FETÖ itirafçılarına dair
1106 Okunma, 0 Yorum
Ahmet Hakan - Hürriyet
Lütfi Hocaoğlu

07.08.2016

- Öyle abartıyorlar, öyle büyütüyorlar, öyle süslüyorlar ki... Onları dinleyen de “Fetullah” adlı örgütün asla alt edilemez çok süper bir örgüt olduğunu zanneder.

*

- Yani tersten bir Fetullah propagandasıyla karşı karşıyayız.

*

- Oysa ortada o kadar da abartılacak bir durum yok.

*

- Bu milletin kahraman çocukları, sadece meydanlara çıkmak suretiyle... Bu örgütü hem rezil rüsva ettiler, hem de tarihin çöp sepetine fırlatıp attılar

Yazının tamamı için tıklayın

 

Yorum:

Klişe çözümler “out”, Adil Düzen “in”

Cumhurbaşkanı çok açık ve net söylüyor. Yaptığı tespit de son derece doğru bir tespit. Bu cemaat asla bu kadar büyük bir organizasyonu yapamaz. Arkasında sömürücü Sermaye var. Bu Sermaye dünyadaki tüm örgütleri kurar, yönetir, finansını sağlar ve içindeki ajanları ile bu örgütleri idare eder.

Bu nedenle FETÖ gerçekte PKK, PYD, IŞİD gibi örgütlerle beraber Sermaye’nin piyonudur. Cumhurbaşkanı bu sömürücü Sermaye’ye “Üst Akıl” diyor.

Bugün FETÖ gider, yerine başkasını kurarlar. IŞİD gider, yerine başkasını kurarlar, PKK gider, yerine başkasını kurarlar. Bu nedenle çözüm kişilerin devletten temizlenmesi değildir. Çözüm devlet sisteminin kökten değişip, sistemin bu tür organizasyonlara izin vermeyecek şekle getirilmesidir. Bunu sağlayacak yeryüzünde şu anda Adil Düzenden başka bir sistem yoktur. Cumhurbaşkanına ve ilgililere duyurulur. Çözümü danışmanlarının sıradan önerilerinde aramasın, çözümü moda haline gelmiş klişe ifadelerde aramasın. Çözümü bir Kuran düzeni, bir İslam düzeni olan Adil Düzenden başka bir yerde bulamayacaktır. Zamanında Adil Düzeni anlayacak seviyede olmadıklarından Cumhurbaşkanına Adil Düzeni kötüleyenler ne kadar kötülese bile Adil Düzenden başka bir yerde herhangi bir çözüm bulamayacaktır. Bunun dışındaki çabaları sadece nafiledir.

 

 

Lütfi Hocaoğlu






Sayı: 373 | Tarih: 7.08.2016
Ergün Diler
Melez Mısır
Sermaye-Siyaset Savaşı
1311 Okunma
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
FETÖ itirafçılarına dair
Klişe çözümler “out”, Adil Düzen “in”
1106 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Türk dış politikasının fazla hareket alanı yok mu?
Cunta neyi başardı?
1100 Okunma
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
Millet,devleti kurtardı;ama devleti kurmasına izin veri
Savaşla kazanılanı masada kaybetmek !
1091 Okunma
Ali Bülent Dilek
Emre Kongar
İdam cezası ilkelliktir!
İdam cezası çağdaşlıktır
978 Okunma
Vahap Alma


© 2024 - Akevler