CHP
398 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

SEÇİMLE GELEN, SEÇİMLE GİTMELİ.

MİLLET VEKİLİ SEÇİLDİKTEN SONRA PARTİSİNDEN İSTİFA EDENİN MİLLET VEKİLLİĞİ'DE DÜŞMELİ.

MİLLETİN İRADESİNİ SATAN, ÜLKESİNİ DE SATAR.

Bir millet vekili adayı; Milletin iradesine talip olurken aday olmayı tercih ettiği Parti'nin herşeyini kabul etmiş olur.

Millet vekili seçildikten sonra, sizi seçen partiden istifa etmek; milletin size verdiği emanete ihanettir, Milletin iradesine darbedir.

Seçildikten sonra partisinden istifa edip, ülke dengelerini bozmaya teşebbüs etmek, asıl sermaye uşaklığı, cia uzantısı pkk, ışıd, dhkpc, feto benzeri örgütlerin ülkemize verdiği zararla hiçbir farkı yoktur.

İhanet ler çeşit çeşittir.

Vatanını milletini dinini sevdiği iddiasında olan herkes, attığı her adımı iyi hesap etmeli, ülke,millet ve menfaatıne zerre zarar verecek veya, zararı yok fakat faydası da olmayan bir eylem içine girerse, faydasız işlerle uğraşıp,ülke menfaatini önemsemeyip, zaman israf ederek, vatan hainlerine ve düşmanlara meydanı boş bırakarak bir çeşit ihanetin içinde olmuş olur.

Bir misal ile anlatayım. Cephede mevzideyiz, sayılı cephanemiz var. Ben her attığımı vuruyorum, yanımdaki arkadaş dikkatli nişan almıyor, 2 atıştan biri isabet etmiyor ve, onun vurmuş olması gereken düşman askerleri ile uzun süre çarpışmak zorunda kalıyoruz, hem cephanemiz tükeniyor, hemde birkaç askerimizin şehit olmasına meydan vermiş oluyor. İşte bu dikkatsizlik da bir çeşit ihanettir.

Müslüman, çok çalışmalı, ehli küfrün, vatan hainleri'nin güçlenmesine fırsat vermemelidir.

Sonuç olarak demek istediğim o ki; seçtiğim vekil, bana sormadan başka partiye geçemez. Bana ( millete) seçimden seçime kanaatım sorulur. Millet de; seçtiği vekilleri görevlendirerek vekilini seçmiş olur. Asıl olan millettir, vekilin millete rağmen fikir değiştirip, partisinden istifa etme yetkisi olmamalıdır. O; Milletin sadece vekilidir. İstifa edenin vekilliğide hükmen bitmiş olmalı, seçim kanunları bu şekilde düzenlenmelidir. İnşaallah o günler de yakındır. Hüseyin Bağdatlı.

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 606 | Tarih: 31.01.2021
Mehmet Barlas
Toplumun şu andaki en önemli beklentisi kısıtlamaların
Kriz kapıda
472 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
MAGAZİN
Türk demek Müslüman demektir
433 Okunma
Süleyman Karagülle
Uğur Dündar
CHP
Seçim kanunu değişmeli.
398 Okunma
Hüseyin Bağdatlı


© 2024 - Akevler