Amerika, Amerika olalı böyle kafa karışıklığı görmedi
808 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

14.12.2017

Bugüne kadar Amerika Birleşik Devletleri olarak tanıdığımız ülkeyi artık "Amerika ParçalanmışDevletleri" olarak bilmemiz gerekecek. Çünkü her kafadan bir farklı sesin çıktığı ve "En Büyük Kafa" olarak kabul edilen Başkan Trump'ın da saçma sapan tweet'lerle, her sorunu daha çözümsüz hale dönüştürdüğü bir ülke ABD...

ABD ve FETÖ 
Acıklı bir durum bu... Soğuk Savaş
 ertesinde dünyanın tek süper devleti olarak kalan ABD şu anda, süper sorunlu bir ülke konumunda. Trump'ın Kudüs kararı ise, bu ülkenin ürettiği krizlerin üzerine tüy dikti. Bu arada kucak açtıkları FETÖ'nün Türkiye'de yapamadıklarını ABD'de yapmaya başlaması ve ABD yargısına sızması, bu ülkenin yakın gelecekte karşı karşıya kalacağı yeni sorunları da işaret ediyor.

 

Tamamı için https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2017/12/14/amerika-amerika-olali-boyle-kafa-karisikligi-gormedi

 

Yorum:

Ne FETÖ’ymüş bee!

Doğru düzgün ilmi bile olmayan bir adam çıkacak, tüm dünyada organize olabilecek düzeyde sistemli okullar, yurtlar, tesisler kurduracak, bunları yönetecek, 40 yıl istikrarını sürdürecek, hiçbir engele takılmadan yükselecek, her kapıdan geçecek ve bir kısmını da daimi açık bırakacak, sadece kendi vatanıyla sınırlı kalmayıp dünya devletlerinin önünde diz çöküp secde ettiği Süper Güç’e(!) bile sızacak ve bütün bunları kendi maharetiyle, şu anki tabiriyle hainliği sebebiyle yapmış olacak. Bize de tabağımızdakini yemek kalıyor sanırım ama size afiyet olsun, bu saçma iddialar bende ciddi hazım problemleri oluşturdu.

Yapılan tüm bu zulümlere seyirci kalmayı artık hazmedemiyorum. Elimizle ve dilimizle düzeltemediğimiz yanlışlar için Allah bizi affetsin, en zayıf imana mahkum etmesin.

Adına ısrarla FETÖ dediklerine ve Sermaye lafzını gayet tasarruflu kullandıklarına bakılırsa Basın zulmün tırmanmasındaki etkin rolünü korumaya devam edecek.

 

 

Tayibet Erzen






Sayı: 444 | Tarih: 17.12.2017
Ergün Diler
Kudüs hesabı
Topluluklar da canlı gibidir
837 Okunma
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Amerika, Amerika olalı böyle kafa karışıklığı görmedi
Ne FETÖ’ymüş bee!
808 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Sağcı muhafazakâr kesime çağrı
Gerçeklerden uzak olmak
764 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Tarihî kriz ve krizi aşmanın yolları...
Dünyayı sürükleyecek fikir Adil Düzendir!
747 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler