"Vur Fakat Dinle" Kabilinden
1096 Okunma, 1 Yorum
Hüseyin Gülerce - Zaman
Zafer Kafkas

 

"Vur Fakat Dinle"Kabilinden

 

Eski DGM'lerin, İstiklal Mahkemeleri'nin uygulamalarını hatırlatan ya da günümüze taşıyan mahkemeler, yetkilerini aşan, güç gösterisi yapan cüretkâr savcı ve yargıçlar olmamalıdır. Ama ihtisas mahkemeleri bugün Batı ülkelerinde de var.

 

http://www.zaman.com/yazar.do?yazarno=1038

 

 

Yorum:

 

Akıl Tutulması

 

Uzun zamandır takip etmeye çalıştığım yazarın, insanlığın veya ülkemiz sorunları karşısında ortaya koyduğu önerilerin tümünde AB ve batıyı referans göstermesi artık rahatsızlık verici seviyededir. Buna şaşırmasak da bu kadar akıl tutulmasına nasıl ulaşıldığına şaşırmamamız mümkün değil.

 

Bir dönem kendi kültürüne, inancına,halkına sırtını dönmüş, halkını küçük gören zihniyetin mensupları yıllarca batılı efendilerine hizmet ederek bu ülkeyi sorun yumağı haline getirdiler. Şimdi de inancına bağlı, kültürünü dünyaya yaymaya çalışan, halkın içinden gelenler Kuran'ın düzen ile alakalı düsturlarına arkalarını dönerek batılı efendilerine hizmet etmekte ülkemizi hem ulusal hem de uluslararası barıştan uzaklaştırmaktadırlar.

 

Bu akıl tutulmasından nasıl kurtulunur bilmiyorum lakin emin olduğum tek şey Kuran'a, Adil Düzen'e kulak vermeden güven içinde olunamayacağıdır.

 

 

 

 

 

Zafer Kafkas


YorumcuYorum
Cüneyt Özcan
01.07.2012
15:29

Demek ki akıl tutulması çoğunluğun aynı şeye olur vermesiyle oluşuyor. Yani aklın(düşünmenin) ortadan kalkması ile her türlü akıl tutulması yaşanabiliyor. İnsanların hangi zümreden oldukları değil bilinçaltında neye hizmet ettikleri önem taşıyor. Nefse hizmet edenler Hak yoldan öyle veya böyle uzaklaşarak "şüphesiz ki şirk büyük bir zulümdür" ifadesini farkında olmadan teyit ediyorlar. Zulmü hakim kılmak için yeri geldiğinde dinsizlik adına yeri geldiğinde de din adına şeytana hizmet ediyorlar.

Allah bize kainat kitabı vasıtasıyla bu akıl tutulmalarını mütemadiyen önümüze seriyor ve fakat biz çoğu zaman fark edemesek te arada sırada da bunu fark etmenin şükrünü Rabbimize karşı yerine getirmekten aciz kalıyoruz. Allah hepimizi affetsin inş.

Ölüm birdir tegayyür etmez ancak biz tenperverlik yüzünden elimizden geleni yapmakta çok yetersiz kalıyoruz. Pusulasız bir yolcu gibi bu dünyada hayatımıza devam ediyoruz. Tek yaptığımız ise aczimizin farkında olarak Rabbimize halimizi arzımız. Allah'ın nurunu tamamlayacağı günlere özlemimiz belki Rahmeti celbeder? Kim bilir?





Sayı: 159 | Tarih: 1.07.2012
Yusuf Kaplan
Küresl sistemle birlikte mi,küresel sisteme rağme
Rağmen lişşeytani ve hizbihi.
1501 Okunma
2 Yorum
Ali Bülent Dilek
Ahmet Hakan
Yanıtını arayan en mühim soru
Senaryolar
1209 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mahir Kaynak
Çözüm yolu
Anayasa Kitabı
1192 Okunma
5 Yorum
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Beşar Esad meğer Türk halkının nabzını ölçmüş...
Suriye için Helva Vakti!
1108 Okunma
Tayibet Erzen
Hüseyin Gülerce
"Vur Fakat Dinle" Kabilinden
Akıl Tutulması
1096 Okunma
1 Yorum
Zafer Kafkas
Mehmet Şevket Eygi
Mir'ac Kandili'nde müzikli Emel Sayın'lı naat gös
Zorlama Yok
1015 Okunma
Emine Hocaoğlu