Trump görev süresini tamamlamadan görevden ayrılabilir
869 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

01.12.2018

 

Önümüzdeki dönemde dünya siyasetinde yer alabilecek en önemli gelişme, herhalde ABD Başkanı Trump'ın görev süresini tamamlayamadan Beyaz Saray'dan ayrılması olabilir.

Avukatı konuştu
Çünkü ABD Başkanlık seçimleri öncesinde
 Trump'ın adamlarının Rus zenginleri ile çevirdiklerikaranlık dolaplar, birer birer açığa çıkmaya başladı. Bu konuyu soruşturan MuellerKomisyonu'na itiraflarda bulunan Trump'ın avukatı Michael Cohen, Ruslarla yaptığı her temastan Trump'ın da haberdar olduğunu itiraf etti.


Trump'ın oğlu

Tamamı için https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2018/12/01/trump-gorev-suresini-tamamlamadan-gorevden-ayrilabilir-mi

 

Yorum:

Evdeki hesap

Dünya siyasetinde liderlerin geleceğini her zaman siyasi yetenekleri ve güçleri belirlemiyor. Sadece koltuk işgal eden liderler olduğu gibi dış baskılara dayanamayıp birkaç ay ömür sürenler de oluyor.

Dış güçler bir liderle uğraşırken sadece onunla değil ailesiyle de ilgilenmeyi ihmal etmezler. Suça bulaşmış, kanunsuz işler yapan veya sorunlu geçmişe sahip akrabalar en sevdikleri tiplerdir. Bunlar üzerinden lider yıpratılmaya çalışılsa da bu her zaman işe yaramayabilir. Birileri her şeyi kontrol ettiğini veya edebileceğini sansa da hesap bazen tutmaz ve sonuç sürprizler doğurur. Bunun birçok örneğini ülkemizde yaşadık. Olumsuz birçok gelişme sonuç itibariyle olumlu oldu ve başkalarının hesaplarını alt üst etti o yüzden Allah faktörünü her zaman akılda tutak gerek derim.

 

Tayibet Erzen








© 2024 - Akevler