Kaset skandalı
1287 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

17/11/2016

-Trump Hillary Clinton kaybettiği için kazandı. Hillary eşi seks partilerine katıldığı için kaybetti.

-Sermaye bu tür kozları hazırlamadan kimseyi bir yere getirmez. Onlar doğru olsa bile sadece yükselmek için çoğu göstermelik olaylardır. Asıl konu şudur.

ABD’yi Sermaye bugünkü güce ulaştırdı. Sermaye’nin sistemi bitti.  Karşılıksız para icat edildikten sonra Sermaye’nin işi bir gecede sona erdirilebilir. Faizli sistemin gereği durmadan piyasaya para sürüldü. Başkaları da zengin oldu. Trump bunlardandır ve Yahudi değildir. ABD halkı da uyanmaya başlamıştır. Sermaye aslında ikisini de destekledi ama Clinton’u galip getirmek istiyordu. Amerikan halkı da sırf Sermaye’ye muhalefet olsun diye Trump’u getirdi. Sermaye Almanya’yı esir etti. Almanya ile Yahudiler arasındaki çatışma devam ediyor.

 

2- Para-zit

Trump askerlerle kazandı. Trump 400.000 dolarlık maaşı almayacakmış. Savaş para savaşıdır. Devletlerle para arasındaki savaştır.

-Sermaye önce ABD çiftçilerinin kölelerini güya özgürleştirdi.  Onları kendisine işçi yaptı. Merkezini ABD’ye taşıyıp İngiltere’nin yerine ABD’yi koydu. Rothschild ABD’yi yenemeyince birleşti. ABD’ye taşınmaya karar verdi. Clinton ile anlaştı. Sonuç; ABD halkı askerlerin ve Yahudi olmayan Sermaye’nin yanında yer aldı. Sermaye ile devletler arasındaki savaşı ben ilk olarak Mahir Kaynak’tan öğrendim. “Devletler galip gelecek galiba.” demişti. Ben tarihe ve Kuran’a dayanarak kesin galip gelecek dedim. Adım adım bu gerçekleşiyor. Askerler de Sermaye’ye karşı cephe aldılar. CIA arada ama FBI milli devletin yanında.

 

3- İttifak kaybetmişti

Dünyada-Sermaye devlet çatışması var. Sermaye kaybetti.

- Sermaye çatışması var, Sermaye kaybetmedi. Olağanüstü hal uygulanması ile büyük saldırı hazırlığını yapıyor. Türkiye şimdilik oyuna gelmiş görünüyor. Sermaye mağlup olacaktır. Bunda kuşku yoktur. Bu arada AK Parti sağlam çıkacak mı orası belli değil, Türkiye ikinci İstiklal Savaşı’nı yapmak zorunda kalacak mı orası belli değildir.

AK Parti;

a) Olağanüstü hal uygulamasını durdurmalıdır.

b) Dışarda hazırlanıp AK Parti’li kılığına sokulan anayasa tadilatı aceleye getirilmemelidir.

c)Sermaye’nin oyununa gelmemek FETÖ’ya yapılan saldırıdan vazgeçmelidir. Askeri hakimlerden oluşan yargı ile yargılanıp suçluları onlar bulup asmalıdırlar.

d) Komşu devletlerin iç işlerine karışılmamalıdır. Saddam ve Sisi aleyhindeki politikadan da vazgeçilmelidir.  

 

4- Devlet mi şirket mi!

Trump’un arkasında Steven vardır. Katoliktir. Yahudi düşmanıdır. Beyaz Saray’da olacak.

- Kuran’a ve diğer ilahi kitaplara göre uygarlıklar bin yılda bir yenilenir. Başlangıç tarihi Hazreti İsa’nın mucizevi doğumu ile oluşan miladi tarihtir. Hak uygarlıkları kuvvet uygarlıklarına dönüşür ve 500 yıl sonra geriler. Şimdi hak uygarlıklarının gelişmeye, kuvvet uygarlıklarının çökmeye başladığı dönemdir. Sermaye’nin hükümranlığı eksilmeye başlayacak ama birden yok olmaz.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Trump ve Türkiye

Trump başkan olmuştur. ABD güçlü bir devlettir. Eyaletler de artık yarı devlettir. Kurallarla işlerler. Dolaysıyla Trump'un başkanlığını durduramazlar. Sonrası ne olur? Elbette Trump’un politikasına bağlı olunacaktır. Başarılı olmak için;

a)Acele hiç bir şey yapmamalıdır. Bir araştırma merkezi kurup ABD’nin yeni anayasasını hazırlamalıdır. Bunu isteyen eyaletler hatta alt birimler uygulamaya başlamalı. Kendisi de pey der pey uygulamalıdır.

b) Yeni anayasayı yaparken iki kaynaktan yararlanmalıdır. Biri ilahi dinlerdir. Yahudilik, Hristiyanlık, İslamiyet,  Hindu ve Buda dinlerinin kaynaklarından ve düşüncelerinden yararlanmalıdır. Diğeri bizim Adil Düzen çalışmalarımızdır.

c) Bin Dil Üniversitesi’ni kurup bugün dünyada gelişmiş tüm müspet ilimleri ve halkın uygulamalarını tespit etmeli ve onlardan senteze gitmelidir.

d) Bu kaynakların toplanmasıdır. Asıl anayasa bundan sonra yapılacaktır. Bunun için önce yarışma açılmalıdır. Herkes buraya iştirak etmelidir. Anayasayı hazırlayanlar kendileri sıralama yapmalıdırlar. Telifte birinci gelen ile takdirde birinci gelen kendilerine bir baş alim seçmeli ve anayasayı bu üç kişi hazırlamalıdır.

Önce semtler oluşmalıdır. Yani yüz ailelik binalar oluşmalı ve buralarda uygulanmaya başlamalıdır. Sonra on kadar semt birleştirilerek bucaklar kurulmalıdır. Örnek bucaklar kurulmalıdır. Sonra iş yerleri kurulmalı sonra da federe devletler oluşmalıdır. Nihayet sonunda ABD’nin anayasası olmalıdır.

Geçici olarak ABD içte ve dışta herkesle iyi geçinmeli ve devlet olarak sabırlı olmalıdır.

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 388 | Tarih: 20.11.2016
Ergün Diler
Kaset skandalı
Trump ve Türkiye
1287 Okunma
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Avrupa Birliği ancak ayardan anlıyormuş
Sermayenin kölesi AB vatandaşları
1205 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
İnsanlığın en büyük sorunu: Batı saldırısı ve zihinleri
KÖLEYİ GÖR KÖLE DÜZENİNİ GÖRME!
1022 Okunma
Ali Bülent Dilek
Mehmet Barlas
Hem yumuşak hem de katı anayasalar vardır…
Hatice varken neticeye mi bakılır?
1018 Okunma
Tayibet Erzen