Bir yanda hileli seçim söylentisi, diğer yanda da Ameri
436 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

08/01/2021

Bir yanda hileli seçim söylentisi, diğer yanda da Amerikan başkentindeki ayaklanma

Amerika'nın başkentindeki ayaklanma, bakalım bu ülkeyi yönetenler için bir ders olacak mı? Başka ülkelerin bağımsızlıklarını yok sayıp, darbeleri, ayaklanmaları kışkırtan, "Arap Baharı" adı altında tüm Ortadoğu'yu istikrarsızlığa sürükleyen, Venezuela'ya kan kusturan Amerika'nın seçilmiş yöneticilerinin akılları başlarına gelecek mi?

Naklen bir yayın
Hiç unutmadığım
 bir sahne vardır. Masanın ucunda Obama, yanda Hillary Clinton oturur. Galiba o zamanki Başkan Yardımcısı Pence'in de aralarında bulunduğu generaller, polisler masanın yanlarına ilişmişlerdir. Bunlar canlı yayınla, Pakistan'ın bir kentine baskın yapıp Usame bin Ladin'i öldüren Amerika özel kuvvetlerini izlerler. Düşünün ki bu eylem için Pakistan'dan bırakın izin istemeyi, haber bile vermemişlerdir.

Tamamı için https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2021/01/08/bir-yanda-hileli-secim-soylentisi-diger-yanda-da-amerikan-baskentindeki-ayaklanma

 

Yorum:

Etme bulma dünyası

Valla sizi bilmem ama benim keyfim gayet yerinde. Amerika’da ortaya çıkan kaos bayağı eğlendirdi beni.

Oturduğu yerden başka ülkeleri karıştırmayı, darbeler organize etmeyi, muhalifleri destekleyip iktidarları zayıflatmayı, ekonomik krizlere sebebiyet vermeyi, savaşlar başlatmayı, insan canını hiçe saymayı kendine hak sayan şımarık bir devletin böyle tiyatro sahnesi gibi, kostümlü prodüksiyon ile tüm dünyaya rezil olmasından çok memnunum.

Bunun devamı da gelecektir çünkü Beyaz Saray sözcüsü haklı orası Türkiye değil, her krizi atlatıp yoluna devam etmesini sağlayacak milli ruha sahip değil. Bekleyip görelim.

 

Tayibet Erzen






Sayı: 603 | Tarih: 10.01.2021
Mehmet Barlas
Bir yanda hileli seçim söylentisi, diğer yanda da Ameri
Etme bulma dünyası
436 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
SÜPER VİRÜS
Asıl güç kim?
433 Okunma
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Şimdi bu kadın suçlu mu?
İstanbul sözleşmesi var ya, her sorunumuzu çözüyor (!)
423 Okunma
Lütfi Hocaoğlu