Asrın Rövanşı
1091 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

10/6/2016

1-

Yüz yıl önce İmparatorluğumuzu yıktılar. Petrolün tüm zenginliklerini paylaştılar.  Bir elden çıkma bayraklarla müstemleke devletler kurdular. Ülkemizde halkımızı kendi devletimize ezdirdiler. Bugün birbirini yiyorlar. Ermeni soy kırımını Türkiyeliye bağırttırıyorlar.

- Bunları kim yaptı? Tekel sömürü sermayesi yaptı. Bayraklar benzemiyordu çünkü onlar görünüşte Avrupalıların müstemlekeleri idi. Gerçekte Sermaye’nin ülkeleri Avrupalılar, yönetici taşerondu. Türkleri dinsizleştirip taşeron olarak kullanacaklardı. Tetikçilik yaptıracaklardı. Oysa Türkiye üçüncü bin yıl uygarlığını, ikinci Kuran uygarlığını kurmaya hazırlanıyordu. Batıyı öğrenme durumunda idi. Çünkü yeni medeniyet eski medeniyetlerin sentezinden doğar. İmparatorluk sona ermişti. Türkiye AB’ye girmek istemiyor. İç ve dış siyaset gereği gireceğim diyor. AB Türkiye’yi almak istemiyor. Başka yere gitmesin diye oyalıyor. Adil Düzen’de devletler ve ordular ulusal olacaktır. Avrupa Birliği değil dünya birliği olacaktır. Yeryüzü insanlık tarafından düzenlenecek. Adil Düzen gelecek. Savaşan bloklar değil uygarlaşmak için yarışan bloklar olacak.

 

Dış Muhalefet

2- Fransa’dan sonra Romanya da karıştı. Romanya dış borçlarını bitirmişti.  Almanya Ermeni kararı ile şimdilik postunu kurtardı.  Dünya üzerine yürüyenler Türkiye üzerine de yürüyecekler.

- Sorunların çözümünü tartışmamız gerek. Tehlikeleri sıralayıp Erdoğan’ı tanrılaştırarak, halkı büsbütün ümitsizliğe düşürmek Sermaye’nin oyununa hizmettir. Mustafa Kemal’e inkılapları yaptırarak Türkiye Devleti’ni kurdurdular. Menderes’e Türkiye’yi yeniden borç yüküne sokarak demokrasiye geçmesine izin verdiler. Çiller aldığı kararlar ile Doğu ayaklanmalarını erteletti. AK Parti Adil Düzen’e cephe alarak on seneden fazla iktidarda kaldı. Özal kapitalizme geçeceğim diye zehirleninceye kadar iktidarda kalabildi. Bunların hepsi sonra İkinci Kuran uygarlığına hizmet olmuştur. Onlar mekr eder, Allah da mekr eder. Allah hayrı mekr eder.

 

3- Bomba!

7 Haziran’ı hazırladılar. Seçimden sonra koalisyon kurulacaktı. Yeter oy alamadılar. Koalisyonu Bahçeli bozdu. Onlar da Meral Akşener’i çıkardılar. Kılıçdaroğlu CHP’den gidecekti. Derviş devrede idi. 

- 1960 askeri müdahalesi hazırlayan Sermaye Türkiye’de tam askeri dikta kuracaktı. CHP dinsizleşecek, taahhütlerini tamamlayacaktı. Askerler tersini yaptı. Demokrasiyi getirdi. Milli Görüş’ü iktidara ortak etti. Sonra İnkılaplardan dinsizliği çıkardı. Sermaye bunun üzerine askeri darbeden vazgeçip Yahudi damatlarına, genel valilikler sistemini getirdi. Ukrayna’da, Gürcistan’da, Kırgızistan’da yaptıkları başarılı darbelerle işe devam ediyordu. Ankara’daki Danıştay olayı ile de Türkiye’de aynı operasyonu yapacak ve Derviş damadını, Türkiye’nin Genel valisi yapacaktı. Başaramadı. Kılıçdaroğlu’nu getirdi, kolay gönderebileceği kimseyi koydu. Ekmelettin İhsanoğlu da muhalefeti birleştirdi. Başaramadı. Son çırpınışlar devam ediyor, Türk Ordusu ve Türk Halkı el ele verdiği müddetçe onların yapacakları bir şey yok.

 

4- Google!

Hillary Clinton Dış İşleri Bakanı iken Google’ı destekledi. O da şimdi karşılığını veriyor, onu destekliyor. Türkiye’de de Meral Hanım destekleniyor. Merkel, Clinton ve Meral Hanım. Baron Rothschild bir yazı yazdı. 2016’da dünyayı nasıl karıştıracağını anlattı.

- Hillary Hanım, Obama lehine seçimlerden çekildi sonra onun başarılı Dış İşleri bakanlığını yaptı. “Dünyanın yönetimi birdenbire bırakılamaz.” dedi. Bence bu üç hanım da muhterem hanımlardır. Sermaye bunları desteklemiyor, bunları kendisine basamak yapmak istiyor.  Sermaye’nin usulüdür. Yenemeyeceğini anlayınca onlarla bir olur. Onu destekler böylece söz sahibi olur. Zamanla kendisine benzetir. Ne var ki karşı taraf da büyümüş olur. Merkel daima isabetli bir siyaset güttü. Her zaman Türkiye ile iyi gitti. Clinton de öyle. Meral Hanım Adil Düzen’e cephe almadı. Kim kimi kandırıyor belli değil. Rothschild savaşıyor. Devletlerle savaşıyor. Rockefeller devre dışı kaldı. Tekelleşen sermaye ölüme doğru suratla adım atıyor. Türkiye kulak vermiyor ama bir gün yumurta kapıya dayanınca artık Kuran düzenine kulak verecektir. Verenler kurtulacak, vermeyenler helak olup gidecektir.

 

5-Yanımızdalar

Soros Avrupa’nın dağılacağını bildirdi.  Avrupa’yı Müslüman teröristlerle dolduruyor.

- Yahudiler, Hıristiyanları yenemeyeceğini anlayınca bir Yahudi’yi Hıristiyan yaptılar ve Hıristiyanlığı bu sayede bozdular. Allah’ın iki gücü vardı. Oğlu İsa din işleri ile, imparator dünya işleri ile görevli idi. İslamiyet’in ortaya çıkması ile de Hıristiyanlar Müslümanları savaştırarak dengelerini kurdular. Avrupa uygarlığı bu iki uygarlığın çatışması ile oluşmuştur. Başrolü Yahudiler oynuyordu. Ne var ki kavga edenler güçlenirler. Sonra birbirini yenemeyeceğini anlayınca da barışırlar. Birbirinin varlığını kabul ederler.

Biz Viyana’ya gittiğimizde onları yok edeceğimizi sanmıştık. Onlar Sakarya’ya gediklerinde bizi yok edeceklerini sandılar. İkinci Cihan savaşını Avrupa kaybetti.  Sermaye Avrupa’yı dize getirmek için önce işçi olarak oraya Müslümanları doldurdu. Şimdi de mülteci olarak yine Müslümanları dolduruyor. Bununla Avrupa’yı bozacağını sanıyor. Oysa oraya gelen Müslümanlar Batı uygarlığı ile Kuran uygarlığını sentez ediyorlar. Her şey Adil Düzen için, Kuran düzeni için çalışıyor.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum: 

Korkulacak bir şey yok

Uygarlıklar doğar, gelişir, yaşlanır ve ölür. Yerine yeni uygarlık doğar. Bin yılların başlarında böyle olur. Her şey Kuran’ın bildirdiklerine göre cereyan ediyor. İslamiyet’in yeryüzündeki tek mümessili Osmanlılar tarih sahnesinden çekildiler. Müslümanları tahttan indiremediler, Batılılar onu o hale getirdiler.

Osmanlılar tarih sahnesinden çekilmekle beraber yerine 17 devlet bıraktı. Başta Türkiye Cumhuriyeti bıraktı. Bugün elliye yakın devlet İslam devletidir. Türkiye, İran, Mısır, Malezya, Pakistan, Bangladeş, Endonezya gibi ikinci seviyede devletler var. Bir ara tüm Müslüman ülkeler bağımsızlıklarını kaybetmişti. Bugün ise istiklallerini resmen kazanmış durumdalar.

Henüz ekonomik bağımsızlıklarını elde etmiş değildirler. Henüz İslam Fıkıh mirasını yaşatmıyor ve insanları yararlandırmıyor. Ancak ona doğru yönelmişlerdir. Her şey Kuran düzeni için oluyor. Evet, Hıristiyanlar, Budistler ve Hindular Müslümanlarla bir olup tüm mukaddes kitaplarını birlikte değerlendirerek İslam düzenini yeniden dünyaya hakim kılacaklardır. Kuran seminerlerini takip ederseniz orada size Allah’tan mesajlar gelecek. Adil Düzen için çalışmanız, ondan sonra da rahat uyumanız için her şey hazır.

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 365 | Tarih: 12.06.2016
Ergün Diler
Asrın Rövanşı
Korkulacak bir şey yok
1091 Okunma
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Cem Özdemir kimin adamı?
Sermayenin adamı ve koyun sürüleri
997 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Dilimizi takıntılarımıza kurban etmeyelim
Ya sabır!
958 Okunma
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
Ramazan Medeniyeti-2: “Kur’ân” olarak Ramazan
Ümmetin birliği için tek çözüm;iş’te ve yer'de birlik!
858 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler