Hastanelik hale gelen hastaneler!..
849 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

Uğur DÜNDAR 15 Eylül 2018

Önceki gün de Ege Üniversitesi Hastanesi Radyoloji Bölümü'nün yolunu tuttu.

Kurulduğu 1955 yılından bu tarihe kadar dünya çapında saygın çok sayıda bilim insanı yetiştiren üniversite hastanesinden adımını attığında, hasta yoğunluğu nedeniyle koridorlar ve bekleme yerlerinin hıncahınç dolu olduğunu, buna karşın hekimler ve sağlık personelinin insanüstü bir gayretle tüm başvurulara cevap vermeye çabaladıklarını gördü.
Sırası gelince Ayşe Hanım görüntüleme odasına alındı ve mamografi çekimi yapıldı.

★★★

En büyük şaşkınlığı da çekim bitip raporunu istediğinde yaşadı. Çünkü odanın kapısına asılan duyuruda şunlar yazıyordu:

 

“KAĞIT YOKLUĞU NEDENİYLE RAPOR BASILAMIYOR. DOKTORUNUZ SİSTEMİNDEN BAKACAK. ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ…”

Yazının tamamı;https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarlar/ugur-dundar/hastanelik-hale-gelen-hastaneler-2626843/amp/

YORUM

Ak parti’nin sağlık hizmetlerini eksiklerini araştırıp eleştirecek son kişilerin,Uğur Dündar ve aynı zihniyette olanlardır. Yeni nesil bilmez fakat, Ak parti öncesinde,hastahane lerin nasıl bir mikrop yuvası olduğunu, çaresiz hasta yakınlarının paspasçılara bile rüşvet vererek ancak sıra alabildiklerini, vefat eden hastaların yakınları,para ödeyemediği için cenazeleri hastahane yönetiminden alamayıp, cenazenin bile rehin kaldığı günleri şahsen ben çok iyi hatırlıyorum.

Sayın cumhurbaşkanımız tek tek her işe koşamayacağı gibi, ak parti içinde de Cumhurbaşkanımız ın itibarını düşürmek için görevli kripto chp lilerin ve fetöcülerin olduğunu sizler daha iyi biliyorsunuz, çünkü beraber çalıştığınızı’da Dünya biliyor.Sizin ayrıca, bu yaptığınız haberi, chp li doktorlarla organize etmediğinizi nereden bilebiliriz. Neden her arıza İzmir’den çıkıyor, çünkü İzmir chp nin güçlü olduğu bir il, sizlerin İzmir kaynaklı yaptığınız hiçbir haber inandırıcı olmaz sayın Dündar. Birde Ankara ve İstanbul’daki hastahanelerdeki hizmetleri inceleyin. Yığıdı öldür, hakkını yeme.

Yorum Hüseyin BAĞDATLI’YA aittir.

 

Hüseyin Bağdatlı








© 2024 - Akevler