Müstehcen Yayınlar Çökertir
1026 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Şevket Eygi - Milli Gazete
Emine Hocaoğlu

01 Eylül 2013

 

Gazete ve televizyonlardaki seksi, müstehcen, azdırıcı, kudurtucu, rezil resimler ve yayınlar gençliği ve toplumu bozacak bir seviyeye gelmiştir.
Hükümetin bunlara karşı mutlaka etkili tedbirler alması, kanunlar çıkartması gerekmektedir.
Müstehcen yayınlar yasaklanırsa ne kadar ahlaksız, densiz, dinsiz ve donsuz varsa basın hürriyeti gemleniyor diye bağıracaktır. Tabii ki yalan yere bağıracaklar. Basın hürriyeti nedir? Haberlerin, yorumların, fikirlerin serbestçe yazılması ve yayınlanmasıdır.
Genelev bülteni gibi gazete veya televizyon. Bunun basın hürriyetiyle ne ilgisi var?
Şu Atatürkçü, çağdaş, Türkan Saylancı geçinen adam ve kadınlara sorun. M. Kemal Paşa zamanında böyle ahlaksız yayınlar yapılabilir miydi? Paşaları alimallah onların canını okurdu.
Bugünkü medya Türkiye halkının büyük kısmını seks manyağı haline getirmiştir. Bunun mutlaka önlenmesi gerekir. Yüzde yüz önlenemezse frenlenmelidir.
Televizyonlarda birtakım karıların elbiselerinin askıları kopuyor, göğüsleri görünüyor… Yahut durup dururken donları düşüyor… Geçenlerde birinin elbisesi bütünüyle düştü en mahrem yerleri, avret-i galizası göründü. Bunlar tesadüfen mi oluyor zannediyorsunuz?
İslamcı bir iktidarın bunlara hoşgörüyle bakması akıl almaz bir iştir.
Bu gibi iğrenç, kışkırtıcı, çirkin yayınları henüz büluğa ermemiş masum çocuklar da seyrediyor. Bu yüzdendir ki eskiden on iki on üç yaşında ergenleşen nice çocuk şimdi bir iki sene önce büluğa eriyor.
Seks azgınlıkları son haddinde… Seks cinayetleri gırla gidiyor… Türkiye zinalar, ribalar, binalar ülkesi oldu.
Bir takım büyük gazete ve televizyonlar fuhşiyatta Madam Manukyan’ı da çok geride bıraktılar.
Medyadaki müstehcen yayınlar yetmiyormuş gibi her yerde o biçim masaj salonları çalışıyor. Senede bir iki kere hamamın namusunu kurtarmak için baskın yapılıyor, sonra eski hamam eski tas.
İkinci Dünya Savaşı arifesinde Fransa kendini sekse, içkiye, dansa, zevk u sefaya, siyasi çekişmelere kaptırmıştı. Fransa ve Almanya’nın orduları eşitti. Hatta Fransız donanması daha güçlüydü. Eli tetikte Almanya, eli uçkurundaki Fransa’ya bir saldırdı, on beş günde çökertti, dize getirdi.
Müstehcen yayınlar asla hoşgörüyle karşılanamaz.
Alabildiğine basın hürriyeti olmalı, lakin kesinlikle müstehcen yayınlara izin verilmemelidir.
Hiçbir vatansever iktidarın müstehcen yayınları tolere etme, bunları basın ve fikir hürriyeti içinde görme lüksü yoktur.

 

Yazının devamı için;

http://www.milligazete.com.tr/koseyazisi/Mustehcen_Yayinlar_Cokertir/16378#.UiOhy21rPIU

 

Yorum:

 

Açık Olmadan da Anlatılır

 

Allah açık söylenen şeyleri yani küfrü sevmez. Kuran'da cinsellikle ilgili ayetler anlatılırken dahi uygun bir dille  anlatılmaktadır. Açık bir şekilde anlatılmamıştır.

 

Müstehcen  konular filmlerde, dizilerde ve kliplerde yer almamalıdır. Gençlere kötü örnek oluşturmaktadır. En azından bunlar denetimden geçerse ve gösterilmezse çok daha iyi olur.

 

Çıplaklık her yerde yer aldıkça topluluğa yanlış örnek olmaktadır. Ayrıca bu yanlışlık zamanla olağan  görünmektedir. Çıplaklık normal algılanmaya başladığı için gençlerde çıplak dolaşmayı normal görüyor ve uyguluyorlar.

 

Eskiden ar ve namus  gibi kavramlar vardı. Bu bizim toplumumuz için çok önemliydi. Günümüzde bu kavramlar ikinci planda yer almaktadır. Bunun sebebi müstehcenliğin olağan karşılanması ve normal algılanmasıdır. Çıplak olmadan da insanlar şık olabilirler ve her konuyu anlatabilirler.

 

 

 

 

 

Emine Hocaoğlu






Sayı: 220 | Tarih: 1.09.2013
Ahmet Hakan
CHP ne yapmak istedi, ne yaptı, ne elde etti?
CHP’nin sıkıntısı
1268 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Fetih ruhu ve bir dünyanın çöküşü
Hakikati fethetmek
1245 Okunma
Ali Bülent Dilek
Mahir Kaynak
Para politikaları
Yeni Para
1178 Okunma
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Amerika ile ortak çıkarlarımız ve dünya gerçekler
Ey Türk, Müttefikini Tanı!
1159 Okunma
Tayibet Erzen
Hüseyin Gülerce
Başka açıdan Suriye'ye müdahale
Suriye'de Barış
1030 Okunma
Zafer Kafkas
Mehmet Şevket Eygi
Müstehcen Yayınlar Çökertir
Açık Olmadan da Anlatılır
1026 Okunma
Emine Hocaoğlu