MAYMUNCUK
473 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

MAYMUNCUK

ED- Trump’ın yönetimi Rusya Devlet Başkanı Putin ile Çin Devlet Başkanı Şi Cinping’i memnun etti. 20. asrın başlarında Çin afyonu yasakladığı için, Çin’de afyon savaşı çıkmıştı. Çin’e zorla afyon satılmıştı. İşte o zamandan beri oluşmuş bir Yahudi grubu vardır. Bu grup Yahudilere karşı bir gruptur. İngiltere, İran, İsrail ve Rusya bu gruba katılmışlardır. Bu grup içinde Türkiye devlet olarak yoktu. Ancak Türk iş adamları etkin rol oynuyorlardı. Bu gruptan Müslüman bir iş adamı Hristiyanlarla birlikte Savarona gemisinde küçük kızlarla buluşturulmuştu. Beyaz Saray’ın önünde sahte Washington Post Gazetesi dağıtılmıştı, gazetede Trump’ın Kırım’a kaçtığı yazılıydı. Bugün Trump’ın gideceği yeri gösteriyordu. Kongreyi işgal edenler, bu ikinci grup Yahudi topluluğun benimsediği Tevrat’ı benimseyenlerin dili olan Kabala şifresiyle konuşuyorlardı. Olay budur.  İki Yahudi grubun çatışmasıdır.

SK- Derin Sermaye dünyayı ikiye bölmekte, bunları görünürde çatıştırarak kendi hükümranlığını sürdürmektedir. Bu, bilinen bir olaydır. Bu çatışmanın bugün de devam ettiği bir gerçektir. Çatışma görünümdedir, ancak ciddidir.  Dün Sovyetler ve Batı olarak denge kurulmuşken, Türkiye’de başlayan Adil Düzen harekâtı İran’dan Sovyetlere sıçramış, Gorbaçov Sermaye’den izin almaksızın Sovyetlerde devrim yapmıştı. Böylece Batı-Sovyetler çatışması sona ermiş, ondan sonra Sermaye henüz dengeyi oluşturamamıştır. Şimdi Çin ile ABD’yi çatışıyor gösterecek ve üçüncü bin yıl dünya düzenini buna göre kurmayı deneyecek. Faizli işçilik sistemi ömrünü doldurduğu için, Derin Sermaye bunu başaramayacak, görüşündeyim.

DİJİTAL DARBE

ED- ABD’deki kongre baskını Trump’ı bitirdi. Bunun için oynanmıştır. Trump oynamamıştır. Trump’a fatura edilmiştir. Almanya’da Sermaye, Hitler’i iktidar etmek için Berlin’de büyük bir yangın çıkarmış, külleri üzerinde de Hitler’i iktidar etmişti. Yangına polis yardım etmişti. Yangın çıkaranlar yakalanmamıştı. ABD’de de bugün kongre baskını Biden’i başkan yapmak için yapıldı. Kimse yakalanmayabilir.

SK- Derin Sermaye hep bunu yapar. Türkiye’de 15 Temmuz’u Derin Sermaye yaptı, Gülen’e fatura etti. Türkiye’de Müslümanlara AK Parti’yi saldırttı, o kadar ki, yapılan zulüm nerdeyse CHP’nin ilk yıllarında yaptığı zulmü geçti. Sermaye’nin bu oyununu artık herkes biliyor. Çözüm bulunamadığı için şimdilik zaman kazanmak amacıyla herkes bu oyunları yutuyor görünüyor ama bütün devletler buna derinden çare aramaktalar. Bir gün başaracaklar.

DÖRT ŞIK

ED- Almanya’daki Die Spiegel dergisi 4 liderin (Trump, Cinping, Putin, Erdoğan) durdurulması gerektiğini yazdı. Trump durduruldu. Durdurmak için gizli dosyalar var. Bunu taşıyan bir kadın öldürüldü. Bir kısmı yakıldı. Şimdi bu dosyaların kimde olduğu bilinmiyor. Trump’ın yakınlarında olabilir. Bundan sonra bu dosyalar ortaya çıkabilir. ABD’de ise;

  1. Karışıklık olur, Biden hâkim olur. Silahları toplar, düzeni kurar. Rusya ve Çin’e karşı Sermaye’nin istediği savaşa yönelir.
  2. Biden’e suikast olabilir, ABD karışabilir.
  3. Biden karışıklık olmadan, Beyaz Saray’a oturur. Sırayla diğer 3 liderin Trump gibi devre dışı edilmesi sağlanır.
  4. Trump adına, Trump istemese de silahlar konuşmaya başlar, ABD’de iç savaş olur.

 

SK-  Tam istihdam sağlandığından artık faizli işçilik düzeni çalışamaz olmuştur. Kredileşmeli ortaklık sistemine geçilecektir. Bu, tarihin durdurulmaz bir gidişidir. Sorun bu gidişin kanlı mı yoksa kansız mı olacağı sorunudur. Bu sorunun kansız olarak çözülmesi için defalarca kez söylediğim gibi, önce Türkiye ile İran’ın beraber olması gerekir. Türkiye ile İran beraber olursa İslam dünyasında bölünme olmaz ve üçüncü cihan savaşı çıkmaz. Türkiye ile İran’ın beraberliğini sürdürebilmesi için, kendi aralarında dolarsız bir dünyayı kurmaları gerekir. Bu da ancak dolar yerine, dolarla yarışacak altın bonosuyla mümkündür. Altın bonosunun çıkarılabilmesi için Kur’an’dan hükümleri öğrenmemiz gerekir. Bu da yalnız şimdilik Akevler’de vardır. Erdoğan’ın Akevler ile işbirliği yapması gerekir. Yapıp yapmayacağı bilinmediği için üçüncü bin yıl uygarlığına kanlı mı, kansız mı geçileceği hususu bilinmemektedir.

GAZ SAVAŞI

ED- Kongre basıldı. Trump kaybetti, Biden kazandı. Pentagon beyanat verdi. “Biden Başkomutanımızdır. 20 Ocak’ta gelip Beyaz Saray’da oturacaktır.” dedi. Genel Kurmay Başkanı, Biden’in takip edeceği siyaseti de belirtti. Dünyanın kirlenmesi önlenecek. Uzayı karbondioksitle doldurmakta olan Çin fabrikaları kapatılacak. Obama’nın bununla ilgili anlaşması vardı. Trump kaldırdı. Şimdi Biden’le yeniden devreye girecek.

SK- Pentagon bu beyanatı vermekle bir taraftan Biden’i Saray’da oturttu ama diğer taraftan Trump’ın da o gün Saray’ı bırakacağına işaret etti. Yani Trump azledilmeyecek. Karbondioksitin dünyayı felaketlere götüreceği iddiaları tamamen uydurmadır. Şimdi yer altında bulunan fosil yakıtlar eskiden yer üstündeydi ve dünya daha geniş bir hayat alanıydı. O sayede bu fosil yakıtlar depolandı. Şimdi insanlar bunu çıkarıyor, karbondioksitin azlığından doğan kısıtlılık ortadan kalkacak, yeryüzünde daha çok bitki yer alacak, çöller yeşerecek, kırlar ağaçlanacaktır. Bu kömür kirletmesi Sermaye’nin Çin’i durdurma projesidir. İnsanlık yapanlarla frenleyenler arasında yaşamaktadır. Yapanlar her zaman galip gelmişlerdir.

KAÇAR MI?

ED- Saray’ın önüne sahte Washington Post Gazetesi koyan Sermayenin planı Trump’ı yok etme değil, Trump’ı iktidardan alma idi. Ona gideceği yer gösterilmiştir. Trump’ın babası Alman, annesi Norveçlidir.  Rusya’ya mı, oralara mı gider veya gitmez belli değildir.

SK- Sermaye’nin planları belki bin yıldır başarıyla devam etmiş. O sayede Avrupa’da sanayi inkılabı oluşmuş, faizli işçilik sistemi ile insanlık uygarlaşmanın zirvesine çıkmış. Kara uygarlığında daha ileri gitme mümkün olmayacak. Kredileşmeli ortaklık sistemiyle insanlık deniz uygarlığına doğru yol alacak. Bu, 4-5 sene içinde sanıyorum ortaklık düzenine geçilmiş olacaktır. Sermaye bu safer planında başarılı olamayacak.

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.


YORUM:

Yapıcılar ve Yıkıcılar

Sermaye’nin işine geldi, dolarını kullandı, fabrikaları kapattı. Böyle bir dünya yaşamaz. Hayat yapıcılarla yıkıcıların çatışması üzerine dayanan bir varlıktır. Bunlar çatışacak, yapıcılarla yıkıcılar boğuşacak ama sonunda daima yapıcılar galip gelecek. Yıkıcıların gelip gelmesi demek, yeryüzünde kıyametin olması demektir. Daha hayatın ilk yıllarındayız. Şimdilik kıyamet görülmemektedir. Dolayısıyla bu çatışmada da yapıcılar galip gelecek. Sermaye bu bakımdan da yanlış yol seçmiştir.

Şeriatta insanlığın şeriat düzenini şeriat mezhepleri oluşturur. Ona yakın şeriat mezhebi tüm dünyayı şeriatın içine alır: her mezhep mensubu kendi şeriat kuralları içinde yaşar, diğer şeriatta olanlarla ilgisi ise ispat külfeti kime ait değilse, onun hükmü geçerli olur. Aksini hakemler belirler. Bütün mezheplerin birleştiği hususlar icma olup, ancak bunlar Çin’in fabrikalarını kapatabilir.

Yoksa ne olur? Sen fabrikaları kapatacak dayatmalar yaparsın, o da dinlemez, aranızda savaş olur, siz haksız olduğunuzdan dolayı mağlup olursunuz. Bu sefer sizin yerinize o geçer ve onun zulmü başlar. Tek çözüm, şeriat düzeninin gelmesidir.

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 604 | Tarih: 17.01.2021
Ahmet Hakan
Bütün yönleriyle aşı sırası olayı
Gerçek tıp
582 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Ergün Diler
MAYMUNCUK
Yapıcılar ve Yıkıcılar
473 Okunma
Süleyman Karagülle
Uğur Dündar
Olmak ya da olmamak!.. 16 Ocak 2021
3.BİN YIL KUR'AN DÜZENİ
463 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Mehmet Barlas
Yaşadığımız dönemde komplo teorileri ile gerçekler kafa
Kim bu Medya patronları?
421 Okunma
Tayibet Erzen


© 2024 - Akevler