Rambo papaz
1098 Okunma, 2 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

26/05/201

1- Rambo papaz

İzmir’de bir kilisenin patronu eşiyle beraber tutuklanıyor. Eşi serbest bırakılıyor. Kendisi tutuklu. Trump onu istiyor, alamıyor.  2011’de Pastör’e Manisa’dan gelen biri saldırıyor. Tabanca ile ateş ediyor. Sonra silaha sarılıyor. Pastör onu etkisiz hale getiriyor. Sonra da davacı olmuyor. Pastör önemlidir. CIA’nın Ortadoğu siyasetini organize etmiştir. Tüm oyunlar ortaya çıkacak. Öldürebilirler, dikkatli olmalıyız.

- Sermaye resmi mafya olan Milli İstihbarat teşkilatı ile Sermaye’nin illegal silahlı mafyası ile dünyayı yönetmeye çalışmaktadır. Sermaye mağlup olacaktır. Mağlubiyet semt kooperatifi ve emeğe dayalı karşılıklı para karşısında olacaktır. Kendi silahları ile onları yenmemiz için bizim de onlar gibi olmamız ve onlardan daha güçlü olmamız gerekir. Bu ise imkansız. Erdoğan’ın, Putin’in, Trump’ın mücadeleleri bu sebeple yanlıştır.

 

2-ABD’nin yanlışı

Arap Baharı Arapların uyanışı değildi, Pentagon’un başlattığı bir hareketti. Çin’in Afrika’ya gitmesini engellemek, Fransa’nın Afrika’daki gücünü yok etmek amacı vardır. İngiltere sonradan katıldı. CIA ile Pentagon arasında ayrılık var. “Trump Rothschild ile anlaşabilir.” diyorum. ABD’nin yaptığı hata Türkiye’yi dışlamasıdır.

-Kavganın merkezinde Sermaye ile siyaset arasındaki çatışma vardır. Sermaye devletleri emrine almak istiyor. Başaramıyor. İkinci kavga ise ABD ile eski dünya arasındadır.   ABD ve İngiltere bir olarak dünyayı yönetmek istiyor.  Her iki taraf için en büyük tehlike İslam’dır. İslam ülkeleri gelişmektedir. Uyanmaktadır. Erbakan’ın başlattığı Adil Düzen etrafında toplanmaktadır. Sermaye’nin işine gelmiyor çünkü Tevrat’la Kuran’ı devre dışı edemiyor. Siyasetin işine gelmiyor, İslam alemi bağımsızlık istiyor. Anayasadaki ‘Evet’ ve OHAL Sermaye Türkiye’yi etkisi altına almış görünüyor. Erdoğan ya İran’la savaşacak ya da gidecek.  Obama gitti Trump İran düşmanı olarak ortaya çıktı. Putin ve Şi’nin durumu ortada. Türkiye İran’la savaşmazsa üçüncü dünya savaşı olmaz çünkü İslam alemi hangi tarafta yer alırsa o galip gelir. Sermaye’nin dediği olmaz.

 

3-Nato bombası

İngiltere’de patlama oldu, 22 kişi öldü, yaklaşık 50 kişi yaralandı.  Resmi ağızlar failin DEAŞ olduğunu söyledi. Oysa bunun faili Pentagon’du. ABD ordusunun bulunduğu her ülkede İngiltere de vardır. Ortadoğu’da ise İngiltere eski hakimiyetini istiyordu. Pentagon’la birlikte çalışan Trump’un da bilgisi dahilinde NATO’da hazırlanan canlı bomba kendisinin haberi olmadan patlatıldı. Kamyona bomba konur, şoförün haberi olmadan patlatılır. Şimdi de çantaya bomba konur, taşıyıcının haberi olmadan uzaktan patlatılır.

- Yazar bir noktayı hep atlıyor. Sermaye dünyayı kamplara ayırır birbirleri ile savaştırır. Yerleştirdiği elemanlar ile bütün kampları o idare eder. İngiltere ile ABD’nin arasını açan da Sermaye’dir.  Her yerde Sermaye’nin yazdığı senaryolar oynanır. 15 Temmuz ondan sonra OHAL ve Anayasa oylaması hep Sermaye’nn yazdığı senaryolardır. Senaryo başarı ile oynanıyor ama istenen sonuç alınamıyor. Allah’ın senaryosu sonuç alır.

 

4- Pentagon!

- Trump ile bir olan Pentagon tüm olayların merkezinde. Fransızlar’da işaretler veriyor. Alman devlerini yola getirdiği gibi şimdi sıra İtalya’nın Fiat’ında.

- Pentagon’un siyasetini Sermaye çiziyor. Sözünü geçiremediği yerlere başka yerlerden saldırı ayarlıyor. İnsanlık uygarlaşmaktadır, uyanmaktadır. Ahlak yönetimlere hakim olmaya başlamıştır. Er ya da geç halk hakimiyeti yaygın hale gelecektir. Önce halk kooperatifleri şeklinde örgütlenecek. Sonra yerel yönetimler Sermaye’nin etkisi dışına çıkacak. Sonra da devletler bağımsızlaşacaklar ve sonunda Sermaye yenilecek, merkezi yönetim ortadan kalkacaktır.

 

5- ABD’nin B Planı

ABD’de A planı 15 Temmuz darbesinin başarısına dayanıyordu. Başarılamadı. Çünkü hain dediğimiz generaller aslında onlara ihanet etti. ABD B planını devreye soktu. Suudi Arabistan’a 70 milyar dolar değerinde silah sattı. Yüz milyar dolar aldı. 30 milyar doları DEAŞ'a karşı Suriye ve Irak’taki terör örgütlerine verdi. Suudi Arabistan’ın aldığı silahı kullanacak ordusu yoktur.  DEAŞ oraya sürülecek ve onlar kullanacak.

- “15 Temmuz’u ne CIA ne de Gülen Cemaati yaptı. Başarının sırrı Türk Ordusu’nun bölünmesidir. FETÖ’cü subaylar ordumuzla bir oldular.” dedim. Yazar kapalı olarak itiraf ediyor. Trump silahı sattı böylece ABD ekonomisini düzlüğe çıkardı. Yerini sağlamlaştırdı. Sermaye bunu Trump’a yaptırdı. Böylece Suudi Arabistan’ı İran’a karşı silahlandırdı. Sermaye DEAŞ’ı oraya sevk edecek. İran’la savaşı oradan yönetmek istiyor. Türkiye yine iki derede kalacak. Yakında İran ile Suudi Arabistan arasında büyük gerginlik bekleyebilirsiniz. Türkiye İran tarafında yer almalı ve eski düşmanımız olan Suudi Arabistan’ın hâkimiyetine son vermelidir. Bir haftalık bir iş olsa hal olur. Türk Ordusu’na ganimet olur.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum: 

Dünya nasıl kurtulacak?

Yeryüzü bugün merkezi sistemle yönetiliyor. Merkezde Sermaye var ve siyaset var. Merkezi sistem ömrünü doldurmuştur artık sorunları çözemiyor. Ekonomi adıyla uzlaşan Sermaye ve siyaset yeryüzünü yönetemeyince araları açıldı. Sermaye’nin ve siyasetin içinde de birlik kalmadı. Üçüncü cihan savaşı kapımızda. Savaş ister olsun ister olmasın gelecekte ortaklık sistemi, halk ekonomisi hakim olacaktır.

Yeryüzünde semt kooperatifleri kurulacak.  Köylerde tarım semtleri, kentlerde sanayi semtleri oluşacak. Semtler semt bonoları ile yönetilecek. Ne dolar ne de TL semtlere girecek. Böylece Sermaye’nin ve bürokratların sömürüsünden semtler ve halkı korunacak.

Bucaklarda, ilçelerde, illerde, bölgelerde, ülkelerde, kıta merkezlerinde ve insanlıkta merkez semt kooperatifleri kurulacak. Böylece makroda mübadeleye merkez semtlerin kooperatiflerinin çıkaracağı bonolar hakim olacak. Bucaklarda buğday, illerde demir, ülkelerde emekle değerlendirilmiş toprak, insanlıkta altın bonosu çıkarılacaktır. Böylece makro ekonomide semtlerin bonoları ile değerlendirilecektir.

Merkez senetleri, bonoları semt bonolarına karşılık çıkarılacaktır. Dolayısıyla Sermaye veya bürokrasi değil halk parayı üretecek dolayısıyla halk hâkimiyeti doğacaktır. Semt kooperatiflerinin temel kazancı, çalışanların oturdukları yerler iş yerlerinin bulunduğu alanlar olacaktır. Bu, trafik sorununu çözdüğü gibi işsizlik sorununu da çözmüş olacaktır. Akevler 1960’tan beri bunun üzerinde çalışmaktadır. Uzunca yol almıştır, çalışmaya devam etmektedir.

 

Süleyman Karagülle


YorumcuYorum
Reşat Nuri Erol
28.05.2017
04:59


DERGİ !

DERGİ ! 

DERGİ !

DİYORUZ YA; SON HAFTALARDA... 

916 HAFTADAN BERİ BU DERGİYİ

YANİ "ADİL DÜZEN" DERGİMİZİ

YAYINA HAZIRLIYORUM YA;

HERKESE SORU/YORUM:

NE DERSİNİZ...

BU DERGİMİZİ...

"ADİL DÜZEN" DERGİMİZİ...

DAHA DA CANLANDIRALIM MI?!.

***

BU VESİLEYLE...

KUR'AN AYI RAMAZAN...

VE "KUR'AN VE İLİM" ÇALIŞMALARIMIZ...

MÜBAREK OLSUN....

***

1967...1968...1969...AKEVLER 51 YILDIR ÇALIŞIYOR...2015...2016...2017

BİZLER ÇALIŞIYOR VE YENİ İSLÂM MEDENİYETİ’Nİ KURUYORUZ...

SİZLERİ DE ÇALIŞMALARIMIZA DÂVET EDİYORUZ; BUYURUN, BİRLİKTE ÇALIŞALIM...

ADİL DÜZEN 916

“ADİL DÜZEN” III. BİNYIL MEDENİYETİ PROJESİDİR

“VE BİZE DÜŞEN SADECE MÜBÎN/AÇIK TEBLİĞDİR.” (KUR’AN; Yâsin Sûresi, 36/17)

Haftalık Seminer Dergisi; 916. Hafta - 27 Mayıs 2017 - Fiyatı: www.akevler.orga tıklamak!

BU DERGİYİ HER HAFTA OKUTABİLİR.. ÇOĞALTABİLİR.. DAĞITABİLİRSİNİZ...

“ADİL DÜZEN” UYGULAMALARI YAPMAK İÇİN BİZLERE DANIŞABİLİRSİNİZ...

 

*KUR’AN VE İLİM SEMİNERLERİ; 916. SEMİNER

“HİÇ BİLENLER İLE BİLMEYENLER BİR OLUR MU?”      (KUR’AN; Zümer Sûresi, 39/9)

İ L İ M  TALEP ETMEK HER MÜSLÜMANIN ÜZERİNE FARZDIR.”      (Hadis)

Adres: AKEVLER İSTANBUL KOOPERATİFLERİ MERKEZİ,  Zafer Mah. Coşarsu Sk. No: 29 YENİBOSNA / İSTANBUL    Tel: (0212) 452 76 51

Tefsir Seminer Notları Yenibosna’da Cumartesi akşamları okunup tartışılmaktadır.

GAYEMİZ: Bu “SEMİNER NOTLARI”nın İstanbul, Türkiye ve bütün dünyada “OKUNMASIANLAŞILMASI VE UYGULANMASI”DIR. - ADİL DÜZEN ÇALIŞANLARI

 

***

 

*“ADİL DÜZEN” DERSLERİ/YORUMLARI

FAİZSİZ EKONOMİ

VERGİSİZ EKONOMİ

Süleyman KARAGÜLLE

 

***

 

*SEBÎLU’R-REŞÂD” / MAKALELER

3 konu 3 yorum; Suriye, ABD ve Saadet Partisi

İşte siyaset budur, Erbakan örnek olmalıdır

Üstat dedi ki; R. T. Erdoğan’ın yerinde olsam…

Sermaye, ABD Başkanı Trump ve Millî Gazete

Reşat Nuri EROL

 

***

 

İSRA SÛRESİ - 22. Hafta

أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلًا مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ (1)

... ... ...

...

Ahmet Yücel
01.06.2017
00:27
''Türkiye İran’la savaşmazsa üçüncü dünya savaşı olmaz çünkü İslam alemi hangi tarafta yer alırsa o galip gelir. Sermaye’nin dediği olmaz.''

 Bir hadisi şerifte, ''Davaları bir/Müslüman olan iki devlet savaşacak, her ikisi de kendilerinin haklı olduğunu iddia edecekler.'' buyrulmuştur. İran ile Irak 7-8 sene savaştılar. Sermayenin Türkiye-İran savaşı hayali de inşallah tutmayacaktır.

Peygamber efendimizin Büyük Savaş diye haber verdiği savaşın ip uçları kapıdadır. Sermaye ABD ile Türkiye'yi, Orta Doğu'ya yerleşme, sahip olma düşüncesinde olan ahmak adamın sayesinde, Suriye'ye karadan girmeye teşvik edecektir. Bu olursa üçüncü dünya savaşı resmen başlayacaktır. Suriye, Rusya, İran vb bir cephe, diğerleri karşı tarafta bir cephe. Sonuçları ne olur, bizim için hayır mı şer mi? Bilemeyiz fakat Büyük Savaşı haber veren Peygamberimiz, Ümmeti Muhammedin zaferi ile sonuçlanacağını da haber vermiştir. Sermaye bu savaştan da murat ettiği sonucu alamayacak, ABD çeşitli devletlere ayrılacaktır. Bu savaşın devamı ise Kudüs'ün fethidir.

Büyük Savaş devam ederken Ben'i Esfer/Asfar'ın (Sarı oğullarının) İstanbul'un bir kısmını işgal etme ihtimali de vardır.

Bütün bunlar ne zaman nasıl olur, ancak Allah bilir. Biz hayırlısını isteyelim, olanda hayır vardır, biz ancak işler neticelendikten sonra hayırlı olduğunu anlıyoruz.

Yahudi ve :Hristiyanların İslam'a/Müslümanlara olan düşmanlıkları (ABD-NATO-AB-BM...) son haçlı ordusunun, Müslümanlarla savaşmasına yol açacaktır. Müslümanlar ise dostun/müttefiklerinin gerçekte düşman olduğunu görecek, ''YAHUDİ VE HRİSTİYANLARI DOST EDİN MEYİNİZ, ONLAR ANCAK BİRBİRLERİNİN DOSTUDUR.'' emri ilahiyi anlayacaklardır. Müslümanların uyanması, birleşmesi, cihada sarılması Allah'ın izni ve yardımıyla İSLAM ASRINI başlatacaktır.

Yazdıklarım kişisel düşüncemdir, EN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR.

Allah bizi emri doğrultusunda çalışmaya ve yaşamaya gayret eden kullarından eylesin.





Sayı: 415 | Tarih: 28.05.2017
Ergün Diler
Rambo papaz
Dünya nasıl kurtulacak?
1098 Okunma
2 Yorum
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Siyasetteki FETÖ’cüler mutlaka tasfiye edilecektir
Sona doğru
945 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Çaycı, çorbacı için ağıt yaktım
Büyüyen fitne
858 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Üç Akif Emre: Ahlâk anıtı, dava adamı ve fikir adamı
Mehmet Akif’ten, Akif Emre’ye ne değişti?
752 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler