Hüseyin Bağdatlı
MEKKE SAVUNMA TUZAĞI
8.08.2026
83 Okunma, 0 Yorum

MEKKE SAVUNMA ANLAŞMASI

​Mekke Savunma Anlaşması, Ankara'da yapılan NATO zirvasinin sonucudur. Özellikle "zirva" diyorum; çünkü İslam düşmanı şeytanların özellikle ülkemizi seçerek İslam alemine meydan okurcasına toplanmalarına müminlerin "zirve" demeleri, kendilerini ve inançlarını inkâr etmelerinden farksızdır.

​Mekke Savunma Anlaşması mı, yoksa Türkiye'yi belaya sokup çökertme anlaşması mı?

​Bu anlaşma; Türkiye'yi İran ve Rusya ile savaştırmayı amaçlayan, Amerikan emperyalizminin "Tek Dünya Devleti" projesine hizmet eden tuzak bir anlaşmadır.

​Mekke'yi kimler kullanıyor, kimlerin tekelinde; bilen var mı? Mekke, siyonizmin başkenti durumundadır; bunu idrak eden var mı? Mekke'deki otellerin, lokantaların, seyahat acentelerinin arkasında kimler var? Araştırın, göreceksiniz.

​Mekke'yi kime karşı savunuyoruz? Mekke'de İslam'a ve Müslümanlara oynanan oyunları bilen var mı? Hacca giden Müslümanlar kimlerin lokantasında yiyor, yediklerini içtiklerini kimler hazırlıyor? Türkiye'den sefertası ile mi gidiyorlar? Kimlerin otelinde kalıyorlar? Hacdan dönenler neden Kur'an ahlakına kavuşamıyor? Kirasını ödeyemeyen kiracısını kapıya koyan hacılar hâlâ neden var?

​Sayın Cumhurbaşkanımız,

Bizim insanoğlu içinde bizden başka dostumuz yok. Tokalaştığınız insanların ne kadar Müslüman olduğunu biliyorsunuz. Dün Sisi'ye neler demediniz? Bu anlaşmanız da papaza dönecek, bekleyin görün.

​Evet... Siyonizmin kumpasında çırpınan Erdoğan'ın ve Cumhur İttifakı'nın, bu ve benzeri hamlelerle seçmenlerinin beklentisi olan sözde gayesi laik düzeni yıkmaktır. Ancak yerine koyacağı hazır bir düzeni veya herhangi bir hazırlığı, çalışması yoktur. AKP, www.akevler.org'dan da istifade etmiyor. Sorunlara çözüm üretemiyor; enaniyeti ile battıkça batıyor.

​Erdoğan'ın asıl niyetinin mevcut düzeni yıkıp Kur'an düzenini ilan etmek olduğu yönünde milletin bir kısmında hâlâ bir beklenti vardır. Bu beklenti boştur. Bu konuda rahmetli Necmettin Erbakan Hoca'nın ve şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun (mekanları cennet olsun) Erdoğan hakkındaki sözlerine kulak vermemiz, videolarını izlememiz gerekmektedir.

​Aziz milletim,

Millet olarak kandırıldık; Adil Düzen'i de AKP üzerinden siyonizme çaldırdık maalesef.

​Ey hâlâ "ak" kalabilmiş kardeşlerim;

Erdoğan çipli olabilir, beynini okuyor olabilirler. Her düşüncesi siyonistler tarafından okunuyor, ona göre tuzaklar kuruluyor olabilir. Erdoğan'ın her düşüncesini siyonizm biliyor. Niyetinin üzerine de oyun kuruldu fakat haberleri yok. Böylece Yahudi siyonizmi ülkemizde her seferinde "Yukarı çek dama, aşağı çek dama" yapıyor. Artık "Strateji yarıştırmayın" diyorum, kimse beni dinlemiyor.

​Ey siyonizmin esiri iktidar ve muhalefet;

Sizin mevcut imanınız ve ihlasınızla stratejileriniz, yapay zekânın mucidi şeytanı alt etmeye yetmez. Sizler dünyayı, yaşamı, gücü, saltanatı, makamı seviyorsunuz. Bu imanla şeytanla raks edilmez. Bırakın şeytanla raksı. Bilmeden, iyi niyetle çıkış yolu arıyorken ülkemizi çok büyük bir tuzağa düşürüyorsunuz. Siyonizmi aklen yenmeye çalışmayın. Onlarla dostluk oyunu oynamayın; yemezler.

​Uygulanması gereken usul, Peygamber usulüdür. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) önce onlardan uzaklaştı, hicret etti, kendi Medine'sini kurdu ve 10 yıl sonra güçlenince müşriklerle savaştı ve Mekke'yi fethetti. Örnek budur.

​Hani bizim Medine'miz nerede? Her vilayetimizde her fuhşiyat, her ahlaksızlık AKP iktidarında özellikle yapılmakta. Amaçları Müslüman lideri millete mahcup etmek, Müslüman'a olan güveni yok etmektir. Şeytanın en büyük korkulu rüyası ise duası kabul olan müminlerdir. Onun için önce imanımızı zayıflattı, sonra televizyon üzerinden ahlaksızlığı meşrulaştırdı, sahada da özellikle çıplaklığı azgınlaştırdı, teşvik etti ve kısmen de olsa ülkemiz üzerindeki duanın gücünü kırdı. Devamında tamamen çökmeyi planlıyor ama muvaffak olamayacak. Şeytanın bilmediği bir şey var: Tek bir müminin duası, dünyadaki tüm şeytanları etkisiz kılmaya yeter. Bu, Allah'ın kaskosudur.

​Biz müminler sabredecek, çözümler üreteceğiz. Şeytanın oyunlarını bozmak için yazacağız, konuşacağız; çözümler üreterek fiili duamızı yapacağız. Mevcut sömürü düzenini tamir edip yaşatmaya değil, tüm insanlığın selameti için projeler üreteceğiz. Günübirlik sorunlarla uğraşmayacak, taşkınlık yapmayacağız ve neticede sabırla gösterdiğimiz gayret karşısında şeytan mağlup olacak; 3. bin yıl, Allah'ın izni ve inayeti ile Kur'an bin yılı olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Lâ galibe illâllah.

​Sabır deyince rahmetli ustam Murat Amcam aklıma geldi. Müteahhit para ödemeyince, işler sarpa sarınca arada bir şöyle söylerdi: "Yeğen, sabredeceğiz; başka çare mi var?" derdi. Mekanları cennet olsun, çok ekmeklerini yedik.

​Gelinen noktada, bugüne kadarki tüm tespitlerim ve tahminlerim doğru çıkıyor.

​Erdoğan çok tehlikeli sularda yüzüyor, şeytanla raks ediyor ama Allah (c.c.) bu aziz millete zeval vermez. Bu ve benzeri vesilelerle ülkemiz ve inançlı olan milletimiz aslına rücu edecek, hakikati idrak edecek; hakiki hak dostları Muhsinlere, Erbakanlara güvenecek, aslına dönecek inşallah. Erdoğan'ın refleksleri kendisini bağlar. Dolayısıyla ak yolun zemini kaydı, 1. yol çöktü.

​Asıl soru şudur: Biz inananlar ne yapmalıyız ki ülkemiz emperyalizmin kumpasından kurtulsun? Savaşsız, kansız bu süreci kontrolümüze nasıl alırız?

​Cevabım:

Acilen Kur'an dairesinde birlik olmamız gerekir. Kimlerle, hangi partilerle birlik olmalıyız? Kur'an'ı referans edinen kim var?

Milli ​Maneviyat yolu 1.Yol.

Milli Yol Partisi, Yeniden Refah Partisi, (Büyük Birlik Partisi?), DEVA Partisi ve Saadet Partisi birlik olmalı.

 

2.​yol olarak da Anahtar Parti, Zafer Partisi ve İYİ Parti milli kulvarda mücadele etmelidirler.

​AKP, MHP, DEM, CHP ve Yeni CHP'siyonizmin esiri partilerdir. Ülke ve millet menfaatine yapabilecekleri hiçbir şey kalmamıştır. Sadece vakit kazanıyor, saltanatlarının süresini uzatıyorlar.

​Önemli Not:

Erken seçim hayal edenler; birlik olmazsak şayet, hayalinizin üstüne soğuk su için. Türkiye'ye yalandan İran veya Rusya birkaç füze atacak, "savaş var" tiyatrosu yapacaklar; "Olağanüstü hâl var" diyerek seçimsiz iktidar devam edecek.

​Bu tiyatroların başka bir sebebi daha var: Karadeniz'deki madenleri, oksijeni, doğayı Putin ile Trump aralarında paylaştılar. Tiyatro bir savaş çıkararak Karadeniz halkını bölgeden boşaltmayı hedeflemektedirler.

​Kıymetli hemşehrilerim; Rusya'dan veya İran'dan eğer böyle bir saldırı gelirse bilin ki tiyatrodur. Sakın ha sakın memleketinizi terk etmeyin. Dünyada en yaşanılır bölge Karadeniz bölgesidir. Sağlam duralım. Ben de yakında temelli geleceğim. (Not: Bu konuda 5 yıl içinde aynı rüyayı 5 kere gördüm. Rüyamda Rus uçakları bombalıyordu, hiç korkmuyorduk. Bizi köylerimizden sürmeye kalkacaklar. Rüyanın yorumu böyle.) Rabbim oyunlarını başlarına çevirsin, fırsat vermesin, birbirlerinden bulsunlar inşallah.

​Her zaman dediğim gibi, bugün de ısrar ediyorum: Dünyada ulus devletleri icat edip kuran siyonizm; ulus devletlerle uğraşmaktan, savaştırmaktan, sömürmekten yoruldu, sıkıldı. Şimdi ise tüm insanlığı çipli tam kölesi yapmak istiyor. Bunu yapabilmek için "Tek Dünya Şeytani Düzeni" devletini kurmaya karar verdi.

​Buradan kendini Müslüman bilen herkese sesleniyorum: İmana gelin, Kur'an'a dönün. Şeytanla tokalaşmayın, şeytanın koluna girmeyin; şeytanlık size de bulaşır ve sizi de teslim alır. Size yanlışı doğru gibi gösterir. Nihayetinde de şu an yaşadığımız tam da bu durumdur fakat farkında değiller.

​Çare var: Tövbe ve istiğfar ile Kur'an'a göre hükmetmemiz, Kur'an düzenini ilan etmemiz, Kur'an üzere kardeşliklerimizi tesis etmemizdir çare. Başka da kurtuluşumuz yok. Böyle devam edersek sağcısı, solcusu, laiği, liberali hepimiz helak oluruz. Çare Kur'an nizamıdır.

​Selam ve dua ile.

​Hüseyin Bağdatlı

MİLLİ SON GÜLLE

 






Son Eklenen Makaleler
Hüseyin Bağdatlı
MEKKE SAVUNMA TUZAĞI
8.08.2026 83 Okunma
Bahaeddin Sağlam
Kutsal Metinleri Yeniden Okumak
8.08.2026 15 Okunma
Bahaeddin Sağlam
Bilgi ve Bilimlerin Kısa Tarihçesi (Altı Kesit Olarak)
8.08.2026 18 Okunma
Reşat Nuri Erol
Kur’an’a göre devlet-250; işsizlik sorunu çözümü
8.08.2026 733 Okunma
1 Yorum 08.08.2026 07:30
ZEKİ ALTUBOĞA
YENİ KADIN DEVRİMİ
7.08.2026 45 Okunma
ZEKİ ALTUBOĞA
ȘOREȘA NÛ YA JINÊ
7.08.2026 39 Okunma
Reşat Nuri Erol
Kur’an’a göre devlet-249; yeni devlet düzeni
7.08.2026 761 Okunma
1 Yorum 07.08.2026 07:31
Hüseyin Bağdatlı
TERÖRSÜZ TÜRKİYE, BARIŞ SÜRECİ
6.08.2026 129 Okunma
Reşat Nuri Erol
Kur’an’a göre devlet-248; sorunların ana sebebi
6.08.2026 775 Okunma
1 Yorum 06.08.2026 07:14
Reşat Nuri Erol
Kur’an’a göre devlet düzeni-247; ne yapmalıyız?
5.08.2026 798 Okunma
1 Yorum 05.08.2026 10:35
Yusuf Eren Kendir
UZBG - EK-A: Kuantum Alan Teorisi
4.08.2026 69 Okunma
Yusuf Eren Kendir
UZBG - *Sf7
4.08.2026 65 Okunma
Reşat Nuri Erol
Kur’an’a göre devlet düzeni ve medeniyet - 246
4.08.2026 852 Okunma
1 Yorum 04.08.2026 09:02
Özer Ataç
YENİ (den ) ORTA ÇAĞ -13
4.08.2026 835 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
KISA YOLDAN KURTULUŞ ÇARELERİ
3.08.2026 184 Okunma
ZEKİ ALTUBOĞA
Emeğin Ürüne Dönüşmesi ve Üreticinin Tasarruf Hakkı
3.08.2026 162 Okunma
ZEKİ ALTUBOĞA
TARIM DEVRİMİ
3.08.2026 126 Okunma
ZEKİ ALTUBOĞA
ÜÇLÜ BÖLÜŞÜM MATRİSİ VE ADİL PAYLAŞIM EKONOMİSİ
3.08.2026 102 Okunma
Reşat Nuri Erol
Kur’an’a göre devlet düzeni ve medeniyet - 245
3.08.2026 994 Okunma
1 Yorum 03.08.2026 10:53
Yasin Kılar (Karar Danışmanı - Mentor)
İNSANLIĞA YAPAY ZEKÂ ÇAĞININ MANİFESTOSU - GEMİNİ YAZDI
2.08.2026 134 Okunma
Reşat Nuri Erol
Kur’an’a göre devlet düzeni ve medeniyet - 244
2.08.2026 1039 Okunma
1 Yorum 02.08.2026 07:50
Osman Aydın
SILA – İnsanın Kendine Dönüş Yolculuğu - 3
1.08.2026 119 Okunma
1 Yorum 02.08.2026 09:45
Reşat Nuri Erol
Düzeni doğru kur ve koru, kendini denetle… - 2
1.08.2026 897 Okunma
1 Yorum 01.08.2026 09:48
Hüseyin Bağdatlı
AKEVLER ve HÜSEYİN BAĞDATLI
31.07.2026 205 Okunma
Reşat Nuri Erol
Düzeni doğru kur ve koru, kendini denetle… - 1
31.07.2026 1100 Okunma
1 Yorum 31.07.2026 09:46
Hüseyin Bağdatlı
AHMET DAVUTOĞLU SİYASETTEN NEDEN ÇEKİLDİ ?
30.07.2026 183 Okunma
Reşat Nuri Erol
‘Fıkhu’l-Husni - Estetik ve Sanat Felsefesinin İslâmî
30.07.2026 956 Okunma
1 Yorum 30.07.2026 10:28
Osman Aydın
SILA – İnsanın Kendine Dönüş Yolculuğu 2
29.07.2026 169 Okunma
1 Yorum 29.07.2026 22:10
Hüseyin Bağdatlı
OKULLARDA NAMAZ HASSASİYETİNDEKİ USUL HATASI
29.07.2026 287 Okunma
1 Yorum 31.07.2026 22:16
Reşat Nuri Erol
Kur’an’a göre devlet düzeni ve medeniyet - 243
29.07.2026 1015 Okunma
1 Yorum 29.07.2026 07:21
Reşat Nuri Erol
Kur’an’a göre devlet düzeni ve medeniyet - 242
28.07.2026 1205 Okunma
1 Yorum 28.07.2026 09:17
Osman Aydın
SILA – İnsanın Kendine Dönüş Yolculuğu
27.07.2026 146 Okunma
Yusuf Eren Kendir
UZBG - * Sf6
26.07.2026 155 Okunma
Reşat Nuri Erol
Kur’an’a göre devlet düzeni ve medeniyet - 241
25.07.2026 944 Okunma
1 Yorum 25.07.2026 10:50
Reşat Nuri Erol
Kur’an’a göre devlet düzeni ve medeniyet - 240
24.07.2026 936 Okunma
1 Yorum 24.07.2026 06:51
Reşat Nuri Erol
Kur’an’a göre devlet düzeni ve medeniyet - 239
23.07.2026 1013 Okunma
1 Yorum 23.07.2026 10:59
Hüseyin Bağdatlı
ÖZGÜR'ÜN PARTİSİ
22.07.2026 263 Okunma
Reşat Nuri Erol
Kur’an’a göre devlet düzeni ve medeniyet - 238
22.07.2026 1058 Okunma
1 Yorum 22.07.2026 10:06
Bahaeddin Sağlam
Hud Peygamber Suresi Meal-Tefsiri
21.07.2026 195 Okunma
Reşat Nuri Erol
Kur’an’a göre devlet düzeni ve medeniyet - 237
21.07.2026 1197 Okunma
1 Yorum 21.07.2026 05:50
Hüseyin Bağdatlı
ÇARE; ABDULLAH GÜL ve ALİ BABACAN
20.07.2026 232 Okunma
Reşat Nuri Erol
Kur’an’a göre devlet düzeni ve medeniyet - 236
20.07.2026 1231 Okunma
1 Yorum 20.07.2026 07:52
Yusuf Eren Kendir
UZBG - * Sf5
19.07.2026 360 Okunma
Özer Ataç
YENİ (den) ORTA ÇAĞ - 13
19.07.2026 1089 Okunma
Reşat Nuri Erol
Kur’an’a göre devlet düzeni ve medeniyet - 235
19.07.2026 1068 Okunma
1 Yorum 19.07.2026 06:32
Hüseyin Bağdatlı
VERESİYE YOKTUR.
18.07.2026 301 Okunma
Yusuf Eren Kendir
Dünyada Tarih - 1
18.07.2026 339 Okunma
Reşat Nuri Erol
Kur’an’a göre devlet düzeni ve medeniyet - 234
18.07.2026 1163 Okunma
1 Yorum 18.07.2026 06:03
Hüseyin Bağdatlı
SİYONİZMİN YENİ HEDEFİ ALPERENLER
17.07.2026 381 Okunma
Reşat Nuri Erol
Kur’an’a göre devlet düzeni ve medeniyet - 233
17.07.2026 1101 Okunma
1 Yorum 17.07.2026 06:33


© 2026 - Akevler