Ahmet Yücel
MİLLİGAZETE.COM.TR EDİTÖRÜNE küçük bir tavsiye.
8.08.2017
6130 Okunma, 4 Yorum

MilliGazete.com.tr haber sitesinde sayın Mehmed Şevket Eygi hocamızın 6 Ağustos 2017 tarihli ''Uyarı'' isimli yazısını okudum, Eygi hocamızın tüm yazıları gibi yine güzel bir yazı. Allah razı olsun, diyorum.

Bir diğer konu ise, yazı ve haberlerin altına, okuyucuların görüş ve düşüncelerini yazmalarına imkan veren, ''yorum'' kısmı yeniden açılmış. Buna sevinmekle birlikte, yazdığım yorumların bir kısmı yayınlanırken, bir kısmının yayınlanmaması. Okuyucuların yorumlarıma cevap yazabilmelerine rağmen, bizim onlara yazdığımız cevapların yayınlanmaması, hem düşünce özgürlüğünü sınırlamak, hem de kul hakkı değil midir? Bu hak, tüm Milli Gazete'yi değil fakat mgeditör'ünü bağlar.

Daha önceden yorum köşesinde, yorumlarıma karşılık olarak, ''....  iğrençsiniz, sizi burada görmeye tahammül edemiyorum, sizi sevmeye mecbur muyum? t.numanoğlu'' ismi bende mahfuz olmakla birlikte, her türlü hakaretleri yayınlayan mgeditör'ü kardeşimiz, yine düşüncelerimize sansür uyguluyordu. O günkü editör ile, bugünkü editör aynı kişiler mi, bilemiyorum.

Bir kardeşimizin, '' - yazılarınızı erdoğan ve destekçileri okumuyormu , yada okuyup eeeeeh mi diyorlar, rahmetli erbakanın yetiştirdiği adamlar bop projesinin eş başkanı oldular ve milyonlarca insanın kanı aktı. ''

Yorumuna karşılık yazdığım yorum:

''Ahmet Yücel - ..........  kardeşim, nefsim Erbakan hocamızı da, Erdoğan'ı da seviyorum. Madem ki Erdoğan BOP EŞ BAŞKANI, neden Erdoğan'ı iktidardan düşürmek için dış güçler çeşit çeşit projeler üretiyorlar? Madem ki onların eş başkanı, niçin Erdoğan'ı sevmiyorlar? Kalpleriniz ancak Erdoğan'a, Ak Partiye, Ak Partiye oy verenlere buğz etmekle meşgul. Allah CC, ''HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR.'' buyuruyor. Size göre, ölen milyonlarca insan, kimileri şehit olmak üzere, Erdoğan BOP Eş Başkanı olmasaydı, ölmeyecekler miydi? SİZ ALLAH'TAN DAHA ÇOK MU MERHAMETLİSİNİZ? Yarın kafirler açıktan saldırdıklarında, ölenleri, şehit olanları yine Erdoğan'dan bileceksiniz. HAYIR DA, ŞER DE ALLAH'TANDIR. Gönül odur ki, şerdeki hayrı göre....''

yayınlanmış olmakla birlikte, ''.................. - @Ahmet Yücel 07 nolu yoruma cevabı: Her Kılıfa bir ayet uyarlamakta üzerinze yok arkadaşım, neredeyse ayetlerle iblis şeytanı bile masum yapacaksınız, gidin erbakan ın derin dünya devleti kitabını iyice okuyun, ayrıca erbakanın programlarda ergoğanın hakkında söylediklerini dinleyin ondan sonra gelin burada bana yazın..''

Bu yoruma yazdığım cevap yayınlanmamıştır. Yazdığım cevapta, iblisin insanları saptırmakla vazifeli olduğunu, Erbakan hocamıza ve Erdoğan'a da liderlik vazifesi verildiğini, Erdoğan'ın vazifesinin devam ettiğini belirttim. Yazdığım ayet ve Hadisleri tefekkür etmesini istedim. Yazdığım cevabı kopyalasaydım, buraya eklerdim.

Bir diğer yazdığım yorum, ''Erbakan hocam, ''Onlar bizim kardeşimiz, onları uyarmak bizim vazifemiz.'' diyordu.''

Bir başka kardeşimizin, ''................. - @Ahmet Yücel 02 nolu yoruma cevabı: Ahmet Yücel Bey kardeşime:Başta Resulullah sav. olmak üzere tüm Peygamberlerin,misyonunu,iyi incele,tetkik et ve idrakine ulaşmaya,gayret et.Günümüz Müslümanlarına Allah cc.buyuruyor ki: Siyaset platformunda,Tek liderin liderliğinde,bir araya gelin,İnsanları hayra davet edin,Hakkın hakimiyeti için iktidarı ele geçirin,önce münkerden nehiy sonra marufu emredin,ki:Kurtuluşa eriş esiniz.Aksi halde boşuna ne enerji tüketin nede zaman.Günümüzde bunun pratiği:Saadet partisine tüm Müslümanların üye olması oy vermesi gerekmektedir.Zira hak misyona sahip çıkan tek siyasi partidir.Şayet yöneticilerinden şikayet varsa,değişme cihetine gidilir,başka parti kurma tefrika olur yasaktır.''

yorumuna yazdığım,

"Allah dilemedikçe siz dileyemezsinizKuşkusuz Allahbilendirhüküm ve hikmet sahibidir. (İNSAN/30)"

ve diğer yorumlar yayınlanmadı. Burada daha fazla uzatmamak için yayınlanmayan diğer yorumları yazmıyorum.

Birkaç esma bilmek ile Hak’kı bildim sanma sen,

Sohbeti pire devam et gece gündüz usanma sen,

Zatı Hakkı anlamaktır bu muammadan garez.        ( Salih Baba )

 

Sağcı olsun, solcu olsun şiddet ve hakaret içermeyen tüm düşüncelere karşı hoşgörülü olan bir web site olarak, AKEVLER.ORG' u görüyorum. yazdıklarından sorumlu olmak üzere, isteyen üye olarak yorum yazabiliyor, isteyen yazar olarak. Akevler.org sitesine buradan teşekkür ediyorum, Allah tüm çalışanlarından razı olsun.

Eygi hocamızın yazısının linkini de ekliyorum.

http://www.milligazete.com.tr/makale/1219698/mehmed-sevket-eygi/uyari 

Sayın Milli Gazete editörü kardeşimize, biz Allah için tüm Müslümanları seviyoruz. Parti hakkını değil, Allah hakkını gözetiniz. Yazdıklarım partinizin aleyhine doğrular ise, yine de yayınlayınız. Bırakın başkaları cevap versin. Emek ve zaman harcayıp yazdıklarımız, size ters gelse de hakaret yoksa yayınlayınız. Bugüne kadar hakaret içerikli nice yorumlar yayınlandı. 31 Temmuz 2017 itibariyle Milli Gazete aboneliğimi, kendilerine Milli Görüşçü diyen kardeşlerimizin, bize ve Sayın Erdoğan'a gıyabında hakaretleri nedeniyle, iptal ettim. milligazete.com.tr yi şimdilik takip ediyorum.

Nefsimden yana hakkım helal olsun, diğer kardeşlerimiz de size helal ederler mi bilmem.

Allah CC, Allah için çalışanların yAR ve yARdımcısı olsun.

 


YorumcuYorum
Ahmet Yücel
09.08.2017
12:04

Milli Gazete editörü uyarı ve tavsiyelerimi dikkate alır mı bilmem, kendisine bu yazımızın linkini kopyalayıp gönderdim, kendisi bilir ne diyelim.

Müslümanlarda bir parti taassubu oluşmuş, Müslümanların kardeş olduğu unutulmuş. 

Yazdığımız yorumlara eklediğimiz Ayet ve hadislere tahammülü yok, bir cevap yazmak yerine ''Her kılıfa bir ayet uyarlıyorsun'' diyebiliyor. ''gidin erbakan ın derin dünya devleti kitabını iyice okuyun, ayrıca erbakanın programlarda ergoğanın hakkında söylediklerini dinleyin ondan sonra gelin burada bana yazın..'' Biz Erbakan hocamızı elbette severiz fakat  'Erbakan hocam, ''Onlar bizim kardeşimiz, onları uyarmak bizim vazifemiz.'' diyordu. bu sözü unutup, sayın Erdoğan'a ve bizlere hakaretler ve tekfirler ediyorlar. Şimdi, Erbakan hocamızın sözü mü doğru, onların bize münafık vb demesi mi? Kardeşlik bu mu? Türtkiye'deki Müslümanlarla kardeş olamayanlar, İslam Birliğini nasıl sağlayabilir?

Bir başkası, ayetin başına ''Siyasi platformda'' diye bir cümle getiriyor. Şunları söylüyor:

''Ahmet Yücel Bey kardeşime:Başta Resulullah sav. olmak üzere tüm Peygamberlerin,misyonunu,iyi incele,tetkik et ve idrakine ulaşmaya,gayret et.Günümüz Müslümanlarına Allah cc.buyuruyor ki: Siyaset platformunda,Tek liderin liderliğinde,bir araya gelin,İnsanları hayra davet edin,Hakkın hakimiyeti için iktidarı ele geçirin,önce münkerden nehiy sonra marufu emredin,ki:Kurtuluşa eriş esiniz.Aksi halde boşuna ne enerji tüketin nede zaman.Günümüzde bunun pratiği:Saadet partisine tüm Müslümanların üye olması oy vermesi gerekmektedir.Zira hak misyona sahip çıkan tek siyasi partidir.Şayet yöneticilerinden şikayet varsa,değişme cihetine gidilir,başka parti kurma tefrika olur yasaktır.''

''başka parti kurma tefrika olur yasaktır.'' diyor. Neye göre yasaktır? 

''Şayet yöneticilerinden şikayet varsa,değişme cihetine gidilir.'' diyor. 2011 yılında Oğuzhan Asiltürk'e yazılan mektupta ''Recai Kutan, Ahmet Tekdal, Fehim Adak, Şevket Kazan, Temel Karamollaoğlu'' hocalarımızın imzaları bulunmaktadır. Bu mektubu aşağıdaki linklerden okuyabilirsiniz.

http://www.timeturk.com/tr/2012/10/02/oguzhan-asilturk-e-gonderilen-o-mektup.html

http://www.akevler.org/AkevlerMakaleler/7064/SonYor/0/Suleyman-Karagulle/ABD-Baskanlik-Secimi  

http://www.ahmetyucel.net/?pnum=404&pt=O%C4%9EUZHAN+AS%C4%B0LT%C3%9CRK%27E+MEKTUP

Sayın Karamollaoğlu bugün Saadet Partisi Genel Başkanı olarak bu imzasının gereğini yapabilmiş midir? Yoksa köprünün üzerinden çok sular aktığı için, böyle gitsin mi denilmektedir?

 ''Saadet partisine tüm Müslümanların üye olması oy vermesi gerekmektedir.Zira hak misyona sahip çıkan tek siyasi partidir. '' bu fetvanızı neye dayandırabilirsiniz? SP'nin söyledikleri çok güzel fakat bu söylediklerini gerçekleştirmek için sanki yeterli gayreti yok gibi. Meclise girmedikten sonra, bütün bu söylemleri yine söylem olarak kalmaya devam edecektir. Erbakan hocamız tek başına Bağımsız Konya Milletvekili olarak meclise girmiş ve baharı başlatmıştı. Erbakan hocamızın izinden gitmek, ister bağımsız olarak, isterse ittifak yaparak tek vekil de olsa en azından mecliste temsil edilmeyi gerektirir. Milletin ve ümmetin bunca derdi varken ellerin taşın altına konulması gerekir. Bunun için 2019 seçimlerinde Ak Parti ile ittifak yapılmalı, meclise girdikten sonra Saadet Partisi vekili olarak vatan ve millet için çalışılmalıdır. HAYRA MOTOR, ŞERRE FREN olmak için bu yapılmalıdır. Tebliğin yanında fiili tebliğ çalışma, meclis kürsüsünden sesini tüm millete duyurmak da gerekmez mi?

Kendilerine Milli Görüşçü diyen bazı SP liler, kendi görüşlerini desteklemek için, münafıkları, kafirleri anlatan ayetleri getirip, Müslümana münafık, kafir demekten çekinmiyorlar. Biz bir konu da ilgili ayet ve hadis eklediğimizde rahatsız oluyorlar. Yazdıklarımı kabul etmesen de, ayet ve hadisleri okuyup tefekkür etsen, sana bir zararı olur mu?

Milli Gazetenin sitesinde yorum köşesinde daha önce kardeşlik vurgusu yaparak yorum yazan bir bacımıza ve nefsime; ''....... ve talib, iğrençsiniz, sizlerin yorumlarınıza tahammül edemiyorum...'' diyen kardeşimize sadece, ''Aynaya bakan kendini görür, kendini anlatır.'' şeklinde cevap yazmıştım. Edep, edep, illa edep. Ne edepten taviz vermek, ne de kırılsam da kırmak isterim. Yine de nefis sahibiyiz, belki kırmak kastımız olmasa da, kırılanlar olmuştur.

Erbakan hocamıza, Milli Nizam Partisi kurulduğu yıllarda, Allah dostlarından Dede Paşa (Musa Baştürk) hz leri, ''Hoş geldin başbakanım'' diye hitap etmiş ve desteklerini vefatına kadar sürdürmüştür.

1992 yılında Erdoğan İstanbul il başkanıyken, Abdurrahim Reyhan hz lerini ziyaret ettiğinde, Reyhan hz leri, ''Hoş geldin cumhur reisim'' diye hitap etmiştir. Namazdan sonra da, ''Ya Rabbi, Erdoğan'ın yolunu sonuna kadar açık eyle.'' diye dua etmişler.

Allah CC, Erbakan hocamıza da, Erdoğan'a da liderlik nasip etmiştir. Erbakan hocamız ülkemize ve ümmete hizmet için, üniversite hocalığını bırakmış, siyasete atılmıştır. Erdoğan da yine hizmet etmek için çalışmaktadır, partiler hizmet için araçtır.

1974 Kıbrıs Barış Harekatıyla övünürüz haklı olarak fakat o günün şartlarında koalisyon ortağı olunmasaydı, bu harekat yapılabilir miydi?

1991'de Büyük İttifak yapılmasaydı (Merhum Türkeş, Reyhan hz lerine, - Erbakan çok şey istiyor, ittifakı zorlaştırıyor. şeklinde sitem edince, ''Siz ittifakı kabul ediniz, ülkemiz de, siz de kazanacaksınız.'' şeklinde ki tavsiyesi ile ittifak yapılmıştır), Meclisteki ve belediyelerdeki hizmetler olmasaydı, 95-96 Refah-Yol hükümeti kurulabilr miydi?

Özet olarak, Saadet Partisi ilk seçimde Meclise girmek için gayret göstermelidir, bunun için de seçim ittifakı gereklidir. Millete hizmet etmek istiyorsa bu yapılmalıdır. 

Bu konulardaki düşüncelerimi kaydetme ve paylaşma adına yazımıza yorum olarak ekledim.

ALLAH'IN SELAMI İMAN EDİP, YARARLI HİZMETLERDE BULUNMAK İSTEYENLERİN ÜZERİNE OLSUN.


Reşat Nuri Erol
10.08.2017
14:04


Bahçeli'nin talebi Saray'da reddedildi...

A+A-
10 Ağustos 2017

Çeşitli bahanelerle meydan meydan dolaşan AKP Genel Başkanı R. Erdoğan ile bir de Başbakan Binali Yıldırım var. Televizyon kanalları her zamanki gibi otomatik pilota bağlamış sırasıyla canlı yayından canlı yayına geçiyor. Araya  Bakanlarla "özel röportajlar" serpiştiriliyor. Son günlerde iyice sıklaşan meydan mitinglerine, söylemlere bakıyorsunuz, havayı kokluyorsunuz sanki yakında seçimvar gibi. İktidar sözcülerinin iç ve dış politikaya yönelik hönkürmeleri hâlâ sandık arifesi kıvamında.

Bunlar çıplak gözle görünenler... Farklı veriler de var. Ekonomideki bıçak sırtı tablo, dışarıdan gelen dayanılmaz baskılar, iç yapıdaki huzursuzluk, kâbus gibi gelen yeni parti çalışmaları, vs..vs.. Topluma yutturulması gereken acı reçetelerin ertelenebilirliği en büyük sıkıntılardan. Risk büyük. Hem de oldukça!.. Acaba seçimleri normal zamanında 2019'da mı yapsalar daha kârlı çıkacaklar? Yoksa, baskın yapıp tarihi öne çekerlerse  mi?.. 2017 Kasım sonu mu olsa?.. Yoksa 2018 ilkbaharında mı?.. Hesaplar, kitaplar, istişareler, anketler, pazarlıklar, toplantı üstüne toplantılar devam ediyor sarayda. Kamuoyu, SAŞ'ın (Sivil Askeri Şura) sarsıntıları ve diğer yan gündem maddeleri ile meşgul iken, sarayda çok dar kapsamlı ve çok gizli bir toplantı gerçekleşti. Yakın halkadan çok az sayıda"güvenilir" ismin katıldığı toplantının gündem maddesi tekti; "erken seçim." R. Erdoğan kurmaylarından, önce Kasım ayında bir erken seçim üzerinde, kanunların değiştirilip değiştirilmemesi gerekenlerle birlikte, teknik çalışmalar yapmalarını, raporlaştırmalarını istedi. 2018 ilkbaharında seçim ile ilgili ayrı bir çalışma talimatı da verdi.. Erdoğan, toplantı sona ererken, kendisinin de yurt gezilerine çıkacağını nabız tutacağını, çok özel anketler yaptırdığını, bir toplantı daha yapacaklarını söyledi. Kararın şekillenebileceği ifade edilen toplantı tarihi için bu hafta sonunu işaret etti. Erdoğan, özel anketler dışında her zamanki üslubuyla, yerelde sözlerine, görüşlerine çok güvendiği ve kimseyle paylaşmadığı veya çok az kişiyle paylaştığı isimlerle de özel görüşmeler yapıp  nabız tutuyor.

Sarayda hafta sonu yapılması planlanan "baskın seçim" toplantısından önce kritik bilgilere ulaştım. Erdoğan'a çok yakın kaynakların verdiği bilgilere göre, seçim sisteminde bir değişiklik düşünülmüyor. Yani, dar bölge mi olsun, daraltılmış bölge mi olsun tartışmaları şimdilik rafa kalkmış gibi gözüküyor. Ya seçim barajı?.. İşte işin düğüm noktası burası. Saray kaynakları, MHP Genel Başkanı Doktor Devlet Bahçeli'nin "seçim barajı yüzde 7'ye insin" şeklindeki ısrarlı taleplerinin bir kez dahareddedildiğini söylüyor. Erdoğan, Bahçeli'yi reddederken şöyle bir gerekçe öne sürmüş; "Seçim barajının yüzde 7'ye indirilmesi Saadet Partisi'ne yarar."

Madalyonun diğer yüzünü çevirelim...

Baskın seçim için yolara düşen AKP Genel Başkanı R. Erdoğan aynı yerde aynı konuşmada şunları söylüyor:

"Davası olmayan ve bulunduğu yerde milletimizin tamamını kucaklayamayan hiç kimse AK Parti'de yöneticilik yapamaz. 15 yıl, 20 yıl, 25 yıl öncesinin siyaset baronlarının tarzıyla AK Parti'de etkinlik kurmaya kalkan herkes karşısında bu kardeşinizi bulur. Partimizin kuruluşunda emeği geçen tüm kardeşlerime vefa borcumuz olduğuna inanıyorum. İhanet etmedikten sonra biz onları hiçbir zaman kapıda bırakamayız onlarla beraber yolculuğu devam ettireceğiz. Bedir farklıdır Uhud farklıdır. Bunun üzerinde hassas duracağız. Bu kardeşlerimizle şu andaki kadrolarımızın irtibatı devam etmelidir. Onlarla beraber yolculuğa devam etmeliyiz. Bu inceliği bir kenara koymayacağız. Bunun üzerinde hassas duracağız. Her bir arkadaşımdan kongre süreçlerindeki adımlarını bu gerçekler üzerinde atmasını bekliyorum."

Bu bir Recep Erdoğan, Tayyip Erdoğan klasiği mi?..  Kast ettiği isimleri -kendileri de dahil- cümle alem biliyor. Hem adamlara "siyaset baronu" de, sonra da aynı konuşma içinde sırtlarını sıvazlayıp mavi boncuk göster!.. Havuç-sopa politikası mı?.. Soruların cevabı, siyasi kulislerde çok gizli olarak yürütülen temaslarda saklı. Şöyle:

AKP'de çok etkin isimlere göre; bu çağrı Bülent Arınç, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Beşir Atalay, Yalçın Akdoğan gibi bir dönem partinin stratejik aklını oluşturan şimdi "küskün" olan isimlere yönelik. Çağrı üzerine tekrar koşarlar ve yanında görünürlerse Erdoğan için ne ala!.. R. Erdoğan bu isimlerin dışarıda kalmalarını kendi için tehlike, baskın seçim için risk faktörü olarak görüyor. Diğer bir sebep ise partiye olan ilginin ve tabanda yaşanan çözülmenin bu isimlerin tekrar yana alınmasıyla birlikte terse döneceği umudu. Erdoğan, bu isimlere sadece açıktan çağrı yapmadı. Elçiler aracılıyla davet degönderdi. Bir çok isimle Erdoğan'ın çok güvendiği TBMM Başkanı İsmail Kahraman da görüştü. Kaynaklar, "şu ana kadar olumlu bir cevap alabilmiş değil" diyor.

"Baskın seçim" mi, "erken seçim" mi?.. Adına ne derseniz deyin. Karar, bu hafta sonu sarayın en dar kadrosu ile yapılacak toplantıda netleşebilir, şekillenebilir. Aylardır aynı şeyleri yazıp duruyorum... Benden daha fazla kapı arkası bilgi ve de haber beklemeyin!.. Tavsiyem, meydan mitinglerini ciddi bir şekilde analiz edin. Çok vaktiniz mi yok!.. O zaman, "2019'dan önce seçim yok. Erdoğan sözünün eridir. Seçimler normal zamanında yapılacak" diyen havuz medyası kalemşörlerinin nasılkıvırmaya başladığına ve bundan sonra da nasıl dans edeceklerine bakın!..

Kaynak: Bahçeli'nin talebi Saray'da reddedildi... - Ahmet TAKAN

Ahmet Yücel
10.08.2017
15:10

Sevgili Reşat Erol hocam,

Paylaştığınız yazıyı okudum. Seçimlerin 2018 ya da 2019 da yapılması benim için fark etmiyor. Seçim barajının yüzde 7 olması, sadece HDP ye yarayacaktır. SP, BBP ile ittifak yaptığında yüzde 7 oy alabilmekten yana ümitliydi, olmadı. SP erken ya da normal zamanda yapılan seçimde alacağı oy ile yüzde 7 ye ulaşamaz. Bu durumda HDP barajı aşarak yine meclise girecektir.

Seçimler ya barajsız olmalı ya da yüzde 10 seçim barajı devam etmelidir. Seçim barajı yüzde 10 olarak kalırsa, HDP barajın altında kalacaktır.

Nefsim, Saadet Partisinin Ak Parti ile seçim ittifakı yaparak, yüzde 1 oy karşılığı kesinleşmiş listede 6 milletvekili, diğer bazı bölgelerde, Ak Parti ile diğer partilerin arasında kesin olmayan yerlerde ilgili sıralara Ak Parti ve Saadet Partili adaylar yerleştirilmeli. Böylece ittifak sonucunda, Saadet partili ve Ak Partili vekil sayıları artacaktır. Bu şekilde adaletli bir ittifaktan söz edilebilir.

Sonrasında Saadet Partili vekiller istifa ederek, seçmenlerini temsil edecekler. Meclis çatısı altında millet meseleleri için, ellerini taşın altına koyacaklardır. Doğru icraatları desteklerken, yanlış icraatlara engel olmaya çalışacaklar, engel olunamasa bile burada yapılan mücadeleyi millet takdir edecektir. Erbakan hocamızın izinden gitmek bu olsa gerektir.

Erbakan hocamızın kurduğu parti ve ilkeleri ile bir sorunum yok, benim gördüğüm, sanki meclise girmek istemeyen, sadece tebliğ etmek isteyen, kısaca meclis çatısı altında fiili bir tebliğden ve hizmetten kaçınan bir Saadet Partisi yönetimi var gibi.

SELAM VE HÜRMETLERİMLE.

Recep EROL
19.08.2017
16:23
Sayın Ahmet Yücel, yorumlarınızı okudum fakat size yine bir kaç eleştiri yapacağım. inş sizde bize eleştiri yapın eleştirilmek güzel bir şeydir insana kendini daha iyi ifade etme imkanı veriyor. Öncelikle ilk eleştirim Ak parti ve sayın cumhurbaşkanımızın hatalarını görmezden gelip milli görüş kurumlarının şahıslardan kaynaklanan hataları dile getirmeniz adil bir şey değil. elbette birileri hak yiyorsa yorumları yayınlamıyorsa buyuk hakka giriyordur kim olduğunu bir önemi yok. ak parti bir önceki seçimde son saatlere kadar saadet partisini ittifak konusunda oyaladı. aday listesını yuksek seçim kuruluna zor yetiştirdik. tabi bu ak partinin bir stratejisiydi. Saadet partisi içerisinde milli görüşün mecliste temsil edilmemesi için extra çaba gösteren grupların olduğunu bizzat şahidim bu konuda haklısınız. Fakat sayın cumhurbaşkanımız Milli görüşün mecliste olmaması için büyük bir çaba içerisinde... Malesef sayın cumhurbaşkanımız gerçek dostlarının kim olduğunu kestiremiyor. Cumhurbaşkanının gerçek dostu milli görüşçülerdir çünkü milli görüşçüler başkaları gibi cumhurbaşkanımızın doğru-yanlış her dediğine alkış tutanlardan olmadı. hatasını yanlışını gördügünde teblihini yaptı. Dost acı konuşandır. bizim eleştirilerimiz ak partili kardeşlerimiz ve sayın cumhurbaşkanımız tarafından hainlikle fetöcülükle yada chpkk gibi söylemlerde kutuplaştırılmaya götürülmesine rağmen biz tebliğimize devam ediyoruz. islamda baraj vs yoktur. %10 seçim barajının hıçbır dayanağı yoktur. 1 milyon oy alıyoruz ama baraj var diye temsil edilemiyoruz bu çok yanlış bir şey. herkesin oyu kaç milletvekılıne takabul ediyorsa o kadar millet vekili olmalıdır. şuan işim var yorumumu tamamlayamıyorum daha sonra tekrardan devam ederim. selam ve dua ile dava Arkadaşım.




Son Yorumlanan Makaleler
Ahmet Yücel
ÇORAPLARA MESH YAPILABİLİR Mİ?
4.03.2023 543 Okunma
1 Yorum 04.03.2023 14:54
Ahmet Yücel
ABDURRAHİM REYHAN HAZRETLERİ
24.04.2022 1879 Okunma
1 Yorum 26.05.2022 21:49
Ahmet Yücel
Bedensiz bir güzel gördüm efendim
18.07.2021 1897 Okunma
1 Yorum 18.07.2021 07:23
Ahmet Yücel
ADİL EKONOMİK DÜZEN
9.01.2021 2242 Okunma
1 Yorum 10.01.2021 01:07
Ahmet Yücel
VAR BUNDA BİR HAYIR İSTANBUL
23.06.2019 3603 Okunma
4 Yorum 24.06.2019 12:52
Ahmet Yücel
DOMATES, BİBER, PATLICAN
30.01.2019 3805 Okunma
4 Yorum 07.02.2019 21:12
Ahmet Yücel
''SİYASETİN DE ALLAH İÇİN OLSUN.''
16.01.2019 3947 Okunma
3 Yorum 03.02.2019 10:41
Ahmet Yücel
SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA ARZ OLUNUR.
26.01.2019 3907 Okunma
1 Yorum 28.01.2019 18:48
Ahmet Yücel
YENİDEN REFAH PARTİSİ
27.11.2018 4150 Okunma
5 Yorum 30.11.2018 23:53
Ahmet Yücel
Sizi Seviyoruz başkanım ama ulaşmak zor gibi...
1.09.2018 4990 Okunma
1 Yorum 02.09.2018 18:48
Ahmet Yücel
YASİN KILAR KARDEŞİMİZE
28.08.2018 5019 Okunma
4 Yorum 31.08.2018 00:30
Ahmet Yücel
TOPLUMSAL BİR GERÇEK, ALLAH'A HARP AÇMIŞIZ.
12.07.2018 4117 Okunma
5 Yorum 12.07.2018 17:07
Ahmet Yücel
DUALAR, AZİM VE SABIRLA GELEN BAŞARI.
11.07.2018 4806 Okunma
6 Yorum 12.07.2018 13:53
Ahmet Yücel
SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA SAYGILARIMLA ARZ EDİYORUM.
2.07.2018 5840 Okunma
2 Yorum 10.07.2018 04:28
Ahmet Yücel
''25 Haziranda hepinizi sürmez isem namerdim!'' diyor.
24.06.2018 5403 Okunma
2 Yorum 29.06.2018 16:42
Ahmet Yücel
Senden gelene razıyım ya Rabbi.
22.06.2018 6101 Okunma
6 Yorum 23.06.2018 19:28
Ahmet Yücel
GELECEK SEÇİMLER
15.04.2018 4899 Okunma
3 Yorum 21.04.2018 21:54
Ahmet Yücel
FAİZ BELASINDAN KURTULMAK
1.04.2018 5510 Okunma
2 Yorum 02.04.2018 12:31
Ahmet Yücel
SAADET PARTİSİ NEREYE?
4.03.2018 7025 Okunma
5 Yorum 15.03.2018 22:46
Ahmet Yücel
DECCAL’E
7.12.2017 5865 Okunma
3 Yorum 07.12.2017 09:26
Ahmet Yücel
BABAM SENİ KANDIRIR
12.11.2017 5831 Okunma
3 Yorum 13.11.2017 17:38
Ahmet Yücel
ADİL DÜZEN NE ZAMAN, NASIL GELECEK, BİZİM HİZMETİMİZ NE
19.09.2017 4946 Okunma
2 Yorum 19.09.2017 09:17
Ahmet Yücel
MİLLİGAZETE.COM.TR EDİTÖRÜNE küçük bir tavsiye.
8.08.2017 6130 Okunma
4 Yorum 19.08.2017 16:23
Ahmet Yücel
ADİL DÜZEN VE MÜSLÜMANLAR
26.07.2017 5315 Okunma
1 Yorum 26.07.2017 17:18
Ahmet Yücel
FAİZSİZBANKACILIK.COM.TR
10.06.2017 5215 Okunma
1 Yorum 11.06.2017 01:16
Ahmet Yücel
İLİM BİR NOKTA İDİ, CAHİLLER ÇOĞALTTI
3.06.2017 7217 Okunma
1 Yorum 03.06.2017 19:24
Ahmet Yücel
GECENİN KADRİNİ BİLMEK - KARDEŞLİĞİMİZ
28.05.2017 5175 Okunma
2 Yorum 28.05.2017 20:05
Ahmet Yücel
BİR HADİS VE DÜNYANIN GİDİŞATI
5.05.2017 9058 Okunma
5 Yorum 06.05.2017 02:29
Ahmet Yücel
REFERANDUM VE UÇAN YALANLAR
2.04.2017 5843 Okunma
8 Yorum 11.04.2017 01:12
Ahmet Yücel
FAİZSİZ BANKACILIK diye bir derdimiz olmalı.
20.02.2017 6224 Okunma
1 Yorum 23.02.2017 16:41
Ahmet Yücel
İSLAMİ HABER SİTELERİ - ELEŞTİRİ
19.11.2016 6727 Okunma
4 Yorum 22.11.2016 14:57
Ahmet Yücel
BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİL
17.07.2016 6915 Okunma
1 Yorum 17.07.2016 03:38
Ahmet Yücel
ÇEŞİTLİ KONULAR
29.04.2016 6401 Okunma
3 Yorum 01.05.2016 01:14
Ahmet Yücel
MÜSLÜMANI TEKFİR ETME HASTALIĞI
21.03.2016 7369 Okunma
1 Yorum 21.03.2016 23:04
Ahmet Yücel
GÜLDEN BÜLBÜLLERE KİTABINDAN PAYLAŞIMLAR
2.03.2016 6740 Okunma
1 Yorum 02.03.2016 00:52
Ahmet Yücel
DÜŞMANIMI BİLSEM
17.02.2016 8224 Okunma
8 Yorum 22.02.2016 23:54
Ahmet Yücel
ALLAH DOSTLARI, TARİKAT/TASAVVUF
18.02.2016 7409 Okunma
Ahmet Yücel
YUNUS SURESİ 62-63-64. AYETLER VE TEFSİRİ
19.02.2016 21329 Okunma
Ahmet Yücel
TARİKATLAR İKİYE AYRILIR
22.02.2016 14086 Okunma
Ahmet Yücel
TASAVVUF İLE İLGİLİ
28.02.2016 6225 Okunma
Ahmet Yücel
BAŞBAKANIMIZ SAYIN DAVUTOĞLU'NA ARZ EDİYORUM
28.02.2016 7089 Okunma
Ahmet Yücel
GÜLÜMSEYEN GELECEK
4.03.2016 6324 Okunma
Ahmet Yücel
RAZI OLAMADIĞIM İKİ ŞEY
4.03.2016 5832 Okunma
Ahmet Yücel
ŞEHİTLİK
10.04.2016 6104 Okunma
Ahmet Yücel
HUZURLU YARINLARA YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ ENGELLEYEMEZLER.
1.07.2016 5755 Okunma
Ahmet Yücel
MÜSLÜMAN MÜSLÜMANI İNCİTMEZ.
11.07.2016 5817 Okunma
Ahmet Yücel
SALİH BABA DİVANI'NDA ŞERİAT, TARİKAT, RABITA
27.11.2016 6138 Okunma
Ahmet Yücel
EN BEREKETLİ FETİH
1.01.2017 5849 Okunma
Ahmet Yücel
15 TEMMUZ 2016
6.08.2016 6445 Okunma
Ahmet Yücel
Tarîkat, Peygamber Efendimizin yolu
17.08.2016 6593 Okunma
Ahmet Yücel
ŞERİAT TERAZİSİ İLE ÖLÇEN YOLUNU ŞAŞIRMAZ.
9.09.2016 6322 Okunma
Ahmet Yücel
Sayın Temel Karamollaoğlu hocamıza mektup
3.03.2017 6127 Okunma
Ahmet Yücel
YENİ GÜNDEMLERE YELKEN AÇARKEN
18.04.2017 5534 Okunma
Ahmet Yücel
CEDDİMİZ OSMANLI
16.08.2017 4257 Okunma
Ahmet Yücel
CEDDİMİZ OSMANLI - 2
19.08.2017 3950 Okunma
Ahmet Yücel
Dünya nereye gidiyor? BİR YORUM
8.10.2017 4395 Okunma
Ahmet Yücel
RECEP EROL KARDEŞİMİZE
22.10.2017 4298 Okunma
Ahmet Yücel
KARAGÜLLE HOCAMIZA
29.10.2017 4151 Okunma
Ahmet Yücel
SALİH BABA DİVANI'NDAN
7.12.2017 4957 Okunma
Ahmet Yücel
ÇOBAN OLSAM
8.12.2017 3672 Okunma
Ahmet Yücel
SORUNLAR NASIL ÇÖZÜLEBİLİR?
3.03.2018 3574 Okunma
Ahmet Yücel
MEZHEPLER, GÜNCELLEME, SEFERİLİKTE NAMAZ
10.03.2018 4500 Okunma
Ahmet Yücel
YAKIN ZAMANA BAKAN HADİSLER
10.04.2018 3695 Okunma
Ahmet Yücel
ÖTEKİLEŞTİREN SİYASET KAZANDIRMAZ, KAYBETTİRİR.
27.06.2018 3234 Okunma
Ahmet Yücel
MİLLİ YATIRIM PARAMIZI BASMALIYIZ.
13.08.2018 3117 Okunma
Ahmet Yücel
HATALARDAN DÖNMENİN, SÖZLERİ TUTMANIN VAKTİ GELMEDİ Mİ?
23.08.2018 2893 Okunma
Ahmet Yücel
DÜNYADA MEKAN, AHİRETTE İMAN
21.01.2020 2554 Okunma
Ahmet Yücel
Allah devletimize, milletimize zeval vermesin.
8.04.2020 2420 Okunma
Ahmet Yücel
NEFSİME NASİHAT VE DUA.
11.04.2020 2496 Okunma
Ahmet Yücel
BİR KÖY DÜŞÜNÜYORUM.
30.05.2021 2263 Okunma
Ahmet Yücel
FİRAKTAN KURTAR
18.07.2021 1558 Okunma
Ahmet Yücel
ADİL DÜZEN ÇALIŞANIYIM.
12.08.2021 1623 Okunma
Ahmet Yücel
GRAM ALTIN LİRA
18.12.2021 1433 Okunma
Ahmet Yücel
2023 SEÇİMLERİNE DOĞRU
24.06.2022 1058 Okunma
Ahmet Yücel
HAKKINIZI HELAL EDİNİZ.
7.12.2022 506 Okunma
Ahmet Yücel
Polisler devletin resmi köleleri midir?
23.12.2023 136 Okunma