Toplumun şu andaki en önemli beklentisi kısıtlamaların
472 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

28/01/2021

Toplumun şu andaki en önemli beklentisi kısıtlamaların ve yasakların kalkmasıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptığında ya da çeşitli kesimlere para yardımı yapılacağını açıkladığında, tabii ki ilgiyle dinleniyor. Ancak geniş kitlelerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şu andaki beklentisi, kısıtlamaların ve yasakların kalkacağı tarihin ivedilikle açıklanmasıdır. Erdoğan dün, kısıtlamaların kaldırılmasına ilişkin yaptığı açıklamada "Kabine toplantısından sonra varsa öyle bir şey açıklarız" dedi. Erdoğan, TBMM'de yaptığı grup konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Bir hesaplama

Tamamı https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2021/01/28/toplumun-su-andaki-en-onemli-beklentisi-kisitlamalarin-ve-yasaklarin-kalkmasidir

 

Yorum:

Kriz kapıda

Keşke en büyük sorun insanların aylardır karantinada olmalarından kaynaklanan bir ruh hali bozukluğu olsaydı. Maalesef durum çok daha ciddi. Dünya ciddi bir ekonomik kriz sürecinde ve bu kriz artık ne ötelenebilecek ne de kamufle edilebilecek düzeyde.

Kısıtlamaların kalkması ve ekonominin yeniden canlanması gerekse de bunun nasıl bir zeminde yapılacağı bilinmediğinden banka kredileri ile, yeni borçlanmalar ile çözüm aranacak ve kriz daha da büyüyecek. Dünyada birkaç kişi korkunç zenginleşmiş ve geri kalan fakirleşmişken artık paylaşımdan veya empatiden bahsetmek ne kadar anlamlı onu da bilemiyorum.

 

Tayibet Erzen






Sayı: 606 | Tarih: 31.01.2021
Mehmet Barlas
Toplumun şu andaki en önemli beklentisi kısıtlamaların
Kriz kapıda
472 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
MAGAZİN
Türk demek Müslüman demektir
432 Okunma
Süleyman Karagülle
Uğur Dündar
CHP
Seçim kanunu değişmeli.
397 Okunma
Hüseyin Bağdatlı


© 2024 - Akevler