HDP, heyhat!
1136 Okunma, 2 Yorum
Ahmet Hakan - Hürriyet
Lütfi Hocaoğlu

24.12.2015

-BİZ dağdakilerin silahlarını bırakıp meşru ve demokratik siyasetin öznesi olmalarını beklerken... Meşru ve demokratik siyasetin öznesi durumunda olan HDP, gitti dağdakilerin içinde erimeye karar verdi.

*

-Biz HDP’nin “Türkiye partisi” olmasını beklerken... Türkiye partisi olmak durumunda olan HDP, bırakın Türkiye’yi, hatta bırakın Kürtleri, sadece ve sadece dağların partisi olmaya karar verdi.

*

-Biz HDP’den gür bir seda ile dağlara dönüp “sizin şiddetiniz devlet şiddetini doğuruyor, olan halkımıza oluyor, hendeklerinizi alın da gidin” diye haykırmasını beklerken... HDP, hendek bekçiliğine soyundu.

Yazının tamamı için tıklayın

 

Yorum:

Türkiye partisi ve barış yalanı

HDP hiçbir zaman Türkiye Partisi olmak istemedi. Sadece Türkiye Partisi yalanını söyledi.

HDP hiçbir zaman barışı savunmadı. Sadece “barış” yalanını söyledi.

HDP hiçbir zaman Kürtlerin hakkını savunmadı. Sadece “Kürtlerin hakkını savunuyoruz” yalanını söyledi.

HDP ileride beyaz Kürtler olacak bir topluluğun haklarını savunmak ve onları efendi, samimi Kürtleri ise köle yapmak için bir gayret içindeydi.

Son günlerdeki olaylarla yavaş yavaş Kürtler içinde de bu durum anlaşılmaya başlandı.

Çok daha ilginci Türkiye aleyhine olacak olan hiçbir fırsatı kaçırmamaları. Ermeni soykırımına mal bulmuş mağribi gibi atlamaları, Rusya ile olan krizde hemen iştahla Rusya yolculuğuna çıkmaları bunun en tipik örnekleridir.

Eğer ki (Allah korusun) Türkiye bir savaşa girerse bu barışçı (!) kardeşlerin bizi arkadan vuracağından emin olabilirsiniz.

 

 

Lütfi Hocaoğlu


YorumcuYorum
Ilker Ardic
27.12.2015
16:00
Ahmet Hakan bunu seçimlerden önce Demirtaş a cici çocuk rorünü oynatırken görecekti. Ahmet Hakan bir gazeteci ama aynı zamanda bir yorumcu ve ileriyi tahmin edebilme yeteneği olması gereken biri. Ahmet Hakan bu yorumuyla ben bir senaryonun yönetmenliğini  ama tutmadı Demirtaş kötü cocukmuş demesi olayın içinden kurtulması yanlış. Çıkıp insanlar a ı dınem kimlerin kulluğunu yaptığını itiraf etmesi lazım en azından bunu bu Ülkenin saf Insanlarına borçlu.
Süleyman Karagülle
29.12.2015
17:07
Selahattin Demirtaşı oraya getiren öyle yapmasın istiyor. CHP Meydanı bilerek HDP ye bırakıyor. MHP  Ülkenin yüzde onunu düşman ilan ediyor Ak Parti %10 baajı kaldırmıyor.  İllerin ve bucakların bağımsız yönetimine kimse kulak vermiyor.Selaahttınkötü değil bulunduğu yer kötü.




Sayı: 341 | Tarih: 27.12.2015
Ergün Diler
Bizim Ruslar
Tuzak Kurarlar
1399 Okunma
Süleyman Karagülle
Yusuf Kaplan
Nasıl bir gençlik?
MÜÇTEHİT VE MÜCAHİT ADAYI BİR GENÇLİK
1167 Okunma
1 Yorum
Ali Bülent Dilek
Mehmet Barlas
Zamanı müsrifçe harcayanları sonunda zaman harcar
Zaman Bilinci ve Kulluk Bilinci
1150 Okunma
1 Yorum
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
HDP, heyhat!
Türkiye partisi ve barış yalanı
1136 Okunma
2 Yorum
Lütfi Hocaoğlu