NATO’nun İnfazları
1152 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

30/12/2016

1- NATO’nun İnfazları

Ankara’da büyükelçi öldürülürken Rusya’da başka bir diplomat öldürüldü. NATO’da infazlar yapılıyordu. Putin Trump beraberliğine biz de katılırsak karlı çıkarız.

-İkinci Cihan Savaşı’ndan sonra Sermaye yeni politikalar gütmeye başladı.

1)Müstemlekeciliği kaldırdı. Bilgisayar ağı ile bağımsızlaştırdığı devletleri doğrudan yönetmeye başladı. Masonları devre dışı bıraktı.

2)NATO’yu kapitalizm ve sosyalizm dengesinde değil de Sermaye sömürü ordusu halinde kullanmaya başladı.

3)Doları altınla değiştirmeyi bırakarak tek Sermaye devletinin parası haline getirdi.

4)Dünyadaki gizli istihbarat örgütleri kendi devletleri aleyhinde istihbarat örgütü olarak kurulmaya başladı. Bu arada devletlere söz geçiremez oldu, halk ekonomisini önleyemez durumda kaldı, dinsizliği insanlığa kabul ettiremedi, Müslümanları terörist olarak tam kullanamadı. Sermaye gücünü kaybetti. Yerine henüz bir güç oluşmadı. Karışıklık buradan doğmaktadır.

 

2- Sürpriz hamle

Ankara’da bir iş adamı var. Amerika ve Türkiye’de aktiftir. 17-25 Aralık ve 15 Temmuz’u o idare ediyor.  Devlet denetimindeki giriş çıkışlar ve haberleşmeyi sağlayan Hangar ve telefon dinleme onun emrindedir. Asıl failler dışarda. Sıradan vatandaşlar hapiste. Ankara Moskova’ya yaklaşınca Almanya’da yakalandı.  Siyasi cinayetler bu olaylar üzerine oldu.

- Olağanüstü Hal uygulaması ile AK Parti intihar ediyor. Ya da ihanet var diye yazmıştım. O yetmiyormuş gibi başkanlık sistemi ile yine intihar ve ihanet söz konusudur. Bizi endişelendiren budur. Buna nasıl çare bulunacak.  Tek ümit ordunun gereğini yapacağı hususundaki inancımızdır. Ümit ediyorum ki ordu bu müdahaleyi hukuk dışı yollardan yapmak zorunda kalmasın.

 

3- Teknolojik suikast!

Rus uçağı son bakıma alınmıştı. Teknolojik eksiklik yoktu. Kalkarken birden kule ile irtibat kesilmiş. Düşme anında her hangi bir motor patlaması sesi duyulmamıştı. Parçalar çok uzak yerlere sıçramıştı. Yeni bir teknoloji ile gerçekleşmişti. Fakat çözülmüş değildir. Rusya kaza imiş gibi gösterdi. ABD ile savaşa girmesi gerekiyordu. Şimdilik tercih etmedi.

-Sınırsız dolar gücü, gizli istihbarat, mafya, gizli teknoloji sistemi bu durumları ortaya çıkarmaktadır. Dolar yerine altın bono, mafya yerine sivil savunma, gizli istihbarat yerine açık istihbarat, telif ve patent hakları yerine telif ve patentin kamuca satın alınıp aleni hale getirilmesi, tescil edilemeyen bilgilerin korunmaması benzeri tedbirler alınmalıdır.

 

4- Zehir hafiye!

Karadeniz’e düşen uçak kazaen düşmedi. Rusya’ya savaş açıldı.  Gülen’in açtığı okulların yanında yapılan camiler var. Hepsini CIA finanse etti.

-Sermaye, yirminci yüzyılın başında siyasetini değiştirdi. Eskiden İslam Hıristiyanlık savaşlarını çıkartıyor ve kendisi dünya üzerindeki dengesini öyle kuruyordu. Müslümanların Hıristiyanlara karşı denge kurmayacağını anlayınca dengeyi kapitalizm ve sosyalizm üzerine kurmaya kalkıştı. Dinler arası çatışma yerine rejimler arası çatışmaya yöneltti. 1960 ihtilalinden sonra Türkiye’de başlayan Milli Görüş hareketinden etkilenen dünya dinler arası savaşı sona erdirdi. Sermaye yeni dengeyi neyin üzerine kuracağını bilememektedir.  Aslında Sermaye’nin gücü sona eriyor. İnsanlık üçüncü bin yıl uygarlığına, ikinci Kuran uygarlığına geçmeye hazırlanıyor. Bunlar ilahi mekrin bir tezahüründen başkası değildir.

 

5- Medya ağı

İhsan Kalkavan Turgay Ciner’i Altunizade’ye götürdü. Cuma namazını kılmadı. Piposunu tüttürdü. Sonra ona bir kaset dinlettiler. Seks kaseti değildi. 1997’den beri Gülenci. 15 Temmuz’u Türk patronları biliyordu. Bir devlet görevlisi dolaşıp haber vermişti. Bugünün patronu idi. Aydın Doğan tarafına geçmişti.

- Gülen de 15 Temmuz’u herkes gibi biliyordu da MİT niye bilmiyordu? Erdoğan niye bilmiyordu?  Size bir şey söyleyeyim mi, Gülen de bilmiyordu.  Turgay Ciner’in de haberi yoktu. Turgay Ciner gazete alıp gazete satarken kendi parası ile alıp satmıyordu. Tüm finansör karşılıksız doları ihraç edebilirdi.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Suçlu düzendir

Karşılıksız dolar, Sermaye’nin elinde. Paranın açmadığı kapı yoktur. Ne var ki dolar yeryüzünde tam istihdam sağlayıncaya kadar işe yarar. Şimdi batıyor. Kısa zaman sonra doları kendileri batıracak. Altın Dolar’ı çıkaracaklar ama Altın Ruble’si de Altın Yuan’ı da çıkacak. Böylece Sermaye’nin emeksiz patronlarının işi sona erer.

Bugün savaş vardır.  Devletler henüz patronlara el atmadı. Yarın Amerika’da Rockefeller, İngiltere’de Rothschild, Türkiye’de Koç’lar, Sabancılar, Doğan’lar tutuklanmaya başlandığı zaman asıl dünya o zaman son fırtınaları yaşar. Sosyal tufanı siz o zaman görürsünüz.

Evet, dünya böyle tufana girmeden her sokakta her gün insanlar ölmeye başlamadan önce gelin bütün bunları bir yana bırakalım. Suçlu insan yoktur. Kötü insan yoktur. Düzen kötüdür. Düzeni değiştirelim. Herkes bizimle beraber olacak.

Şimdi Gülen’e saldırılıyor. Gülen’in ortaya çıkışını çok yakından ben biliyorum.  Tunagür’ü de çok yakından tanıyorum. Bunlar beni, Akevler’i bırakıp Demirel’le bir oldular. ABD ile bir oldular, Sermaye ile bir oldular. Kötülükte değil, iyilikte. Bize de cephe almadılar. Sadece uzak durdular. Demirel, Özal, Ecevit, Çiller, Erdoğan hepsi bunları destekledi. Kötü niyetle değil.

Bunların hepsi hata ediyordu. Düzenin değişmesi gerekirken mevcut düzende iyilik yapmak istedi. Erbakan baştan düzeni değiştirmek için bizimle beraber oldu. Sonra ona oy verenlerin baskısı ile bizden uzak durdu. Sonuç %22’lerden %1’lere düştü. Bugün hala yıkılmakta olan faizli, fuhuşlu, ateist düzende bir şeyler yapılacağı zannediliyor.

Kuran anlatıyor tarih de şehadet ediyor. Yaşanan uygarlıklar kalkar yerine ileri uygarlıklar gelir. İkinci Kuran uygarlığı gümbür gümbür geliyor. Gerçekleri görenler Nuh’un Adil Düzen gemisine biner,  kurtulurlar. Binmeyenler boğulup giderler. Nuh’un gemisi de semt kooperatifleridir.

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 394 | Tarih: 1.01.2017
Ergün Diler
NATO’nun İnfazları
Suçlu düzendir
1152 Okunma
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Dünya yeni bir düzene geçiş dönemini yaşıyor
Adil Düzen geliyor
883 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Noktalı polemiğe beş noktada itirazım var
Çözümler Kuran’da
880 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Dinamik denge stratejisi, meyvesini verdi
İSTEYEREK VEYA İSTEMEYEREK HİZAYA GELMEK!
808 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler