15 Temmuz’da fark ettiğimiz 7 şey
808 Okunma, 0 Yorum
Ahmet Hakan - Hürriyet
Lütfi Hocaoğlu

15.07.2018

BİR

Fetullahçı çetenin elemanlarının fırsatını bulduklarında nasıl zalimleştiklerini görüyor ve biliyorduk. Ancak milletin üzerine bombalar yağdıracak kadar alçalabildiklerini 15 Temmuz’da fark ettik.

İKİ

Körü körüne itaatin, sınırsız bağlılığın, şahsiyeti bir cemaatte eritmenin insanı alıklaştırdığını biliyorduk. Ancak haşhaş çekmiş kanlı katillere dönüştürebileceğini 15 Temmuz’da fark ettik.

ÜÇ

Milletimizin yeri ve zamanı geldiğinde bütün farklılıkları bir tarafa bırakıp en sağlam şekilde kenetleneceğine dair nutuklar atıyorduk... Ancak bunun nutuklarda kalmayıp hayata geçebildiğini 15 Temmuz’da fark ettik.

DÖRT

Fetullahçı çetenin zorbalığına karşı milletimizin en hasbi ve en özverili kesiminin bir direnç göstereceğini düşünüyorduk. Ancak söz konusu direncin bu denli şanlı, bu denli efsanevi, bu denli muhteşem olabileceğini 15 Temmuz’da fark ettik.

BEŞ

Kırk yıllık sinsi, takiyyeci ve gizli ajandalı bir örgütlenmenin bir gün milletin başına olmaz belalar açabileceğini biliyorduk. Ancak açabileceği belanın ne kadar büyük olabileceğini 15 Temmuz’da fark edebildik.

ALTI

Arkasına Amerika’yı alan sinsi bir yapının işlerinin hep iyi gideceğini sanıyorduk. Ancak arkasına Amerika’yı alan yapının karşısına millet dikildiğinde hiçbir şey yapamadığını 15 Temmuz’da fark ettik.

YEDİ

Alnı secdeye değen herkese anında sonsuz kredi açıyorduk. Ancak alnı secdeye değenler arasından da uluslararası güçlerin ajanlığına soyunan en azılı hainlerin çıkabildiğini 15 Temmuz’da fark ettik.

Yazının tamamı için tıklayın

 

Yorum:

Kansere kemoterapi

15 Temmuz’dan önce güvendiği dallara kar yağan siyasetçilerimiz öyle bir hale geldi ki artık her tür cemaate karşı tepkiler geliştirdiler.

Aşırı derecede saygı duyulanlar aşırır derecede saldırılanlar haline geldi.

Hatta daha da kötüsü suçlu olanlarla suçlu olmayanlar birbirine karıştı ve suçsuz olanlar daha fazla cezalandırıldı. Çünkü asıl suçlular çokta yurtdışında idi.

Kanser hücrelerini öldüreceğim derken kemoterapiye başlandı ve tüm vücutta kanser hücresi olmayan hücrelere saldırı başlandı.

Kemoterapi iyi bir tedavi yöntemi değildir.  

 

Lütfi Hocaoğlu






Sayı: 474 | Tarih: 15.07.2018
Mehmet Barlas
15 Temmuz üzerinde doktora tezleri hazırlanmalıdır
Asıl zafer nedir?
870 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
15 Temmuz’da fark ettiğimiz 7 şey
Kansere kemoterapi
808 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Ergün Diler
Siyasi dizayn
Ortaklık Ekonomisi
757 Okunma
Süleyman Karagülle
Yusuf Kaplan
15 Temmuz direnişi, diriliş ruhuna dönüştürülmeli
DİRENİŞTEN DİRİLİŞE ADİL DÜZENLE!
652 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler