Süleyman Karagülle
Kesin Sonuç
7.06.2018
6360 Okunma, 12 Yorum

Bu yazı Fehmi Koru’nun 07.06.2018 tarihli yazısına yorum olarak kaleme alınmıştır. Yazının linki aşağıda yer almaktadır.

http://fehmikoru.com/ak-partiden-telasli-uyarilar-geliyor-anketler-bu-defa-farkli-sonuc-mu-veriyor-yoksa/

 

Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçileceğine kesin gözü ile bakabiliriz. AK Parti’nin mecliste ekseriyeti temin etmeyeceği de söylenebilir.  Sonuçlar bellidir. Belli olmayan meclisin nasıl çalışacağıdır.

Bütün partilerin listeleri Sermaye tarafından hazırlandı. Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu mecliste yoktur. İyi Parti, Demokratik Parti, Uzan’ın Genç Parti’si gibi adı bile hatırlanmayan partilere dönüşecek. Meclise HDP girecek mi, Saadet Partisi grup kurabilecek mi? Sorular bunlar.

İyi Parti grup kuramayacak, zannediyorum. Sermaye’nin etkisi %7 civarındadır. Genç Parti bu kadar oy alabildi mi? HDP grup kurabilecek mi? Saadet Partisi anahtar parti olacak. Ezber tahminler bunlar.   Muharrem İnce’nin çok acemi bir siyasetçi olduğu ise Ordu komutanına yaptığı saldırıdan anlaşılıyor. Bir cumhurbaşkanı bir ordu komutanının apoletlerini nasıl sökebilir? Demek ki Ordu’ya darbe yapacak. Bu da Ordu’nun darbe yapmasına sebep olacak demektir. Bu söz Erdoğan’ın birinci turda seçilmesini sağlayacaktır.

AK Parti’ye oy vermeyeceklere tavsiye ediyorum Saadet’e oy versinler. Böylece Saadet denge partisi olur. Ben öyle yapacağım.

 

 

 

 


YorumcuYorum
mmehmetu76
07.06.2018
15:58

vesayetler, tüzükler, mansetler diye diye kendini acindirarak iktidara gelen bir liderin, vesayet simgesi bir pasaya siginmasi hazin ve icler acisidir, Allah düsmanima göstermesin bu durumu. muharremin apolet sökme lafi ona en az 10 puan kazandirmistir. herkes haddini bilmeli, oturdugu yerde oturmalidir. kahramanlik ayri, terbiyesizlik ayridir. komutanin solunda yanlis görmediysem hicarciklioglu yalakasi vardi ve komutandan daha cok alkis tuttu kis kis gülerek. sermayenin adami.. fakat pasanin sagindaki adam, kimse tanimiyorum, hic alkis tutmuyordu görüntülerde. neyse.. ciraga dükken teslim edilmezse, her gün aldatilan ustayi dükkanin önünden gecirmemek gerekir. biri kandirip da dükkani elinden alir yoksa.

bu arada faiz 17,75 oldu. bir kac gün önce bunu analiz etmis, ingilizlerin 300 baz puan bekledigine deyinmistim ki merkez 150 baz puan arttirdi. demek ki daha piyasa durulmayacak.

tayyipin kazanacagini meclis cogunlugunu kaybedecegini aylar önce söyleyen ilk benim. sermayenin adami faize bogacak sermayeyi..

Ahmet Yücel
07.06.2018
18:36

Mehmet kardeşim, Merkez Bankasının hükümetten bağımsız olarak karar alma ve uygulama durumu vardır. Faiz artışını hemen Erdoğan'a bağlamanız yanlıştır.

Ak Partinin ortalama 270 vekil alma imkanı vardır. Eğer HDP barajı aşamazsa ortalama 300 vekil alabilecektir.

Diğer konu Erdoğan sermayenin adamı ise Allah bunu Erdoğan'dan sorsun, sermayenin adamı değilse o zaman iftira etmiş olacaksın, Allah bunu senden sorsun.

Ayrıca 7 haziran öncesinden beri SP nin ittifakla meclise girmesini, gerekirse CHP ile ittifak yaparak da olsa meclise girmesini savunuyordum. Milli Gazete sitesinde soylediklerime karşı çıkanlardan birisi de, bu düşüncelerimden dolayı "........iğrençsiniz......." bile diyebildiler. Bu kişinin ismi bende saklıdır. Biz kendini Milli Görüşçü olarak kabul eden bu kişiye hakkımızı helal etmiyoruz. SP bugün benim dediğimi gerçekleştirdi, inşallah bu ittifak ile meclise girecek. Sadece 2 adaya gönlüm razı olmadı, bunca yıllık dava erleri varken, bu 2 adayın yerine onlar aday gösterilebilirdi. Merak ettiğim şey, düşüncelerimden dolayı hakaret eden, iğrençsiniz diyen t.n. isimli şahıs şimdi bu ittifak hakkında ne düşünüyor?

Allah hakkımızda hayırlısını versin, Erdoğan'a yanlışlarından dönmeyi ve Adil Düzene sahip çıkmayı nasip etsin. Selamlar.


mmehmetu76
07.06.2018
23:46

sayin Ahmet bey abim,

Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin. dünya fani. hic bir sey kalp kirmaya degmez. hakkinizda kötü laf edenleri cahilligine yorun. belki bir gün o da hatasini anlar. siz bir adil düzen neferi olarak, bagislayici olun. erdemli olmak sizde kalsin.

erdogan hakkindaki görüslerim bir tespit, gördüklerim, izlenimlerim ve muhakemelerimden olusmakta, iftira cok büyük bir günah. Allah hepimizi iftiradan korusun.

selam sevgi ve dua ile.

Ahmet Yücel
08.06.2018
00:43

Aleyküm selam Mehmet kardeşim. O arkadaş benimle birlikte h.nur isimli bir bacımıza o hakareti yapmıştı. Dediğiniz gibi affetmek erdemdir, benden yana helal ediyorum, bacımız da helal eder mi bilmem.

Erdoğan hakkındaki düşünceleriniz tesbite dayanıyor, fakat tespitlerimizde yanılabiliriz de. Kalbini yarıp bakmadık. Erdoğan'ı yaratan, ona makamları veren Allah, bizim bilmediklerimizi de biliyor. Sonuçta Allah'ın müslüman bir kulu hatasız kul olmaz, peygamberler hariç, onlarda da zelle olabiliyor. Biz Kuran ve sünnete uygun bir yönetim arzu ederiz, hslkın çoğu böyle bir yönetime layık olsa, Erdoğan da öyle yönetir. Hallacı zalime alimler hz Ömer gibi yönetsen olmaz mı? diyorlar, Getirin hz Ömer'in halkını, ben de öyle yöneteyim, diyor.

Kısaca uzayı, dünyayı, Türkiye'yi yöneten Allah, haşa nasıl yöneteceğini bilmez mi? Sermaye mermaye görünen kısım ise, hakikatte yöneten Allah'tır. Sermayenin kırk yıllık fetö planını 15 temmuzda 251 bedel şehit alarak boşa çıkaran da Allah'tır. Vakti saati geldiğinde, kulların çoğuna Adil Düzeni arzu ettirecek ve verecek olan da Allah'tır. İnanmayanlar müslümanlara savaş açtığında cihat farzına sarılan müslümanlar yeni bedeller, şehit ve gaziler verecek, zafer İslamın olacak, dünya Adil Düzen ile yönetilecektir. 

Ahmet Yücel
08.06.2018
12:29

Eğer yargı her devirde mutlaka birilerine bağlı oluyorsa, bugün de milletin yarısının oyunu alan cumhurbaşkanımıza bağlı olsun derim, sola bağımlı olmasından iyidir. Bağımsız yargıyız diyorlarsa ispatlamaları, milleti inandırmaları gerekir.

Meclis çoğunluğuna gelince, Ak Parti yüzde 45 gibi bir oy alırsa ortalama 270 vekil alacaktır. HDP barajı aşamazsa ortalama 300 vekil alacaktır. MHP nin de ortalama 30 vekil alma ihtimali vardır, üzeri de olabilir diye tahmin ediyorum.

SP nin Erdoğan gitsin, kim gelirse gelsin politikasına destek olmasını yanlış buluyorum fakat CHP ile ittifak yaparak meclise girmesine saygı duyarım. Sadece eski yargıç ve HDP li aday göstermek yerine, bunca yıldır davaya hizmet eden iki kişiyi daha aday gösterebilirlerdi.

Mevlam görelim neyler, Neylerse güzel eyler. Sonuç ne olursa bizim ona layık olduğumuzu gösterecektir. Faiz düşse de çıksa da faiz düzeni bir müddet daha devam edecek.

mmehmetu76
08.06.2018
12:52

burda anlasiliyor ki fatih erbakan ve ekibi devreye girerek, ortaligi tayyip lehine karistiriyor ki avucunuzu yalarsiniz. bir kere tayyip babam degil, iyi yönetemiyor, her zaman vermek zorunda degilim. meclis parcali bulutlu oacakmis da falan filan, bana ne erken secim kararini almasaydi, hani baskanlik söyle böyle istikrarliydi. hep tayyipi kurtarmak zorunda miyiz, öyle al lom ye yok.

dinsiz chp, dinsiz chp. niye dinsiz? ismet inönü, tek parti falan.. sizin bu carpik mantiginizla, sümme hasa hz, ömer den de süphelenmek gerek, cünkü onun evveliyati küffar idi. zavallilar.. bula bula dinsiz chp argümani mi kaldi elinizde. cal cirp, ye ic, israf et, kul hakki ye, zulmet.. büyük günahlar isle, sonra surda 2 rekat namaz kil dindar ol. bunlarin hicbirini yapmamis biri, bilmem 90 sene öncekilerin günahlariyla dinsiz olsun. zavallisiniz, cöküyorsunuz.. bu arada kilicdaroglu corumda bir imam hatipli basörtülü bir kiza burs veriyor. bu da kesin dinsizlik eylemidir size göre..

bu kafayla ancak adil degil adi bir düzen getirirsiniz ki su an onu yasamaktayiz.

mmehmetu76
08.06.2018
20:46

chp dinsizdir lafi sermayenin ürettigi bir laftir ve bu sayede türkiyeyi birlik icinde tutmayarak böyle süründürüyor. sermayenin ayak oyunlarina alet oluyorsunuz. chp eskiden kötü seyler yapmistir ve bunu su an kichp yönetimi zaten kabul etmektedir. bugün bir sürü ulusalci, asirici adaylar elenirken neden bekaroglu aday listelerinde üst sirada? kilicdaroglunun burs verdigine inanmiyorsaniz gidin coruma sorun, anlatsinlar. gecen gün internethaber.com ( asiri chp düsmanidir) boy boy yayinladi burs alan hanimefendinin fotograflarini.

chpye düsmanlik ülkeye hicbir sey kazandirmaz aksine kaybettirir. ne kör+ü körüne osmanlici ne de chpyi övücülerdenim. almanlarin basardigi gibi, solun da sagin da bir olmasi lazim. asil o zaman tam bagimsiz türkiye olur. sermaye bunu istemedigi icin chp dinsiz lafiyla sagi sola düsman gösteriyor.

mmehmetu76
10.06.2018
17:50
dinsiz chp lafi sermayenin attigi demode bir laf ve artik kimse bunu yutmuyor. insanlar is, as, ekmek istiyor. kimsenin dindarligi kimseyi ilgilendirmiyor. dinsiz chpnin pisliginden söz ederken, dindarlarin yaptigi zulmü, adaletsizligi. kini. nefreti görmüyorsunuz. onlarin pisligini temizlemek de size düsüyor demek ki. iki rekat namaz kilmayla bu pislikler temizlenmiyor. bir tek kalp kirdin ise bu kildigin namaz degil lafi da karacoglandan sonra en büyük sair yunusa ait. biz yöneticinin dindarligiyla ilgilenmiyoruz, yeter ki dogru, dürüst, adaletli ve hakdan yana yana olsun. ne benim hakkimi yesin ne kendi hakkini yedirsin. elin gavur merkeli kadar olamadi gittiler.
Ahmet Yücel
10.06.2018
19:22

Mehmet kardeşim, mesela bundan 10 sene önce de CHP hakkında böyle mi düşünüyordunuz? Bugün SP CHP ile ittifak yaptı diye CHP yi savunmak yerine, SP ile ilgili konuşmak bence daha hayırlı olurdu.

SP nin mecliste olmasını CHP ile ittifak yaparak da olsa doğru buluyorum. Çalış, çabala sıfır vekil ile ellerin boş dön, milletin umudunu her seçim sonrası başka bir seçime yönelt. İnşallah SP nin mecliste olması hayırlı olur. 

mmehmetu76
10.06.2018
20:57

Allah razi olsun Ahmet bey abim, sizi seviyor ve sayiyoruz.

söylediklerim sadece chp icin degil bütün partiler icin gecerli. inanin 10 yil öncede aynisini düsünüyordum. kaldi ki chp osmanliyi elestirdi diye dinsiz olmaz. hem bu sagci-solcu, alevi-sünni, dindar-dinsiz ayrimi yapmak da bize bir sey kazandirmaz, kazandirmiyor, bir türlü ilerlemiyoruz. 100 yildir ayni noktadayiz. millet olarak artik bir olmamiz lazim.

Ahmet Yücel
11.06.2018
00:15
Mehmet kardeşim, o sizin hoşgörünüz ve tevazunuzdur, size herkesi aynı gösteren. Nefsim sizin kadar hoşgörülü olamıyorum. Daha düne kadarki (eskilerde yaşatılan din düşmanlıklarını unutmasam da geçtim) başörtü düşmanlığının yerini onlarda hoşgörünün alacağına inanmıyorum. Belki de gerçekten değişmişlerdir deyip, bir belki uğruna başa geçmelerini istemem, Allah onlara bir daha fırsat vermesin. Fakat SP nin CHP ittifakı ile meclise girecek olmasına seviniyorum. SP nin eski hakim ve HDP li vekili dışında ümitliyim. İnşallah bu ümidimi boşa çıkarmazlar.
Ahmet Yücel
12.06.2018
03:32

Sayın Ekrem Şama'nın Allah Dostu Erbakan kitabında okumuştum, Erbakan hocamız vefatından önce, sayın Kamalak'a, "Mustafa, bu ümmet size emanet." şeklinde vasiyet etmiştir. Sayın Mustafa Kamalak beyefendi, SP genel başkanıyken, seçimden önce, "Elimizi taşın altına koyacağız." demişti. Ak Parti ile ittifak yapacaklar diye sevinmiştim. Bu ittifaka karşı olanlar, "Ak Partinin günahına ortak mı olacağız."diyerek şiddetle karşı çıktılar. Halbu ki senden önce yapılan yanlışlara razı olmadığın sürece, günaha ortak olmazsın. Eğet günaha ortak olma konusuna inanıyorlarsa bugün CHP nin günahına ortak olmuyorlar mı? 

CHP ile ittifak yaparak da olsa mecliste var olma isteklerine saygı duyarım 1-2-5-10 SP li vekil olsun isterim. Fakat vekillerinin hepsi davaya hizmet etmiş kişiler olsun isterdim. Eski bir hakim, HDP li bir vekili SP li vekil olarak, SP seçmenlerine seçtirmeyi, elleri mahkum mecbur aday gösterdiğimiz herkese oy verecekler, diye düşünüyor olsalar gerek, bunu doğru bulmuyorum. Bir de sadece bu ikisinin vekil olduğunu düşünelim belki biri CHP ye diğeri HDP ye geçerse bunu SP seçmenine nasıl izah edebilirler? 






Çok Okunan Makaleler
Süleyman Karagülle
ABD Başkanlık Seçimi
19.11.2016 42191 Okunma
28 Yorum 19.12.2016 21:41
Süleyman Karagülle
KABİR AZABI
25.02.2014 29469 Okunma
8 Yorum 05.03.2014 21:24
Süleyman Karagülle
Görevimiz
22.02.2014 27928 Okunma
12 Yorum 05.02.2016 21:44
Süleyman Karagülle
Adil Düzen Partisi'nin kuruluş tartışması
6.08.2011 19808 Okunma
9 Yorum 06.02.2016 17:34
Süleyman Karagülle
Akevler
14.07.2013 18741 Okunma
6 Yorum 22.07.2017 20:36
Süleyman Karagülle
Devlete faiz haram mıdır?
9.11.2013 17894 Okunma
Süleyman Karagülle
İlmîlik Demek “Usul” Demektir
3.10.2015 16803 Okunma
Süleyman Karagülle
Neden Arapça; Neden Kuran Arapçası
9.02.2013 15578 Okunma
1 Yorum 10.02.2013 15:18
Süleyman Karagülle
Fıkha Göre Yeni Hükümet
14.06.2015 14250 Okunma
5 Yorum 28.06.2015 16:16
Süleyman Karagülle
Putin Müslüman Oldu
21.03.2015 13948 Okunma
5 Yorum 24.03.2015 11:50
Süleyman Karagülle
Tesviye mi Tasfiye mi?
1.09.2016 13772 Okunma
3 Yorum 22.09.2016 19:58
Süleyman Karagülle
Akit ve Ahit (Tekrar)
12.04.2012 13703 Okunma
1 Yorum 13.04.2012 17:57
Süleyman Karagülle
Ahmet Davutoğlu’nun Hatası
14.05.2016 13673 Okunma
3 Yorum 17.05.2016 07:37
Süleyman Karagülle
15 Temmuz 2016 Neden Yapıldı?
17.07.2016 13530 Okunma
3 Yorum 19.07.2016 19:47
Süleyman Karagülle
Kuran'ı Doğru Anlamak
30.05.2015 13498 Okunma
3 Yorum 27.11.2016 18:52
Süleyman Karagülle
R.T.Erdoğan ve F.Gülen
8.02.2014 13437 Okunma
2 Yorum 27.07.2017 01:05
Süleyman Karagülle
İnsanlık anayasası - Sam Adian'a cevap
24.02.2016 13415 Okunma
10 Yorum 26.02.2016 00:34
Süleyman Karagülle
Evlilik ve Kanun Önerisi
5.03.2016 13410 Okunma
1 Yorum 06.03.2016 01:18
Süleyman Karagülle
Akhan ve Tokul Ailelerine Açık Mektup!
5.09.2015 12942 Okunma
1 Yorum 05.09.2015 18:43
Süleyman Karagülle
Yeniden Seçim
25.07.2015 12276 Okunma
3 Yorum 29.07.2015 03:01
Süleyman Karagülle
Düşen Uçak ve Suriye Meselesi
29.11.2015 12271 Okunma
4 Yorum 08.12.2015 06:11
Süleyman Karagülle
İdam ve Öcalan
25.06.2016 12088 Okunma
6 Yorum 02.07.2016 12:02
Süleyman Karagülle
Kesilen Hayvanlar (Mete Firidin’in görüşü üzerine)
14.04.2015 12047 Okunma
1 Yorum 16.04.2015 20:19
Süleyman Karagülle
Başkanlık Sisteminin Delilleri
21.05.2016 12032 Okunma
4 Yorum 22.05.2016 18:44
Süleyman Karagülle
Adil Düzen, N.Erbakan - S.Karagülle-1
1.10.2011 11832 Okunma
Süleyman Karagülle
Türkiye Cumhuriyeti Devleti
20.09.2015 11721 Okunma
4 Yorum 23.09.2015 18:43
Süleyman Karagülle
Darbeyi Kim Yaptı?
8.10.2016 11716 Okunma
6 Yorum 11.10.2016 13:15
Süleyman Karagülle
Davet
25.04.2015 11439 Okunma
6 Yorum 27.04.2015 10:03
Süleyman Karagülle
Kur’an Ekonomisi
3.12.2016 11417 Okunma
3 Yorum 05.12.2016 13:19
Süleyman Karagülle
Sam'a cevap: Kuran'daki müşküller, müteşabihler
3.01.2016 11386 Okunma
1 Yorum 16.01.2016 14:15
Süleyman Karagülle
AK Parti’nin Kötülük ve İyilikleri
25.06.2016 11373 Okunma
Süleyman Karagülle
EKONOMİDE TAM İSTİHDAM
3.10.2016 11362 Okunma
Süleyman Karagülle
Sam Adian'a cevap
15.11.2015 11227 Okunma
2 Yorum 19.11.2015 21:27
Süleyman Karagülle
Üçüncü Binyıl Uygarlığı
31.10.2015 11215 Okunma
3 Yorum 11.11.2015 11:54
Süleyman Karagülle
İki Merkez; Sermaye ve Kur’an
3.10.2015 11200 Okunma
2 Yorum 05.10.2015 08:11
Süleyman Karagülle
Koalisyon ve Çözüm
4.07.2015 11169 Okunma
3 Yorum 24.07.2015 23:29
Süleyman Karagülle
AK Parti’ye Tuzak!
11.04.2015 11110 Okunma
3 Yorum 13.04.2015 12:32
Süleyman Karagülle
Riba/Faiz ve Katılım Bankaları
24.01.2015 11056 Okunma
Süleyman Karagülle
Mümin kimdir?
9.05.2015 10984 Okunma
Süleyman Karagülle
Türkiye’yi bekleyen tehlike; uçurum!
6.06.2015 10969 Okunma
2 Yorum 09.06.2015 08:56
Süleyman Karagülle
Kiralar Neden Yüksek?
31.01.2015 10968 Okunma
Süleyman Karagülle
Söz ver, oy vereyim
9.05.2015 10864 Okunma
1 Yorum 11.05.2015 09:51
Süleyman Karagülle
Akit Yorumcularına
21.07.2015 10846 Okunma
1 Yorum 22.07.2015 13:24
Süleyman Karagülle
İstihare; “EVET/HAYIR” manası nedir?
26.02.2017 10843 Okunma
9 Yorum 04.08.2017 21:52
Süleyman Karagülle
Çağımızda Cihad
7.07.2015 10841 Okunma
3 Yorum 20.07.2015 09:31
Süleyman Karagülle
Mümin-Müslim Hakkında Sorular
25.05.2010 10778 Okunma
4 Yorum 07.06.2010 22:20
Süleyman Karagülle
Çağımızın sorunları
4.05.2013 10772 Okunma
1 Yorum 05.05.2013 09:10
Süleyman Karagülle
Türkiye’nin Yeri ve Görevi
27.06.2015 10746 Okunma
1 Yorum 29.06.2015 14:04
Süleyman Karagülle
Kuran'ın değeri, Muhammed'in varlığına dair cevaplar
11.06.2016 10710 Okunma
1 Yorum 12.06.2016 17:31
Süleyman Karagülle
Korkunç Kriz ve Çaresi
16.05.2015 10620 Okunma
3 Yorum 22.05.2015 11:29
Süleyman Karagülle
Medine Vesikası-Taha Akyol’a Cevaplar-2
25.07.2015 10590 Okunma
Süleyman Karagülle
F. Gülen ve İbtihal
26.03.2016 10586 Okunma
Süleyman Karagülle
İran'da zelzele ve teklif
20.04.2013 10578 Okunma
4 Yorum 25.04.2013 18:26
Süleyman Karagülle
Başkanlık Sistemi
26.11.2016 10550 Okunma
4 Yorum 29.11.2016 07:17
Süleyman Karagülle
Dershaneler
7.12.2013 10547 Okunma
8 Yorum 08.04.2014 09:25
Süleyman Karagülle
Çözüm Süreci ve PKK sorununun çözümü
8.08.2015 10501 Okunma
2 Yorum 10.08.2015 12:00
Süleyman Karagülle
Avrasya Ekonomik Birliği
3.01.2015 10379 Okunma
3 Yorum 14.01.2015 08:18
Süleyman Karagülle
Akevler ve AK Parti
14.06.2015 10241 Okunma
Süleyman Karagülle
Vergisiz Devlet
26.12.2015 10173 Okunma
2 Yorum 26.12.2015 20:11
Süleyman Karagülle
Çözüm 100 lojmanlı işyerleri
30.03.2013 10113 Okunma
9 Yorum 13.04.2013 08:44
Süleyman Karagülle
Kuran'a İman ve Uymamız Gereken Dört İlke
5.11.2016 10057 Okunma
3 Yorum 13.11.2016 13:12
Süleyman Karagülle
Elektrik Kesintisi ve Çözüm Önerisi
4.04.2015 10049 Okunma
Süleyman Karagülle
Kur’an ve İki Lider; Putin ve Erdoğan
2.01.2016 10023 Okunma
4 Yorum 08.01.2016 15:13
Süleyman Karagülle
Ruslar ve Türkler
20.12.2015 10003 Okunma
2 Yorum 25.12.2015 14:57
Süleyman Karagülle
Mısır’daki İdamlar ve Yapılması Gerekenler
23.05.2015 9979 Okunma
1 Yorum 25.05.2015 10:09
Süleyman Karagülle
D E R G I !
29.04.2017 9957 Okunma
18 Yorum 16.05.2017 08:11
Süleyman Karagülle
İstişare
2.11.2013 9923 Okunma
8 Yorum 13.11.2013 11:10
Süleyman Karagülle
Vadeli satış, taksit ve murabaha
22.12.2012 9858 Okunma
Süleyman Karagülle
KUR’ANÎ ÇÖZÜM
18.04.2016 9849 Okunma
1 Yorum 18.04.2016 10:52
Süleyman Karagülle
Kenan Evren
16.05.2015 9826 Okunma
1 Yorum 20.07.2015 09:30
Süleyman Karagülle
PKK, Kürtler ve Yapılması Gereken
7.11.2015 9820 Okunma
3 Yorum 11.11.2015 11:52
Süleyman Karagülle
Kıssadan hisse ve devlet yönetimi
17.05.2014 9818 Okunma
Süleyman Karagülle
Altın Bono
17.12.2016 9791 Okunma
2 Yorum 19.12.2016 21:21
Süleyman Karagülle
Milletvekili Yemini
14.03.2015 9759 Okunma
Süleyman Karagülle
Yeni Bir Dünya İçin Yapılması Gerekenler
19.11.2016 9670 Okunma
1 Yorum 19.11.2016 22:39
Süleyman Karagülle
IŞİD ve PKK ile Neler Oluyor?
1.08.2015 9655 Okunma
Süleyman Karagülle
Sermaye ve siyasi güç, para ve silah
24.05.2014 9572 Okunma
Süleyman Karagülle
GİRİŞİM/Cİ (Bir Tartışma Konusu)
31.12.2011 9556 Okunma
3 Yorum 05.01.2012 13:32
Süleyman Karagülle
Son Ümit!
4.07.2015 9535 Okunma
Süleyman Karagülle
Neden matematik?
16.02.2013 9460 Okunma
1 Yorum 17.02.2013 00:40
Süleyman Karagülle
İslâm Hukuku-Taha Akyol’a Cevaplar-1
25.07.2015 9448 Okunma
Süleyman Karagülle
Çanlar kimin için çalıyor?
19.07.2014 9413 Okunma
5 Yorum 22.07.2014 09:12
Süleyman Karagülle
Adil Kur’an Düzeni ve çağımızın sorunları
5.09.2015 9368 Okunma
2 Yorum 07.09.2015 17:54
Süleyman Karagülle
Vergi indirimi ve vergi iadesi
22.02.2014 9285 Okunma
Süleyman Karagülle
Ayı öldürmek yasak
4.05.2013 9282 Okunma
1 Yorum 05.05.2013 09:25
Süleyman Karagülle
Türkiye ve Çin
1.08.2015 9239 Okunma
1 Yorum 03.08.2015 09:13
Süleyman Karagülle
Rockefeller Ailesi ve Hidrojen Enerjisi
2.04.2016 9179 Okunma
2 Yorum 11.04.2016 08:19
Süleyman Karagülle
Partilere Tavsiye
30.05.2015 9162 Okunma
1 Yorum 01.06.2015 08:08
Süleyman Karagülle
Mehmet Hikmetumut, Ölüm ve Ötesi
5.07.2015 9140 Okunma
1 Yorum 20.07.2015 09:31
Süleyman Karagülle
Rüya
20.02.2016 9116 Okunma
2 Yorum 21.02.2016 11:34
Süleyman Karagülle
PKK Mikrobu Üreten Sebepler ve TEDAVİ
6.02.2016 9100 Okunma
1 Yorum 06.02.2016 23:11
Süleyman Karagülle
Yeni Hükümet ve Devlet Başkanı
20.06.2015 9098 Okunma
2 Yorum 23.06.2015 14:03
Süleyman Karagülle
Kur’an Düzeninde Başkanlık
21.05.2016 9066 Okunma
1 Yorum 23.05.2016 08:10
Süleyman Karagülle
Kur’an Düzeni; Çözümü Halk Üretebilir
14.11.2015 9021 Okunma
1 Yorum 16.11.2015 08:32
Süleyman Karagülle
Akevler ve Araştırmacı
12.01.2013 8968 Okunma
Süleyman Karagülle
Bir Adil Düzen Eleştirisi ve Cevabı
15.11.2011 8859 Okunma
Süleyman Karagülle
Tanrı ve Olasılık
3.10.2015 8821 Okunma
Süleyman Karagülle
Akevler Ekolü ve ...
18.04.2015 8781 Okunma
2 Yorum 20.04.2015 17:09
Süleyman Karagülle
AK Partinin başarıları
16.11.2013 8773 Okunma
Süleyman Karagülle
Erbakan ve Adil Düzen
14.11.2009 8678 Okunma


© 2025 - Akevler