Kanlı Düğün
1250 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

 

 

20.07.2016

 

 

Darbeyi gazeteden öğrendim. İngiliz Amerikan Birliği Başkomutanı, bir imam Adil Öksüz. Daha önce Rıza Sarraf yakalanarak götürüldü. Erdoğan aleyhinde görgü şahidi olacaktı. Komutanlar ayarlanmış hepsi düğünde. Siz istiyorsanız buna tesadüf deyin. Darbe bitmedi, devam ediyor.

-  Darbe, Rockefeller tarafından hazırlanmaktadır. Yarım asırlık hazırlığın uygulamasıdır. Bütün dünya devletleri etkileri altına alınarak yapılacaktı. İranlılar bile baştan susmayı tercih etti. Adil Öksüz, sadece gölgedir. Asıl yönetenlerin isimlerini bilen yok. Belki de hiç bilemeyeceğiz. Rıza Sarraf baştan kullanılan kimsedir. İşlenen bir suç yok. Sermaye’nin izni olmadan yapılan para transferi, mağlup olursan suç olur. Darbe hazırlığına devam ediliyor. Zaten iki aşamalı darbe olacaktı. FETO’cüleri tasfiye edenleri Sermayeciler tasfiye edip kurtarıcı olarak geleceklerdi. Bugün yapılanlar göz önüne alınırsa şimdi onlar iktidarda imiş gibi tedbirler alınıyor.

 

2- Dolar Darbesi

Şubatta yazmışım. 81 ilde 200 yetişmiş eleman gönderiliyor. Uçağı Türkler değil, ABD’liler düşürdü. Rusya ile savaşacaktık. Olmadı darbe öne alındı. Erdoğan yalnız. Genelkurmay’a da sorulmuş.  Tedbirli olmalıyız.

- Yazarı eleştirirken hep söylüyorum. Teşhis yapıp reçete vermemek hastanın ölümüne katkıda bulunmak demektir. Biz tedavileri yazıyoruz. Ordu Kuran’ın Biat Sistemi ile gün kaybetmeden yeniden örgütlendirilmelidir. İstiklal Savaşımızı böyle kazandık. Hakemlik Sistemi ile yargı adalete erişmelidir. Merkez Bankası TL’yi farksız alıp satarak Türk Lirası’nın gerçek değerini her gün belirlemelidir. Merkez Bankasında TL ile borçlanma altın değeri üzerinde olmalıdır. Devlet faizi sıfırlamalıdır.  60’larda Demirel’e önerdiğim kural vardı.  Bürokratların en alt kademesi sorunla vakit kaybetmeden çözmelidir. Yanlış çözdüğü için değil de çözdüğü için sorumlu olmalıdır. Yanlışlar sonra düzeltilmelidir.

Semt Kooperatifleri kurulmalı, yüz lojmanlı apartmanlar faaliyete geçmelidir.

 

3- Amerikan Askeri

Gülen’i Amerika’ya Ordu gönderdi. Ecevit ikna etti. Geri dönmedi. ABD onu kullanarak ılımlı İslam siyasetini güdüyordu. ABD şimdilik Gülen’i vermez. Verse başka oyunu var demektir. Türkiye’de askerler karar verir. Erbakan’ı İsviçre’den getiren de Ordu’dur.

- İslam Uygarlığını Avrupa’ya taşıyan Yahudilerdir. Bugünkü batı uygarlığını oluşturan Yahudi sermayesidir. Kilise ve derebeyliklerle başlayan savaş bugün mutlak galibiyet ile sonuçlandı. Ne var ki Sermaye sayesinde uygarlaşan Avrupa artık Sermaye’yi dinlememektedir. Uygarlaşan Avrupa durumu anlayınca Ruslar, Çinliler, Türkiye ve İran devreye girdi. Savaş devam ediyor. ABD’de iki grup var. İki sermaye var. Aralarında çatışma var.  Amerikan halkı da uyanıyor. Artık Sermaye’nin istediğini değil kendisinin istediğini seçmeye başladı.  Sermaye dünya hakimiyetini yeniden elde etmek için Türkiye ile İran’ı savaştıracak. Sonra üçüncü cihan savaşını çıkaracak.  İran’la iyi ilişkiler kurarak Türkiye ile İran arasındaki dayanışmayı yıkmak istiyor. Sarraf, bunun görevlisi.  Bütün bu çalışmanın sonunda Sermaye yenilecektir. Üçüncü bin yıl Kuran uygarlığı olacak Allah nurunu tamamlayacaktır. AK Parti şimdiki hatalara devam ederse, Nuh’un oğlu gibi tufanda gark olur ama gemi mutlaka limana yaklaşacaktır.

 

4- Gerçek Plan

Türkiye, Rusya birleşir, Çin’i de yanlarına alırlarsa ABD’nin hali ne olacaktı? Türkiye’de darbe gerçekleştirilecek ve bu sayede Rusya’nın yönetimi ele geçirilecek Çin de kontrol altına alınacaktı. Ordu paralelcileri devre dışı bırakılacak, bunun için darbenin başarıya ulaşması istenmiyordu. Ordu ikiye ayrılacaktı.  Sonunda devlet yıkılacaktı. Sermaye vazgeçmiş devam ediyor.

- Halkı sokağa dökme emrini darbeci Sermaye verdirdi. Böylece askerler halkı birbirine girdirecekti.  Erdoğan’ın yanında, çok yakınında biri vardır. Ona bu aklı o vermiştir. Onu bilip bulabilir. Ne var ki Türk Milleti iç savaş çıkaramaz. Mustafa Kemal’in yaptıklarına isyan etmedi, bunlara isyan edecek. Sokağa döküldü. Askerler de halka silah kullanmadılar. Beklenmedik olay oldu. Bu bundan sonra halkın yapacağı işlere örnek teşkil etmiştir. Bütün dünya artık askeri darbelere karşı olacak. Ordular da halkla beraber olunca darbeler gerçekleştirilmeyecek. Sermaye’nin dünyadaki çöküşünün alametidir.

 

5-Türkiye nereye Boğaz merkez seçildi? Yıllar önce hazırlanan projenin uygulaması yapıldı. B planı var demektir.

-  Sevr’e göre Avrupa’da Türkler kalmamalı. Bu, köprü olan Trakya’nın Bulgaristan ve Yunanistan’a verileceği anlamına gelir. Bu Sevr’de düşünülen bir şeydi. Bu sebeple Lozan’da İstanbul mübadele dışı tutuldu. Karadeniz Sovyetlere verilerek susturulacak. Güneydoğu Kürt Devleti Irak’a, AB devletine verilerek susturulacak. Çin’in susturulması için İran’a da bir şeyler verilmelidir.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Sonuç nereye varır?

Rockefeller ABD’de hakimdi. Rothschild Avrupa ve dünyada at oynatıyor. Rockefeller doları elinde tutar, onun rantı ile ABD ordusu besleniyordu. Rothschild dünyadaki ekonomik işletmelere sahip oluyordu. Denge kurmuştu. Bu dengeyi 1960 müdahalesini yapanlar bozdu. Türkiye’ye çok partili demokrasiyi getirdiler. Sermaye umduğunu bulamayınca, askeri ihtilaller sistemini bıraktı. Ilımlı dinler sistemini geliştirmeye başladı. Bu İslamiyet’e uygundu. Akevler ve Erbakan buna katıldı. Sermaye Erbakan’ı etkisiz hale getirmek için, Ordu’ya müdahale zincirini oluşturdu. 60 71, 80 ve 97  Müdahaleleri. Bunun dışında Erbakan’a karşı Gülen Cemaatini ve Erdoğan muhaliflerini birleştirdi. Erbakan tehlikesi yok olunca AK Parti’yi ve Cemaat’i devre dışı etmek için bunları birbirine vuruşturdu.

Ordu, sürekli olarak Milli Görüş’e doğru yöneliyordu. Ordudan intikam almak için Ergenekon, Balyoz 17-25 Aralık 15 Temmuz hareketleri ile ordumuzu yıprattı. Bugün Türk Ordusu savaşamaz duruma gelmiş, savaşlarla çözmeye çalışacaktır.

Bu denemeyi yakın tarihte yapması mümkün değildir. Bunun dört tane manası vardır.

 1- Amerika henüz devlete hakim değildir. Etkisi vardır ama devlet tam emrinde değildir. Her ne kadar 15 Temmuz CIA’ya fatura ediliyorsa da CIA sadece seyirci kalır. Belki de kalmıştır. Rusya’yı haberdar etmiştir, Rusya da Türkiye’ye duyurmuştur.

2- Paralelci subaylar Müslüman subaylardır. Türkiye’yi yıkacak bir girişime bile bile alet olmazlar. Dolaysıyla ciddi bir şekilde iktidara talip olmamışlardır.

3- Operasyonda darbecilerin başarıya ulaşmaları istenmediği için iç savaş çıkarmak için bunu yaptıklarından başarıya ulaşmadılar.

4- Türk halkı beklenmedik bir şekilde darbeye karşı çıkmıştır.  Ordudan sonra Bahçeli askerlerin yanında yer aldı. Kılıçdaroğlu darbecilerin Müslüman olması nedeniyle başarısını istemedi. BDP ise seyirci kaldı.

Bundan sonra artık Sermaye benzer girişim yapmaz. Durumu altı ay içinde değiştirir. İlmi çalışma yapılır. Altı ay alınan kararlar için hazırlık yapılır ve saldırıya ancak bir yıl sonra geçebilir. Sonucu da başaracak şekilde planlar. Dolaysıyla önümüzde iki yılımız vardır.  İşte Türkiye bu iki yıl içinde aşağıdaki tedbirleri almalıdır.

1- Türk Ordusu yeniden örgütlenmelidir. Güçlendirilmelidir.

2- Adil yargı sistemini oluşturmalı, gerçek suçluları cezalandırmalı ama suçu sabit olmayanlar rahatsız edilmemelidir.

3- Merkez Bankasını yeniden düzenlemeli ve karşılıklı para modelini getirmelidir. Dolarla yarışan bir para çıkarmalılar. Bu da altına kota edilen paradır. Kimse işsiz, aşsız ve eşsiz kalmamalı.

4- Bürokratlar vatandaşla eşit hale getirilmeli ve hakemlerden oluşan yargıda sorunlar hemen çözülmelidir. Davalar bir haftada bitirilmelidir.

Tarihi gelişme ve Kuran kendisi haber veriyor ki; Sermaye yenilecek ve yeryüzü Kuran nuru ile aydınlanacaktır. AK Parti’nin ve muhterem Cumhurbaşkanımızın bu oluşumdaki yerini kendileri tayin edeceklerdir. Allah onlara zulmetmeyecek, onlar kendine nefislerine zulmedeceklerdir.

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 372 | Tarih: 31.07.2016
Ergün Diler
Kanlı Düğün
Sonuç nereye varır?
1250 Okunma
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Sen ne büyükmüşsün hey Atatürk
La ilahe İllallah
1008 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Orduda tasfiye bizim alışık olduğumuz bir gelişmedir
Neye alışıyoruz acaba?
947 Okunma
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
Asıl tehlike, “paralel din”ler tehlikesi!
Vücut gidince dil de gider VATAN DA!
896 Okunma
Ali Bülent Dilek