarat örgütleri ile halkı eziyorlar...
Rablerine nankörlük yapıyorlar, küfran-ı nimet ediyorlar, küfrediyorlar.
Bunların bu yaptıklarının sonucu, yaptıkları fırtınalı günlerde mahvolan ekin gibidir. Bu küfranı nimete devam ederlerse, üçüncü cihan savaşı var olan birikimlerini yok edecektir.
Gidişata bakılırsa, felaket derecesindeki o günler gümbür gümbür geliyorum diyor.
***
ÇARE VE ÇÖZÜM NEDİR?
Beş büyükler -şimdi bunlara Türkiye de katılmak istiyor- üçüncü cihan savaşını önlemelidirler, gerekli tedbirleri almalıdırlar.
Bunlar çare ve çözüm olarak neler yapmalıdırlar?
1- Yerinden yönetim sistemine geçmeli ve bu yönetime saygılı olmalıdırlar. Devletler illerin iç işlerine karışmamalı, iller de bucakların iç işlerine karışmamalıdırlar.
2- Çıkan nizaları ekseriyetin çoğunluk parmakları ile değil, hâkimler/yargıçlar ve savcılar sistemi ile değil, hakemler sistemi yoluyla çözmelidirler.
3- Kuyumcular Kooperatifi’ni kurup altın karşılığı insanlık parasını çıkarmalıdırlar, insanlığı sömüren faizli karşılıksız para sistemine son vermelidirler.
4- Gümrükler, vizeler, kotalar, ticari engeller ortadan kalkmalıdır. İnsanların seyahat ve çalışma hürriyetlerin engelleyen her türlü sömürü sistemleri sona erdirilmelidir.
İnsanlık artık kendilerini var eden ve onları rahmeti ile bugünkü duruma getiren Allah’a şükretmeyi öğrenmelidir. Yoksa Allah onların hesabını çok kolay ve basit bir şekilde görür. Mesela, sadece bir uçağın düşmesi bahanesiyle dünya çapında çıkacak bir savaş, bütün dünyanın birikimlerini kısa bir zamanda yok edebilir... (Yeni/yine Rus uçağı gündemde..!)