Yeni yöntem ne?
985 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

12.08.2016

1-

Gülen 1992’de ABD’ye gittiği zaman onu Kasım Gülek’in albay olan baldızı karşıladı. CIA ile tanıştırıldı. Darbe’nin 1 numarası bilinmiyor. Başkaları içeride.  FETÖ’cü bir asker o gece FETÖ’cü bir polise sığınmış, İmam General birliği söz konusu.

- Sovyetler dağılınca ABD’de kolejler açtırmak üzere CIA Demirel’i aradı. Demirel bunu Erbakan’a karşı olmak şartı ile Gülen’e ihale etti. Biz buna üzülmedik. Biz yine memnun olduk. Çünkü kazanan İslamiyet’tir.  Şimdi ise tasfiye ediyor. Yöneticiler tasfiye edilse bile Ordu ve halk Adil Düzen’de birleşerek dünyaya Adil Düzen’i yaymış olacaktır.

 

2- Komplo teorisi

15 Temmuz bilinmeyenlerle doludur. Kimin kime karşı ne yaptığı belli değil. İşin içinde var onlar var ama ABD’ye karşı olabilirler. İngilizler yapmış olabilir.

- Sermaye baronları Rothschild’ler, devletleri dize getirmek için Türkiye’yi İran ile kapıştıracaktı, Avrupa Birliği’ni Rusya ile kapıştıracaktı, başaramadılar. Avrupa Birliği’ni ve Türkiye’yi yıkmaya karar verdiler. İngiltere’yi AB’den ayırdı. Türkiye’de de Ordu’yu dörtte bire indirdi. Şimdi de daha öce hazırladığı listeleri paralelcilere uygulatıyor. Bir sene sonra teröristleri birleştirip saldıracak.

Türkiye şimdilik dediklerini yapıyor. Bir gün elbet “Dur” diyecek biri çıkacak.

 

3- NSA- John Kerry ve 15 Temmuz gecesi

ABD dışişleri bakanı 15 Temmuz’u Moskova’dan takip etti. Hareketin başarıya ulaşacağını zannettiler. Suriye’de 1000 dolar ücret ile ordu kuruluyor. Kime saldıracaklar? Bu ABD’deki bir imamın işi değildir.

- John Kerry Rusya’ya niye gitti? Bu hareketi yalnız Erdoğan’a karşı değildir. Obama ve Putin’e karşı birlikte yapıldı. Ne Rusya ne de ABD bu hareketin içinde değildir dolayısıyla doğrudan müdahale edemediler ama Türkiye’ye haber verdiler. Darbe’yi birlikte takip ettiler.  Darbe başarılsaydı ne yapacaklarına birlikte karar vereceklerdi.

Planları hazırdı, duruma göre uygulayacaklardı. Darbe Erdoğan’ın lehine gelişince iki devlet de rahat etti. ABD Genelkurmay Başkanını gönderdi. Putin Erdoğan’ı davet etti. Varsayımları bir bir ortaya çıkıyor. Bu bir imamın işi değildir ama bu aynı zamanda CIA’nın da işi değildir.

   

4- CIA’daki liste

Darbeci Subayların listesinin bir kısmı Gülen’e gösterilmiştir. Son darbeci liste Gülen’e gösterilmedi. Hala o liste bilinmiyor ve hala onlar ordudadır. Gülen gelse ne  işe yarar, liste gelmeli.

- Liste gelse onun gerçek liste olduğunu nasıl bileceğiz? Çözüm Kuran’dadır. Ordu biat usulü ile oluşmalıdır. Genelkurmay Başkanı on ordu komutanını atamalı. Onlar onar tümen komutanını atamalı, onlar alay komutanlarını atamalı, onlar bölük komutanlarını atamalı, onlar da manga komutanlarını atamalı. Böylece merkezi sistem ortadan kalkar ve paralelciler devreye giremezler.

 

5- Sızıntı

Fethullah Kestanepazarı’ndan geldi. Müslümanlara hep el attılar.

- Sermaye Türkiye’de, hassaten İzmir’de Müslümanları devlete karşı örgütlüyor ve Müslümanları devlete ezdiriyordu. İzmir’e gittiğimde orada bunun bilincinde olan arkadaşlar buldum. Onlarla Akevler’i kurduk. Müslümanları legal olarak teşkilatlandırmaya başladık. Bundan rahatsız olan Sermaye MİT ile işbirliği yaparak bize saldırmaya başladı. Biz varlığımızı sürdürüyoruz. Fethullah Gülen’i Demirel ve MİT CIA’nın emrine verdi. Sonuna kadar bize karşı göründü, hep bizimle beraber oldu. Gizli gizli destekledi. Bunu bilen CIA Gülen’in haberi olmadan yönetmeye başladı.

Biz bunu bildiğimiz için Gülen’e karşı olmadık. Hala da diyoruz ki; bu işin Gülen’le bir ilgisi yoktur.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle'ye aittir.

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 374 | Tarih: 14.08.2016
Mehmet Barlas
Hem Rusya ile dostuz hem de NATO’nun üyesiyiz
Doların vadesi
987 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
Yeni yöntem ne?
Hakikat ne?
985 Okunma
Süleyman Karagülle
Yusuf Kaplan
Ehl-i Sünnet’e saldırmak, İslâm’la savaşan Batılıların
Ya yeni hal ya izmihlal!
983 Okunma
Ali Bülent Dilek
Emre Kongar
Demokrasi şöleni
Yazık ki Haklı
944 Okunma
Vahap Alma
Ahmet Hakan
İlker Paşa öyle demedi Sayın Cumhurbaşkanı
İtidalli olmak, oyuna gelmemek
924 Okunma
Lütfi Hocaoğlu