15 Temmuz’un karakutusu
971 Okunma, 1 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

1- 15 Temmuz’un karakutusu

15 Temmuz’un kara kutusu Arif Öksüz’dür. Asıl 15 Temmuz’un merkezi İstanbul’da bir yerdir. Adını sonra yazacağım. CIA’nın ajanıdırlar. Ortodoks kilisesini merkez yapmışlardı.

-15 Temmuz’u Rothschild ekibi, Soros ekibi, Derviş ekibi yaptı.  Daha doğrusu Sermaye bunlarla bu işi gerçekleştirdi. Gülen ve CIA’yı da kullandı. Ne var ki CIA ve Gülen Sermaye’ye ihanet etti ve 15 Temmuz başarıya ulaştı.  Adil Öksüz de milli istihbaratın adamı olabilir. Bunlar deşifre olmasın diye Ali Bulaç şimdi hapishanede olabilir. Nitekim İlker Başbuğ “Biz şimdi hapishanede görev yapıyoruz.” demiştir. Çünkü büyük darbeyi atlatmak için bilerek hapse girmişti. Biz Kuran ne diyorsa onu yapmalıyız. Diğerlerinin hesabı sonra. Bu sebepledir ki biz Rothschildler’i suçlamıyoruz.

 

2- Gizli patron

Adil Öksüz ve onu yöneten aslında CIA eski başkanı olan ama herkesle ilişki kuran kişi sorunu çözülmedikçe 15 Temmuz olayı çözülemez.

- Yazarın farkında olmadığı bir husus vardır.  Adil Öksüz veya onu yöneten, kim olduğu bilinmeyen İstanbullu adam CIA’nın adamı olarak takdim ediliyor.  Önce CIA, ABD gizli istihbarat örgütüdür. ABD’nin ve ABD’deki Sermaye’nin bunları da denetleyen ajanları vardır CIA içinde. Türkiye’de MİT içinde CIA’nın, Sermaye’nin, Gülen’in ve KGB’nin, MOSAD’ın ajanları vardır. Bunlar ikili çalışırlar. İki taraf da bunların ikili çalıştığını bilir. Ona göre değerlendirirler. Adil Öksüz veya sır olan kişinin gerçekte kimin elemanı olduğunu kendisi bile bilmez. Araba süren kişi nasıl direksiyonunu duruma göre ayarlarsa, bunlar da duruma göre direksiyonu ayarlarlar.

Bizim bunları öğrenmede hiçbir yararımız yoktur. Biz açık planlara bakarız. Olağanüstü hal yanlıştır. Anayasa oylaması yanlıştır. Şeriata aykırıdır. Görünür siyasete aykırıdır. Bunların hiçbirini Kuran doğru görmez. Meşru iktidar gizli istihbarata dayanmaz. Buna ihtiyaç da yoktur.

 

3-İhanet korosu

Osmanlı İmparatorluğu’nu yıktılar. Petrolü paylaştılar. İkinci Cihan savaşından sonra petrolü paylaştırdılar. İngiliz ve ABD arasında çatışma vardır. Sömürüde birleşiyorlar.

- 500 senedir Yahudi sermayesi dünyaya hakim olmaya başladı ve geçen her dönem daha da güçlendi. Derebeylikleri yıktı, ulusal devletleri oluşturdu. Krallıkları yıktı, dikta dönemini getirdi. Diktayı yıktı, demokrasiyi getirdi. Avrupa devletlerini kullandı. Müstemlekecilikte dünyayı yönetti. Şimdi doğrudan yönetmek istiyor. Yönetemiyor. Bunun asıl sebebi nasıl yöneteceğini bilmemesidir. Akevler bunu bilmektedir. Onun için gelecekte Akevler’in Adil Düzen’i dünyaya hakim olacaktır. İkinci sebep ise gücünün yetmemesidir. Yaşlanmış artık işe yaramaz hale gelmiş, bu düzen er ya da geç bitecek ve Adil Düzen insanlığa hakim olacaktır.

 

4- Sezaryen!

PKK, YPG, DEAŞ Ortadoğu’da terör politikası. Dolar ABD’ye gidiyor. Üretim merkezi, ABD olacak. Dünya siyaseti değişmeyecek. İran’ı Çin’den koparacaklar. Türkiye’yi operasyonla yola getirecekler. Bizsiz yapamayacaklar.

-Yahudiler Tevrat’a dayanarak şuna inanmaktadırlar;  kainat insanlar için yaratıldı. İnsanlar da Yahudiler için yaratıldı. Yahudi olmayanları yönetme bize aittir. Yeryüzünde bir Yahudi devleti kurulmalıdır. Feodalizm, kapitalizm ve sosyalizmden sonra komünizm. Komünizm demek; devletsiz sermaye tekelinde tek dünya yönetimi demektir. Marksizm’in hedefi budur. Bugün de bu siyaset güdülmektedir.  Kuran’a göre İsmailoğlularının özel görevleri vardır. Etkilerini kıyamete kadar sürdüreceklerdir. Dünyanın yönetimi ise Hıristiyanlarla Müslümanlara ait olacaktır.  Musa’nın yerine Muhammed geçmiştir. Düzen Kuran düzeni olacaktır. Din Hristiyanlık olarak dünyada etkin olacaktır.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Türkiye Siyaseti

Türkiye’nin Türkiye siyaset vardır. Bir de dünyanın Türkiye siyaseti vardır. Bir de kainatı var edenin dünya siyaseti vardır. Bunları ayrı ayrı iyi kavramak gerekir.

1- Türkiye’nin Türkiye siyaseti Tanzimat’tan beri şöyledir. Türkiye batılılaşacak. Onun uygarlığını alacak.  Dünyaya hükmetmeyecek ama bağımsızlığını koruyacaktır.  Türkiye siyasetini de dörde ayırabiliriz.

a) Ortaçağ İslamiyet’ini yaşatmak isteyen kimselerin siyaseti.

b) Batıcılara kayıtsız şartsız teslimiyet siyaseti.

c) Türk Ordusu’nun kendisine özgü siyaseti. 

d) Adil Düzencilerin siyaseti.

2- Batı Hristiyanlarının Türkiye hakkındaki siyasetleri

a) Türkiye’yi ortadan kaldırıp Anadolu’yu Müslüman ülke olmaktan çıkarmaktır.  Türkiye Ortodoks ülkesi olmalıdır.

b) Türkiye Hıristiyanlaşmalı ama Katolik olmamalıdır.  Aralarında anlaşmadıkları için biz yaşıyoruz.

c)  Protestan Hristiyanlar ise Türkiye benzeri parçalanmalı ve Avrupa devletlerinin müstemlekeleri olmalıdır .

d) Türkiye dilsizleşmeli. Sermaye’nin tetikçisi olmalıdır.

3- Tarihi gelişmede ilahi takdir ise Türkiye için olmuştur.

a) Roma imparatorluğunun yerini Selçuklu ve Osmanlılar almalı böylece İslam uygarlığı batıya intikal etmeli ve batı bugünkü Avrupa uygarlığını oluşturmalıdır. Batının demokratik, laik, liberal bir sol hukuk devleti olmayı öğrenmesine vesile olmalıdır.

b) Osmanlılar tasfiye edilirken Türkler, İslam ve Batı uygarlığını öğrenmeli. Üçüncü bin yıl uygarlığını sentez etme bilgisine ulaşmalıdır.

c) Bu arada dünya sosyalizm ve kapitalizm yangınları ile üçüncü bin yıl uygarlığına hazırlanırken, Türkiye bu iki düzen arasında dengede kalarak tüm dünyanın merkezi haline gelme yolunda adımlar atılacaktır. 

d)Yeryüzünü siyasi ve iktisadi krizlere sokarak Adil Düzen’in gelmesine zemin hazırlamak.

İşte tarihi akış, ilahi takdir budur. Akevler bu kaderin icabı kurulmuştur. Erbakan Adil Düzen’i kaderin bu akışı içinde dünyaya anlatmış, Gülen tarihin bu akışı içinde yeryüzünü Gülen okulları ile doldurmuş ve tarihin bu akışı içinde şimdi AK Parti iktidarda. Obama, Putin ve Erdoğan üçlüsü böylece geçen 8 yıla hakim olmuşlardır.

Obama gitti. Trump sıkıştırılıyor. Erdoğan olağanüstü hal ve Anayasa oylaması ile devre dışı edilmek isteniyor. Putin öldürülmekle tehdit ediliyor. Putin Erdoğan anlaştılar. Trump da katılırsa denge devam edecek demektir. Savaşsız üçüncü bin yıl uygarlığı kurulacak demektir.

 

Süleyman Karagülle


YorumcuYorum
Reşat Nuri Erol
07.03.2017
23:46


1967...1968...1969...AKEVLER 51 YILDIR ÇALIŞIYOR...2015...2016...2017

BİZLER ÇALIŞIYOR VE YENİ İSLÂM MEDENİYETİ’Nİ KURUYORUZ...

SİZLERİ DE ÇALIŞMALARIMIZA DÂVET EDİYORUZ; BUYURUN, BİRLİKTE ÇALIŞALIM...

ADİL DÜZEN 904

“ADİL DÜZEN” III. BİNYIL MEDENİYETİ PROJESİDİR

VE BİZE DÜŞEN SADECE MÜBÎN/AÇIK TEBLİĞDİR.” (KUR’AN; Yâsin Sûresi, 36/17)

Haftalık Seminer Dergisi; 904. Hafta - 04 Mart 2017 - Fiyatı: www.akevler.orga tıklamak!

BU DERGİYİ HER HAFTA OKUTABİLİR.. ÇOĞALTABİLİR.. DAĞITABİLİRSİNİZ...

“ADİL DÜZEN” UYGULAMALARI YAPMAK İÇİN BİZLERE DANIŞABİLİRSİNİZ...

 

*KUR’AN VE İLİM SEMİNERLERİ; 904. SEMİNER

“HİÇ BİLENLER İLE BİLMEYENLER BİR OLUR MU?”      (KUR’AN; Zümer Sûresi, 39/9)

İ L İ M  TALEP ETMEK HER MÜSLÜMANIN ÜZERİNE FARZDIR.”      (Hadis)

Adres: AKEVLER İSTANBUL KOOPERATİFLERİ MERKEZİ,  Zafer Mah. Coşarsu Sk. No: 29 YENİBOSNA / İSTANBUL    Tel: (0212) 452 76 51

Tefsir Seminer Notları Yenibosna’da Cumartesi akşamları okunup tartışılmaktadır.

GAYEMİZ: Bu “SEMİNER NOTLARI”nın İstanbul, Türkiye ve bütün dünyada “OKUNMASI, ANLAŞILMASI VE UYGULANMASI”DIR. - ADİL DÜZEN ÇALIŞANLARI

 

***

 

*“ADİL DÜZEN” DERSLERİ/YORUMLARI

HAYIR ÇIKARSA!

Ak Parti’ye ‘Evet’, Anayasaya ‘Hayır’

Süleyman KARAGÜLLE

 

***

 

*SEBÎLU’R-REŞÂD” / MAKALELER

ERBAKAN, ESAM VE “ADİL DÜZEN”-1

ERBAKAN, ESAM VE “ADİL DÜZEN”-2

ERBAKAN, ESAM VE “ADİL DÜZEN”-3

ERBAKAN, ESAM VE “ADİL DÜZEN”-4

ERBAKAN, ESAM VE “ADİL DÜZEN”-5

Reşat Nuri EROL

 

***

 

İSRA SÛRESİ - 10. Hafta

 أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلًا مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ (1) /






Sayı: 403 | Tarih: 5.03.2017
Emre Kongar
Öğrenilmiş çaresizlik 1
Öğrenilmiş İyimserlik
1057 Okunma
Vahap Alma
Ergün Diler
15 Temmuz’un karakutusu
Türkiye Siyaseti
971 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Haklı eleştiriye herkes saygı gösterir
Hakkı söyleyen dosttur
829 Okunma
1 Yorum
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
'Rahatsız' kelimesi yanlış oldu
Cumhurbaşkanı oyuna geliyor-2
799 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Dalga-kıran ve dalga-kuran bir öncü: Erbakan
Sembol şahsiyet Erbakan ve karizmatik şahsiyet Erdoğan!
706 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler