Kılıç dansı
1045 Okunma, 1 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

10/06/2017

  1. Kılıç dansı

Savaş Katar’da değil, Pentagon ile Kraliçe arasındadır. Sorun petrol sorunudur. ABD, Katar petrolünü İngiltere’ye sattırmak istemiyor.

- Muhterem yazar. Bilemedim. Savaş Sermaye’nin savaşıdır. a) Sermaye dolarına kredi verecek alan bulamıyor. Tıkanmış durumda. b) Sermaye devletlere söz geçiremiyor. Hayalleri bitiyor. c) İpekyolu’nu istemiyor. Hakimiyete denizlerden çıkıp karaya geçecek. d) Dolar banka parası olmaktan çıktı. Hesabi para olarak herkes üretiyor. Bunlara son vermek istiyor. Petrol asla savaş sebebi değildir. Tüm oyunları Sermaye oynuyor.  Pentagon faturalı ama mallar onun, Kraliçe faturalı ama mallar onun.

 

2-      Çölde Av

Büyük çatışma var. ABD’de Pentagon ve Trump ile ona karşı Sermaye, İngiltere’de Rothschild ile Kraliçe karşı karşıya. Avrupa Birliği, Çin ve İran ne yapacak belli değil.

- Trump asker göndereceğine Suudi Arabistan’a silah sattı dolarını aldı. Katar’a saldırttı. İran ve Türkiye’yi savaşa sokmak ve Müslümanı Müslümana vurdurmak istemektedir. Araplarla Arap olmayanlar arasında savaşı deneyen Sermaye Trump’a istediğini yaptırıyor. AK Parti’ye istediğini yaptırıyor.  Katar’ı işgal ve Meclis kararı bu oyunun sahneye konuşu.

 

3-      Katar Oyunu

Trump Suudi Arabistan’ı Katar’a saldırmaya zorladı.  Arapları ve Kilise’yi yanına aldı. Dünyaya savaş açtı. Türkiye Katar’ın yanında.

- Sermaye üçüncü cihan savaşını çıkarmak istiyor. Trump’u kullanarak yeni politikaya başladı. İran ve Türkiye’yi çatıştıramayınca şimdi Araplarla Arap olmayan Müslümanları çatıştırarak üçüncü cihan savaşını deniyor. Sermaye ve ABD’nin sonuna doğru gidiliyor.

 

4-      Körfez’deyiz

Rothschildler’in şirketleri vardır. Bunlar Avrupa’da yahut ABD’de değildir.  Bunlar vergiden kurtulmak için merkezleri başka ülkelerde kurdular. İtalya’da da vergi düşüktür. Katar vergi kaçağı şirketlerin yönettiği merkezdir. Merkez dağınık küçük devletlerde ama yöneticilerin çoğu Katar’dadır. Clinton Rothschildler ile anlaştı. Eğer kazansaydı Sermaye doları Nevada’da toplayacaktı. Anlaşamayınca B planı oraya döndü. Pentagon bu şirketlerin merkezlerini silah zoru ile Nevada’ya getirecektir.

- Bu anlatılanlar doğrudur. Sermaye şimdi Pentagon’u kullanıyor. Dünyaya savaş açıyor. Arapları ve Kilise’yi yanına almak istiyor. Arap olmayan Müslümanlar ile Ortodoksları bir cephede topluyor. Protestanlarla Katolikleri bir cephede topluyor. Çin’i şimdilik dışarda tutuyor. Savaş başlarsa bunlar arasında tüm devletleri hakimiyeti altına alınca Çin’i devreye sokacak. Çimdeki Li ailesi ile yeni dünyanın planı çizilecek.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

Yorum:

Beklediklerim oluyor

İran ve Türkiye bir kaldıkça Sermaye üçüncü cihan savaşını çıkaramaz diyordum. İran ile Türkiye’nin kapışmadığını görünce şimdi yeni cephe oluşturmaya başladı. Avrupa ve ABD bir, Araplar bir. Arap dışındaki Müslümanlar ise Rusya ile bir. Çin de şimdilik aralarında. İran’la Türkiye şimdi aynı cephede. Bunun anlamı şudur.  Sermaye yenilecek.

Araplar tarih boyunca sadece İslamiyet sayesinde devlet oldular. O da yine Türklerin desteği ie. Araplar birbirleri ile iyi kavga ederler ama birleşemezler. İran’la Türkiye bir olduktan sonra Arap halkı bizimle savaşmaz.

Türkiye Körfez’e İran’la anlaşarak birlikte askerlerle gittiğinde Suudi Arabistan’ın fethi haftalık iştir. ABD buralarda bizimle savaşamaz. Silah zoru ile savaşa giden askerlerin savaşı kazanmaları mümkün değildir. İran ve Türkiye halkı isteyerek Devletler için savaşırlar. Japonlar ve Almanlar gibidirler. Yenseler de varlıklarını sürdürürler.

Katar’a asker göndermemiz ile Rothschildler’in yanındayız gibi geliyor. İran’la bir olursak Rothschildler gider ama yerine biz geçeriz. İran’la bir olmak şartı ile asker gönderilmesini uygun buluyorum.

 

 

Süleyman Karagülle


YorumcuYorum
Reşat Nuri Erol
13.06.2017
00:38


1967...1968...1969...AKEVLER 51 YILDIR ÇALIŞIYOR...2015...2016...2017

BİZLER ÇALIŞIYOR VE YENİ İSLÂM MEDENİYETİ’Nİ KURUYORUZ...

SİZLERİ DE ÇALIŞMALARIMIZA DÂVET EDİYORUZ; BUYURUN, BİRLİKTE ÇALIŞALIM...

ADİL DÜZEN 918

“ADİL DÜZEN” III. BİNYIL MEDENİYETİ PROJESİDİR

“VE BİZE DÜŞEN SADECE MÜBÎN/AÇIK TEBLİĞDİR.” (KUR’AN; Yâsin Sûresi, 36/17)

Haftalık Seminer Dergisi; 918. Hafta - 10 Haziran 2017 - Fiyatı: www.akevler.orga tıklamak!

BU DERGİYİ HER HAFTA OKUTABİLİR.. ÇOĞALTABİLİR.. DAĞITABİLİRSİNİZ...

“ADİL DÜZEN” UYGULAMALARI YAPMAK İÇİN BİZLERE DANIŞABİLİRSİNİZ...

 

*KUR’AN VE İLİM SEMİNERLERİ; 918. SEMİNER

“HİÇ BİLENLER İLE BİLMEYENLER BİR OLUR MU?”      (KUR’AN; Zümer Sûresi, 39/9)

İ L İ M  TALEP ETMEK HER MÜSLÜMANIN ÜZERİNE FARZDIR.”      (Hadis)

Adres: AKEVLER İSTANBUL KOOPERATİFLERİ MERKEZİ,  Zafer Mah. Coşarsu Sk. No: 29 YENİBOSNA / İSTANBUL    Tel: (0212) 452 76 51

Tefsir Seminer Notları Yenibosna’da Cumartesi akşamları okunup tartışılmaktadır.

GAYEMİZ: Bu “SEMİNER NOTLARI”nın İstanbul, Türkiye ve bütün dünyada “OKUNMASIANLAŞILMASI VE UYGULANMASI”DIR. - ADİL DÜZEN ÇALIŞANLARI

 

***

 

*“ADİL DÜZEN” DERSLERİ/YORUMLARI

KÜRTLER

TÜRKIYE KÜRTLERI

Süleyman KARAGÜLLE

 

***

 

*SEBÎLU’R-REŞÂD” / MAKALELER

‘Seni de müjdeci ve uyarıcı olarak gönderdik’

Her Adil Düzen çalışanı mübeşşir ve nezirdir

Kur’an ayında Kur’an çalışmalarına devam…

YENİAD - Yeni Bir Dünya ve “ADİL DÜZEN”

Reşat Nuri EROL

 

***

 

İSRA SÛRESİ - 24. Hafta

أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلًا مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ (1)

...
...




Sayı: 417 | Tarih: 11.06.2017
Ergün Diler
Kılıç dansı
Beklediklerim oluyor
1045 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Bazılarına göre herkese evet diyerek teslim olmalıyız
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
821 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
‘Katar Krizi’ne dair kafamda 10 deli soru
Sermayenin emrindeki Müslümanlar
741 Okunma
2 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Devletleri ve bütün İslâmî hareketleri yok etmek istiyo
Şehir devleti icat etmek kötü müdür?
713 Okunma
1 Yorum
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler