Olmak ya da olmamak!.. 16 Ocak 2021
463 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

Uğur Dündar. 16 ocak 2021


Yazarlar
Uğur Dündar

CoronaVac aşısı henüz Çin, Endonezya ve Türkiye dışında hiçbir ülkede acil kullanım onayı almadı. Ülkemizde Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) tarafından verildiği açıklanan acil kullanım onayının ayrıntıları ise (bu onayın verilmesi sırasında aşı konusunda yetkin bağımsız bilim insanlarının görüşlerine başvurulup başvurulmadığı, onay verilirken aşının güvenliği, etkililiği ve kalitesi ile ilgili hangi bilimsel kanıtların kullanıldığı vb.) henüz bilinmiyor.

★★★

ABD'de acil kullanım onayı için başvuran aşılar (Örneğin Pfizer/BioNTech ve Moderna), FDA tarafından değerlendirilmeden önce aşılara ilişkin tüm bilgiler/veriler kamuoyuna açıklandı ve karar öncesi toplantı kamuya açık yapıldı. Türkiye'den bile bilim insanları, aşı üreticilerine soru sorma olanağı bulabildiler. Sağlık Bakanlığı bu yöntemi tercih etmedi. Böylece bilim insanlarının ve toplumun aşı ile ilgili sorularını bilimsel bilgiye dayalı olarak yanıtlamak fırsatını maalesef kaçırdı. TİTCK şeffaf olmayan bir biçimde çok kısa sürede CoronaVac için acil kullanım onayını verdi. Yazının tamamı için https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarlar/ugur-dundar/olmakya-da-olmamak-3-6212909/

YORUM.

ALLAH cc İnsanlara zülmetmez. İnsanlar hadlerini aşınca, musibetlerine de katlanmak durumundadırlar.

İnsan; yaratılış gayesi gereği, helal (organik) beslendiği takdirde, vucudun ihtiyacı olan tüm ilaçları, besin yoluyla almış, hastalanmadan tedavi olmuş olur. Eski insanların uzun yaşamalarının sebebi; organık beslenmeleridir.

Mevcut kapitalist zalim sömürü düzeni; insanları hasta decek gdo lu gıdalar üretir, sonra bu gıdaları tüketenlerde hastalıklar meydana çıkar ve tedavi edeceğim yalanı ile, sermaye, ilaç üzerinden insanlığı sömürür. İlaçların yan etkileri zamanla çoğalır ve hasta,  daha da hasta olur,çare ameliyattır derler, kişiyi ameliyat masasına yatırırlar, tıpta ilerlemek adına, insanları keser biçerler, insan vucüdü üzerinde araştırmalar yaparlar.

Buğun; aşı konusunda itirazı olan kimseye raslamadım. Endişeli olduğunu, aşılar üzerinden insanların çiplenerek,sermayenin sürüsü haline getirileceğini söyleyenlere,aşı olacakmısın diye bir soru yöneltilmiyor. Abdurrahman Dilipak, aşı olmayacağım dedi, başkalarına da olmayın diyemem, herkes kendi kararını kendi versin diyor. Aşının zararları ve tehlikelerini aylardır anltanlar, Ahmet Maranki, Dilipak, Mehmet Ali Bulut. Dolaylı yoldan, karşıymış gibi cümleler ile,sermayenin, yeni dünya düzenini ballandıra ballandıra anlatarak reklamını yapıyorlar. Kimseye aşı olmayın demiyorlar diyemiyorlar.

Şehir hayatının tehlikeleri ve köylerin önemini anlatan; geçmiş yazılarımda,şahsi düşüncelerimi paylaştım. Facebook tan da tanıdıklarımla paylaştım. Bukadar erken beklemiyordum ancak; Yarabbi; her ne yaşanacaksa, bizim sağlığımızda yaşayalım ki, gelecek nesillerimiz, kurulan emperyalist tuzaklarla baş edemeyebilirler diye dua ederim. Duam kabul olmuş çasına, bugünleri yaşıyoruz.  İsteyen aşı olur,yaşayan ölü ölür. İsteyen olmaz, hayvancılık ve organik tarım ile dağ başında, köylerde yaşamaya devam eder.3. BİN YIL KUR AN DÜZENİ NİN KURUCULARI OLURLAR.  

Yıllar önce uyarmışım.https://www.akevler.org/AkevlerMakaleler/8686/CokYor/11642/Huseyin-Bagdatli/KOYLER-DEVLETIN-KASKOSUDUR. selam ve dua ile. Not; İtalik ifadeler,yorumlar; Hüseyin Bağdatlı ya aittir.

 

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 604 | Tarih: 17.01.2021
Ahmet Hakan
Bütün yönleriyle aşı sırası olayı
Gerçek tıp
581 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Ergün Diler
MAYMUNCUK
Yapıcılar ve Yıkıcılar
472 Okunma
Süleyman Karagülle
Uğur Dündar
Olmak ya da olmamak!.. 16 Ocak 2021
3.BİN YIL KUR'AN DÜZENİ
463 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Mehmet Barlas
Yaşadığımız dönemde komplo teorileri ile gerçekler kafa
Kim bu Medya patronları?
420 Okunma
Tayibet Erzen


© 2024 - Akevler