Savaşın Sonu
1330 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

26/12/2015

1- Golan Tepelerinde petrolü AFEK Şirketi aramıştı. Şirketi tüm sermaye uzlaşarak kurdu.  Türkiye’yi Rusya’dan, Çin’den ve İran’dan ayırıp Ortadoğu’ya hakim olacaklar. Türkiye’ye büyük rol verdiler. Etkin güç olacağız.

- Sermaye üçüncü cihan savaşını çıkarmak istiyor. Golan Tepelerindeki petrol bahane. Uydurma.   Sermaye’yi birleştirip, savaşı çıkarma yolu. Üçüncü cihan savaşı Çin, Rusya, İran ile ABD, AB ve Türkiye arasında çıkarılacak. Türkiye ve İran halkını birbirine kırdıracak. Sonunda Sermaye üçüncü defa dünya haritasını çizecek. Golan petrolü uydurmadır. Tuzaktır.

 

2- Kürt Devleti!

- Amerika petrol için gelmedi. Ona herkes petrolü zaten veriyor. Amerika Irak’a, AB’ye burasını kaptırmamak için geldi. Şimdi gidiyor. Yerine bizi koyacak ve biz Ortadoğu’ya hakim olacağız.

- Tam bir tuzak. Varsayalım ki burayı ABD samimi olarak bize bıraktı. Dünya buna razı olacak mı? Tüm dünya birleştiği zaman Türkiye ve ABD galip gelecek mi?  Artık mahallenin kabadayısı devri sona eriyor.  Doğal kaynaklar tüm insanlığındır. Devlet beşte birini vergi olarak alır sonra her yere istediği fiyatla satar. Ülkedeki illerde şirket kuran herkes petrolü çıkarır. Siyasi baskı artık olmayacaktır. Yargı üstünlüğü olacak. Yargı kararlarını infaza bütün devletler katılacak. Türk siyasileri bu oyuna gelseler de Türk Ordusu bu oyuna izin vermez. Nitekim Özal’a da vermediler.

 

3-Özağalık

- Doğu özerktir. Ağalar hakimdir. Önce, Türkiye bölünecekti. Kürt devleti kurulacak, Ortadoğu Kürtlere verilecekti. Başarılamayınca şimdi Türkiye merkezli bir denge aranıyor.

- Erbakan’ın ortaya çıkması ile Sovyetler yıkıldı. Sermaye o tarihten beri şarkın dengesini kuramıyor. Ne yapsa başaramıyor. Başaramayacak da.  Üçüncü Cihan savaşı çıksa bile İran ile Türkiye bir tarafta yer alacak ve galip gelen bunların tarafı olacak. Sermaye’nin desteği ile, bileği ile galip gelecek. Başlangıçta Türkiye ve İran savaşa girseler bile savaş içinde akıllarını başlarına alacak ve birleşecekler. Sermaye için çıkış Adil Düzen’i kabul edip, faizsiz ticaretle yetinmektir. 

 

4- Kara Çarşaflı James Bond

Bir gazeteci kadın çarşafın içine aletler koyarak doğuda çatışma alanına girmek istedi. Deşifre oldu. Oraya gitti, buraya gitti. Sonunda Moskova’da. Kimin ajanı bilemiyorum.

- Ben gerek kooperatifte gerekse partide hiç gizli toplantı yapmadım. Herkese kapılarımı açtım. İfade verirken asla yalan söylemedim. Bazen kanunlara aykırı hareket ettim ama bunu açık yaptım, gerekli olduğu için yaptım. Hiçbir sıkıntı çekmedim. En kapalı özel odada MİT müsteşarı dinleniyor. En sır olan işleri en duymaması gereken duyuyor. Vatandaştan gizli tutuluyor. Gizlilik son bulmalı. Açıklık gizliliğe üstün gelecektir.

 

5- Dünyayı değiştirdi

Erdoğan ortaya çıktı. Belediye başkanı oldu. Şiir okudu diye hapse attılar. Parti kurdu.  Seçimi kazandı. Başbakan yapmadılar. Oldu. Kapatmaya kalkıştılar, kapatamadılar. Suikastlar başarılı olmadı. Darbe girişimleri de öyle.

- Miladi yılların başlarında uygarlıklar değişir. Yeni hak uygarlığı gelir. Bunu görevli bir ulus yapar. Üçüncü bin yıl uygarlığı görevi de Türkiye’ye verilmiştir. Erdoğan bu görevde rol alan bir siyasetçidir.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

 

AK Parti’nin borcu

Devletimiz kurulunca iki Kuran cemaati ortaya çıktı. Risale yazarı Nur Cemaati ve Nakşilerin şeyhi Süleyman Tunahan’ın cemaati. Biri Türkçe kelimeleri yeniledi, diğeri klasik Arapça’yı ihya etti. 1967’de Akevler kuruldu. İki sene sonra bağımsız adaylıklar konuldu. Milli Görüş partileri kuruldu. Adil Düzen hazırlandı ve dünyaya tanıtıldı. Erdoğan Refah Parti’si içinde belediye başkanı oldu. Erbakan’ı yıkmak için Sermaye onu destekledi. Gülen’i de destekledi.

Dünyada ve Türkiye’de değişimler oldu.

  1- Erbakan’ın çalışmaları ile ateist sol piyasadan çekildi.

  2- Sermaye dini yok edemeyeceğini anlayınca ‘ılımlı İslamiyet’ oyununa başvurdu.

  3- Türk Ordusu oynanan oyunları öğrendi ve artık halkın seçimine saygılı olmaya karar verdi.

  4- Türk halkı da artık Milli Görüş’ü desteklemeye karar verdi.

İşte Erdoğan bu oluşumlar içinde bugün iktidardadır.

İnsanları tanrılaştırmak yerine böyle yöneticiler ihsan ettiği için Allah’a hamd etmek gerekir.  AK Parti Adil Düzen’den aldıklarını daha ona iade etmedi. Borcunu ödemedi.

Dünyaya yaklaşık 500 milyar dolar borcu var. Akevler’de koskoca Adil Düzen borcu var. Bunları ödediği zaman “görevimi yaptım” diyebilir. Bunlar bir cemaate borç değil, bunlar Allah’a borçtur.

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 342 | Tarih: 3.01.2016
Ergün Diler
Savaşın Sonu
AK Parti’nin borcu
1330 Okunma
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Ne doğan güne hükmüm geçer ne de halden anlayan bulunur
Bize Kuran yeter!
1287 Okunma
1 Yorum
Tayibet Erzen
Emre Aköz
Terörle Mücadele
Terörle Mücadele
1219 Okunma
1 Yorum
Vahap Alma
Ahmet Hakan
Hitler açıklamasının süper tarafsız analizi
Başkanlık sistemi gaybı
1213 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Ya yok olacağız ya da topyekûn dirileceğiz...
KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM
1204 Okunma
1 Yorum
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler