Montrö, Katar'la imzalanan su anlaşması ile mi delinece
395 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

UD.“Önümüzdeki dönem Ortadoğu'da ‘su' ve

‘savaş' sözcükleri yan yana anılacak. Katar'la hangi alanda su yönetimi yapacağız? Ve işin çok daha vahimi… Kıyı ve geçiş suları yönetimi ibaresi. Türkiye'de iki tane geçiş suyu var. Biri; İstanbul Boğazı, diğeri ise Çanakkale Boğazı. Şimdi de üçüncü olarak İstanbul Kanalı diye tutturdular. Bu geçiş sularının yönetimi, Boğazlar'ın yönetimi, Montrö… Hepsini çöpe mi atıyoruz?..

Hazine garantili dış borçlar ve özellikle son verilen Kanal İstanbul için Hazine garantisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne vurulacak en ağır darbelerden biri olacak.Yazının tamamı için tıklayın. sozcu.com.tr/2021/yazarlar/ugur-dundar/halkin-sesi-6348017/?utm_source=yazarlar&utm_campaign=diger_yazilar&utm_medium=diger

YORUM

103 AMİRALİN BİLDİRİSİ;

ASIL GÜNDEM OLAN, HDP NIN KAPATILMASI KONUSUNU SABOTE AMACI TAŞIDIĞINI DÜŞÜNMEKTEYİM.

103 İMZALI BİLDİRİ;

YAHUDİ DERİN SERMAYESİ TARAFINDAN, TÜRLÜ ENTRİKALARLA PERDELENMEKTE OLAN, ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ LEHİNE, DAHA ÖNEMLİ KONULARIN GÜNDEME GELMESİNİ ÖNLEMEYE YÖNELİK KURGULANMIŞ, CEZA ALMA YAŞINI AŞMIŞ AMİRALLERİN DAHİ OYUNA GETİRİLEREK VEYA ÇEŞİTLİ TEHDİTLERLE SAHNEYE KONMUŞ, EMPERYALİST GÜÇLERİN ÇIKARLARINA HİZMET ETMESİ İÇİN KURGULANMIŞ TİYATRODAN İBARETTİR.

İKTİDAR VE MUHALEFET, BU SANAL TERTİPLER'LE UĞRAŞIRKEN, YAHUDİ DERİN SERMAYESİ, ASIL HEDEFİNE DOĞRU HIZLA İLERLEMEYE DEVAM EDECEKTİR.

AMİRALLERİN 103 İMZALI BİLDİRİSİ KONUSU'NU CİDDİYE ALMAMAK, İKTİDARI MUHALEFETİ İLE TÜM YÖNETİCİLERİMİZİN, ÜLKE MENFAATİ İSTİKAMETİNDEN BİR SANİYE BİLE GERİ KALMAMALARI, ÜLKE MENFAATİ ADINA EN DOĞRUSU OLACAKTIR. Hüseyin BAĞDATLI. Marangoz.

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 615 | Tarih: 4.04.2021
Ergün Diler
KOD ADI HRC
İpek Yolu
448 Okunma
2 Yorum
Süleyman Karagülle
Uğur Dündar
Montrö, Katar'la imzalanan su anlaşması ile mi delinece
Amirallerin bildirisi
395 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Mehmet Barlas
Orwell’in 1984 kitabı sanki tüm dünyada sahneye koyuluy
Egonun altında ezilen insanlık
375 Okunma
Tayibet Erzen


© 2024 - Akevler