İzmir Şifresi
1249 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

 

23/09/2016

 

1- İzmir Şifresi

Vecdi Gönül İzmir valisi iken Gülen oluştu. Bunlar konuşmadıkça tasfiyelerde hatalar olur.

- Vecdi Gönül Akevler ortağıdır. Vecdi Gönül, iyi devlet adamıdır,  Milli Görüşçüdür. Her hangi bir partinin hasmı değildir. Ordu ona her zaman güvenmiştir. Gülen’in örgütlenmesinde Vecdi Gönül’ün hiçbir rolü yoktur.  Gülen’i ve Demirel’i Erbakan’a karşı örgütlemiştir.  Gülen’in samimi olduğunu bildiğimiz için hepimiz destekledik. Bize karşı cephe almışsa da biz aldırmadık.  Devlet Müslümanlara baskı yapıyor Müslümanlar da kapalı çalışmak zorunda kalıyorlar, kapalılıktan dolayı da eriyorlardı. Akevler’i kuranlara ise açık çalışmayı önermiş ve Tarikatların, Süleymancıların, Risalecilerin kooperatifler kurmasını önermiştik. MİT onları dernek ve vakıflarla organize etti. Gülen bizden ayrıldı. Vakıf çalışmalarına katıldı. ABD Orta Asya’da İngilizce okutacak bir kadro arıyordu. Demirel bunu Gülen’e havale etti. Özal, Ecevit ve Erdoğan desteklediler. Ergenekon’da Milli ordu tasfiye edildi. Şimdi de Milli orduda yer alan İslami kanat tasfiye ediliyor. Bundan sonraki darbede milliyetçi kanat tasfiye edilecek. Bir sene sonra ordular dağılmış, halk birbirine düşmüş, harap ve bitap olarak bitmiş iken Suriye’dei terör grupları birleştirilerek Türkiye devleti yıkılacak. Plan budur. Türkiye’nin tek yapacağı şey Öcalan ve Gülen’in affedilmesi ve serbest bırakılması. Ordu düzenlenmeli, hemen arkasından hakemlerden oluşan yargı sistemi kurulmalıdır.

 

2- Kavga Bitmedi

15 Temmuz dünyadaki sermayeler arası savaşların bir uygulamasıdır. Şimdi yapılan el koymalar yarın uluslararası mahkemelerde sorun olacak.

- Muhterem yazar, nihayet sadede geldiniz. Bugün yapılanlar tamamen hukuk dışıdır. Yeni yapılmamıştır. Işık evlerinin, Cemaat yurtlarının, Cemaat dershanelerinin, Cemaat okullarının, Cemaat üniversitelerinin, Cemaat gazetesinin, Cemaat televizyonunun, Cemaat bankalarının, Cemaat işletmelerinin kapatılması hukuk dışıdır. Eşya suçlu olamaz. Onları kullanalar suçlu olur. Devletin görevi bu kurumları o suçlulardan korumadır. Hele kurumları destekleyenlerin mallarına el koymak aklın alacağı bir şey değildir. Şimdi yapanlar Sermaye’den korkan zavallı bürokratlardır. Yarın bu fiillerden dolayı yargılanacaklardır. Bugün bunları onlara yaptıranlar, yarın bunun için Türk halkını ezecekler.

 

3-Hangi yapı

Polis akademine soruları vererek adamlar yerleştirdiler. Kalemli bunları yakaladı.

- Osmanlı İmparatorluğu son yıllarında eşkıyalar ülkesi olmuştu. Cumhuriyet kurulduğunda güven diye bir şey yoktu. Hukuk düzeni çalışmıyordu. Sermaye de devleti emrine alabilmek için polis devletini kuruyordu. Halk polis ve jandarma deyince kurttan ayıdan korktuğu kadar korkar olmuştu. Karakollar işkence evi haline gelmişti. Demokrat Parti geldiği zaman da durum değişmedi. Bir Akevler ortağı bir yerde vali idi. Emniyette yapılan zulümleri anlattı ve “ne yapılmalıdır” diye sordu? Fetva verdim. “İşkence yapan polis ile işkence gören dışarda hesaplaşmalıdır.” dedim. Çünkü o polis yasa dışı iş yapıyor, suçlu olan kişidir kurum değildir. İşte bu duruma çare bulmak için Demirel, Özal, Ecevit, Erbakan, Çiller çareler aradılar. Polis akademisini İslamlaştırmayı istediler. İşte bizzat o günkü siyasiler o kuralları çiğnediler. Ben buna karşı idim.  Bugün dayak atamıyorlar ama hala istedikleri zulmü yapabiliyorlar. Ya solcusun derler, ya ırkçısın derler, ya dincisin derler, ya PKK’lısın derler. Dünyadan bıktırırlar. Gülen’in komiserleri onlara hakim idiler. Onlar hala o zulmü yapıyorlar. Akevler’in görüşü şudur. Bunların hiç biri kötü insan değildir. Mevcut düzen güvenliği sağlamıştır. Dayak zorunludur. Düzen değişmelidir. Faturayı Gülen Cemaatine kesmek insafsızlıktır ve yarın faturayı size keserler.

 

4- Kanada Yolcusu

Gülen Cemaatini İngilizler kurdu. Amerika sahip çıktı. Kanada’da yer hazırladılar. Orada tesisler kurdular.

- Rothschild ile Rockefeller anlaştı. Rockefeller bankacılık yapacak, Rothschild patronluk yapacaktı. İşler iyi gidiyordu. Gorbaçov’un inkılabı hesapları bozdu. Bankerler kriz yaratmak istiyor, patronlar karşı çıkıyor. Sonunda patronlar galip geldi. Pensilvanya’yı Kanada’ya taşımak istiyor. Şimdi Rothschild ABD’ye hakim olmaya çalışıyor. Yeni başkan karşı çıkarsa Gülen Kanada’ya taşınacak. Gülen ABD’de devlet sermaye çatışmasında Sermaye tarafı oldu. Hala oradadır.

 

5-Ortaklar saldırıyor

Küçük küçük devletlerde sayıları çok bankalar var. Cebelitarik bunların merkezlerinde. Dünyanın tüm transferleri buradan yönetiliyor.

- ABD Merkez Bankası Rockefeller’ındır. Finans ekonomisini o yürütüyordu. Reel ekonomiyi Rothschild işletmektedir,  Rothschild doları kullanıyor. Sterlin yok piyasada. Euro yok piyasada eğer sizin dediğiniz olsa, Kraliçe hakim olsa Sterlin dünyanın parası olur. İngiltere taşerondan başka bir şey değildir. Yorumlarınızdaki temel hatanız budur.

 

6- Dağdaki keçi

ABD büyükelçisi, Şavşat’ın dağlarına çıkıyor. Kılışçdaroğlu yaralanıyor. Ulus devletler ile para çatışıyor.

- Bugün ABD’de iki yönetim var. Biri Sermaye yanı, diğeri devlet yani yönetim yanı. Elçiler de ikil oynuyorlar. Ne yaptıkları, kimin emrini yerine getirdikleri belli değil. ABD çetin günler yaşayacaktır. ABD halkı da Türk halkı gibi Sermaye’ye karşı ama ne var ki dolar onları da eziyor. Sorunlar Türkiye’de çözülecek. Sonra İran’da, sonra Rusya’da, sonra Avrupa’da ve Çin de sonunda ABD’ye sıra gelir ya da yeni kuvvet uygarlık başlar.

 

7-Sinsi plan

Beşar Esad’ın karısı Esma’yı Kraliçe Elizabeth yetiştirmiştir. Easd’dan sonra o Suriye’de kraliçe olacak.

- Eskiden şahıs yönetimleri vardı. Ülkeleri kişiler yönetirdi. Artık o dönem sona erdi. Suriye’nin başına kimi getirsen getir. Sonuç değişmez. Bir gün Suriye değişecek ve bu tür oyunlar sona erecek.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

ABD’nin sonu

Osmanlı imparatorluğu birinci Kuran uygarlığının ortasında, en gelişmiş zamanında kuruldu. İslam uygarlığı onun zamanında yaşlandı ve devreden çekildi. Onun yerine Türkiye Cumhuriyeti kuruldu. Üçüncü bin yıl uygarlığı, ikinci Kuran uygarlığı olarak onunla kurulacak. İstanbul’un hakimiyeti 1000 yıl sonra sona erecektir. Washington da Batı medeniyetinin ortasında uygarlık tepede iken oluştu. Beş yüz senelik ömrü vardır. Dünyada Hak uygarlığına karşı onların uygarlığı devam edecektir.

Sermaye eski dünyada hakimiyetini kaybedince Londra’dan New York’a veya Nevada’ya taşınacaktır. Yarım asır daha hükümranlığını sürdürecektir. Eski dünyada İstanbul ve Mekke merkezli Hak uygarlığı oluşacaktır. Eski dünya Yahudileri Filistin’e bağlanacaktır. İsrail bağımsız olacak ama devlet olmayacak. İç güvenliği ona ait olacak, dış güvenliği ise adil düzen yönetimi ağlayacaktır. Faizli sömürü düzeni sona erecektir. Yahudiler ticarette ve ilmi çalışmalarda yine uygarlığın ilerisinde olacaktır. Siyasette ve dinde ise dünyada rolleri olmayacaktır.

Bunlar Kuran’dan ve tarihi gelişmelerden elde ettiğimiz tahmini sonuçlardır. Bugünkü oyunlar bu kaderi değiştirmeyecektir. Sermaye’nin oyunu Sermaye’nin kendini tasfiye edecektir.

Biz önce İran ve diğer komşularla, sonra Rusya ve diğer komşularla barış içinde olmalıyız. Dolayısıyla Avrupa Birliği ile barış içinde olmalıyız. Sonra Afrika, Çin, Hindistan ülkeleri ile barış içinde olmalıyız. Bizim için en uzak komşumuz ABD’dir, en son onunla barış içinde olmalıyız. Avrupa Birliği’ne girmemeliyiz. NATO’dan ayrılmalıyız. İncirlik Hava alanını kaldırmalıyız.

İslam düzeninin, barış düzeninin, Adil Düzen’in merkezi olmalıyız. Hakimi değil hadimi olmalıyız.

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 380 | Tarih: 25.09.2016
Ergün Diler
İzmir Şifresi
ABD’nin sonu
1249 Okunma
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Ahmet Altan olayının ortaya çıkardığı laçkalık
Sermaye’yi ilah edinmek
913 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Yazı yok
Çerez
884 Okunma
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
İngilizlerin2asırlık projeleri İslâmsız Dünya ve “İsl
Batılda birleşen Haktan yardım alamaz!
854 Okunma
Ali Bülent Dilek