Trump günümüzün Roma imparatoru’mu ?
938 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

Amerika'ya yön veren güç odaklarıyla, derin devletin adamı olarak bilinen Kissinger'in konuşmasını dinleyenlerden biri de “hocaların hocası” olarak tanıyıp sevgi ve saygı duyduğumuz Prof. Dr. Cengiz Kuday…
Kissinger'in bu kibir dolu sözleri, Kuday hocaya, Roma İmparatoru Augustus'un ünlü emirnamesini hatırlatıyor.
Tarihi belgelere göre Augustus, günümüzden 2024 yıl önce bir emirname yayınlıyor. Demir levhaya yazdırdığı emirler zincirini tüm vilayetlere bu arada Roma'yı Portlara (Yani bugünkü İranlılara) karşı koruma görevini verdiği Angora'ya (Ankara) da gönderiyor.

* * *

Hemen belirteyim Roma hiçbir dönemde Fırat'ın doğusuna geçemiyor ve Portları yenemiyor. Hatta Portlar, kendilerine karşı savaşırken para düşkünü olduğunu öğrendikleri Romalı komutanı öldürüp boğazına erimiş altın döküyorlar. Bununla da yetinmeyip Roma'nın şan ve şerefini temsil eden sancak ve amblemlere de el koyuyorlar.
Bunun üzerine Augustus, İran'la barış yollarını arıyor. O gün Anadolu'ya hakim olan idarenin girişimiyle barış sağlanıyor ve emanetler ancak bu çabalar sonucunda geri alınabiliyor…

* * *

ABD Başkanı Trump'a gelince…
Kissinger'in dediği gibi o kendisini günümüzün Roma imparatoru olarak görüyor!
İran'a karşı tampon olarak kullanmak istediği Türkiye'yi de emirlerini uygulamaya zorluyor.

Açıklamalarından, tavır ve davranışlarından, başkent Washington'u bugünün Roması, Ankara'yı da ona bağlı bir eyalet olarak gördüğü anlaşılıyor.

Bu nedenle birilerinin Trump'a acilen, hem Ankara Hacı Bayram Camii yanındaki mabette sergilenen Augustus emirlerini, hem de Mustafa Kemal ve askerlerinin işgalci emperyalistlere karşı yazdıkları Kuvayı Milliye Destanı'nı anlatmaları gerekiyor.

Yazının tamamı için tıklayın.https://www.google.com.tr/amp/s/www.sozcu.com.tr/2018/yazarlar/ugur-dundar/trump-gunumuzun-roma-imparatoru-mu-2582632/amp/

YORUM

Yazarımız; sayın Uğur Dündar, günümüzün roma imparatoru olarak tanıtmaya çalıştığı Trump’a; Mustafa Kemal ve askerlerini hatırlatmadan önce, imam ve küfür mücadelesinde,onların ecdadı, 1000 yıl islama hizmetkârlık etmiş olan, sahabileri, tabiinleri, tebeut’tabiinleri, etbeut’tabiinleri, Selçuklu Ve Osmanlı Devletini, çağ açıp çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet ve gemileri karadan yürüten askerlerini; bu ve buna benzer sayamayacağımız kadar çok, küffara ders olan, kerbela hadisesi, kutul amare vb, vb aleme ibret Hüseyni duruşları yok sayarak, Mustafa Kemal den önce hiçbirşey olmamışcasına; Mustafa Kemal ve askerleri, Müslüman Ve Türklerin ilkleri imiş gibi, lanse etmesi, tarih yazan islam şehitlerini hiçe sayma gayretini unutkanlıkla izah edilemiyecek kadar, Uğur Dündar beyin düşünce dünyasından islama ve Türk milletine yönelik, islam şuurunu unutturma ya yönelik bilinçli yapılan, küfre hizmetin taktiksel yolları görmekteyim.  Sormadan geçemeyeceğim.

Sayın Dündar; sen Trump ın askerimisin. Not; italık yazılar ve yorumlar, Hüseyin Bağdatlı’ya aittir.

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 479 | Tarih: 19.08.2018
Uğur Dündar
Trump günümüzün Roma imparatoru’mu ?
Trump deccal’ın askeri
938 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Mehmet Barlas
En zor günleri bile dayanışma içinde aşabiliyoruz
Yolun başı
931 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
Dolar savaşı
Dolar oyunları
867 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Dolar düşerken mırıldandıklarım
Helak olmak için mi?
862 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
İki asırdır kendi ayağımıza kurşun sıkıyoruz, farkında
MANA YERİNE MADDEYE TAPMAK!
813 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler