Siyasetteki FETÖ’cüler mutlaka tasfiye edilecektir
946 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

26.05.2017

Rahmetli Nejat Eczacıbaşı "Dünyanın her ülkesinde 'know how' ilkesi geçer, Türkiye'de ise 'know who' ilkesi geçerlidir" derdi. Gerçekten de çoğu durumda "Adamını bul" ilkesinin geçerli olduğunu ve bazı durumlarda ise "Benim kim olduğumu biliyor musun" cümlesinin sık sık seslendirildiğini biliriz.


Örgüte üye olmak
Özellikle FETÖ örgütlenmesinin ayrıntıları açığa çıkmaya başladığından beri bilgi ve liyakat yerine bu örgüte üye olmanın ne kadar önemli olduğunu şaşkınlıklar içinde öğrendik. Askeri liseden başlayan üyeliğin kişileri generalliğe kadar taşıdığını gördük. Hava Kuvvetleri'nin jet pilotlarının FETÖ'cü olduklarını, 15 Temmuz'da dehşet içinde izledik.

Tamamı için http://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2017/05/26/siyasetteki-fetoculer-mutlaka-tasfiye-edilecektir

 

Yorum:

Sona doğru

15 Temmuz darbesinin üzerinden neredeyse 1 yıl geçti, bizde gündem hala kim FETÖ’cü, kim değil? Milli istihbaratın ne kadar vahim bir durumda olduğunu bu çırpınışlardan bile anlamak mümkün.

Atlatılan darbenin sarhoşluğu ile cadı avına çıkanlar, korkularını rehber edinenler ülkeyi öyle bir hale soktular ki gören darbenin başarılı olduğunu hatta ülkenin işgal edildiğini zanneder. Şahsi çıkarlar için bile adam harcanan bu dönemde, birine FETÖ’cü deyip işten atmak, hapse atmak, karalamak artık işten bile değil. OHAL ile hukuki hakların askıya alındığını ve bu süreç ve şartların birilerinin işine geldiği için de devamlı uzatıldığını hesaba katarsak bu ülkede bu şartlarda yapacak çok da bir şey yok sanırım.

Karanlık zirveye çıkar ve ardından güneş doğar.

 

 

 

Tayibet Erzen






Sayı: 415 | Tarih: 28.05.2017
Ergün Diler
Rambo papaz
Dünya nasıl kurtulacak?
1098 Okunma
2 Yorum
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Siyasetteki FETÖ’cüler mutlaka tasfiye edilecektir
Sona doğru
946 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Çaycı, çorbacı için ağıt yaktım
Büyüyen fitne
858 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Üç Akif Emre: Ahlâk anıtı, dava adamı ve fikir adamı
Mehmet Akif’ten, Akif Emre’ye ne değişti?
752 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler