Bu dönemin en büyük kahramanları kadınlarımızdır!..
738 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

2 Haziran 2018

 

İçinden geçtiğimiz hukuk dışı uygulamalar, antidemokratik girişimler, kumpaslar ve baskılarla dopdolu “korku imparatorluğu” sürecinin ilk demokratik ve cesur başkaldırısını kadınlarımız yaptı. Çünkü bu dönemin en büyük mağduriyetini kadınlarımız yaşadı. Başlarına neler gelmedi ki? Dışlandılar, aşağılandılar, hakaretlere, şiddete ve cinsel saldırılara uğradılar! Minicik kız çocuklarımız bile cinsel saldırı hedefi olarak gösterildiler!.
Ama onlar yılmadılar…

Cumhuriyet değerlerini, çağdaş kazanımlarını ve haklarını korumaktan asla vazgeçmediler…
Gazetem SÖZCÜ'nün ve yurdu diyar diyar dolaşarak yaptığımız Halk Arenası'nın en içten, en büyük destekçisi de kadınlarımız oldular. 

 

Yorum

Cümhuriyet tarihinde kadınlarımız; hem toplum içerisinde, hem siyasette, hemde karar mekanızmalarında söz sahibi, itibar ve saygı görmenin zirvesini yaşamaktadırlar. 

Bunun ispatı; Meral Akşener ve ona itibar ederek, güvenerek, onun liderliğini hazmederek siyaset yapan binlerce erkek partilileridir. 

Kadınların zayıf tarafları nedeni ile, kadın erkeğin himayesine yaradılış itibari ile muhtaçtır. Kadına Allah tarafından verilen, annelik duygusu ve merhametinin erkeklerden fazla olması, ülke yönetmeye uygun değildir. Ülke yönetmek; gerektiği zaman acımasızlığı mecbur koşmaktadır. Meclis’te kadınlarımızın 1/4  oranında temsili ve kadınları ve merhamet içerikli görevleri kadınlarımızın üslenmesi ülke ve millet menfaatine olacağı kanaatindeyim.

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 468 | Tarih: 3.06.2018
Ergün Diler
Bağımsızlık
Enerji sorunu
944 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Muharrem İnce’nin yerlere çaldığı 5 şey
Zırcahiliye Dönemi
854 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Yeni kuşaklar da dün ile bugün arasındaki farkı mutlaka
Bozuk sistem
843 Okunma
Tayibet Erzen
Uğur Dündar
Bu dönemin en büyük kahramanları kadınlarımızdır!..
Kadınlar anamız,baş tacımızdır.
738 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Yusuf Kaplan
Ruh atılımı olmadan aslâ!
2.Kur'an medeniyeti Adil Düzenle gelir!
725 Okunma
Ali Bülent Dilek