Başörtülü Penguen
920 Okunma, 0 Yorum
Hüseyin Gülerce - Zaman
Zafer Kafkas

Bir; maalesef laik kesimi tahrik eden, onları hâlâ statükonun bekçileri olarak sahaya sürmeye çalışanlar işbaşındadır. Konumlarını kaybetmekten, artık itibar görememekten ciddi rahatsız olan bu gibi yazarlar, sahneden inmek zorunda kalmayı bir türlü hazmedemiyorlar. 28 Şubatta, başörtüsü ve imam hatipler üzerinden yaptıklarını hâlâ unutmuş değiliz.

 

İki; laik kesimin laikçi diyebileceğimiz önemli bir bölümü, bu tür haberleri duymaya oldukça teşne. AK Parti iktidarı, onları öyle rahatsız ediyor ki, mevcut iktidarın yerine bir askerî darbeyi tercih ederler Böyle bir kitle var olduğu sürece provokatör yazarlar, onları tahrik için kalem oynatmaya devam edecekler

 

Üç; iyi şeyleri AK Partinin yapıyor olması hazımsızlık doğuruyor. Bu ülkede, asrileşmek, Avrupalı olmaktan geçer diye yıllardır dil dökenler, şimdi AB üyeliğini AK Parti gerçekleştiriyor diye rahatsız oluyorlar.  Kürt meselesinin çözümünü en fazla önemseyenler, şimdi AK Parti çözüm süreci başlattı diye tekere taş koymanın bin türlü oyununu oynuyor. Serbest bırakılan kamu görevlileri için bile sevinemiyorlar.

 

http://www.zaman.com.tr/huseyin-gulerce/basortulu-penguen_2065366.html

 

Yorum:

 

Unutulmayacaklar

 

Bu düzen devam ettikçe her dönemin unutulmayacakları olacaktır. Biz 28 şubatı hiç unutmayacağız bazıları da sonuca ulaştırılamayan yargı süreçlerini unutmayacak. Bu döngü süregelip gidecektir.

 

Üzülmemiz gereken sıkıntı duymamız gereken esas nokta ise islami camianın sorunların çözümlerini Kuran yerine başka yerlerde aramasıdır. Daha kötüsü bunu normal karşılar hale gelmemizdir, Kuranı hayatın dışına atmak bu olsa gerek.

 

Unutmamamız gereken şey, herşeyin çözümünün Kuran'da olduğudur. Nihai ve kesin çözümün zalimlerin direktifleri ile değil Allah'ın direktifleri ile olacağıdır. Unutanlara hatırlatmak da sorumluluğumuz.

 

 

 

 

 

 

Zafer Kafkas






Sayı: 196 | Tarih: 17.03.2013
Ahmet Hakan
Bir de baktık ki
Daha çok bakacaksınız
1171 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Avrupa'nın pagan ve "barbar"psişesi yeniden hortl
İslam'a karşı İslam mı?
1043 Okunma
Ali Bülent Dilek
Mahir Kaynak
Geleceğin Tahmini
Batının Çözemedikleri
1007 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
İslam dünyası acaba nelere öfkelenmelidir?
Kılavuzunu Kaybeden Müslüman’ın Hali
927 Okunma
Tayibet Erzen
Hüseyin Gülerce
Başörtülü Penguen
Unutulmayacaklar
920 Okunma
Zafer Kafkas
Mehmet Şevket Eygi
Din Konusunda 61 Önemli Madde
İmkanları Değerlendirmiyoruz
905 Okunma
1 Yorum
Emine Hocaoğlu