İşte Bombacılar
1185 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

25/03/2016

Öcalan’ı Türkiye’ye teslim ettiler. Asmamak şartı ile. Siyasi lider olarak kullanmak için böyle yaptılar. Öcalan Amerikancı, AB onu tasfiye etmek istiyor. Ankara’da patlayan bomba ABD ve AB ortak işi. AB Amerika’yı uzaklaştırmak, ABD Türkiye’ye istediğini yaptırmak istiyor.

-  Mahir Kaynak’ın varsayımı dünyadaki çatışmanın kaynağının ABD-Rusya ile AB-Çin tarafları arasında olduğuydu.  Ergün Diler’e göre AB çıkarları için savaşıyor. İkisi de hata ediyor. Çatışan tek gücün iki kanadıdır. Sermaye dünyayı karıştırmak için çalışan her şeyi istismar eder. Görünen PKK’dır, gerçekte ise Sermaye’dir. Sosyalist yok, kapitalist yok, Kürt yok, Türk yok, hep Sermaye var. Suriyeli, İranlı biri yok. Evet, bunların hepsi var ama bugün bunları doları ile esir eden sömürü sermayesi vardır. Halk bunların hepsini biliyor ama başka çaresi yok, aç kalır.

 

2-Harika 12’li

Yüksekova’da yüksek bir bina var. Orası para doluyor.  Sıkıntı orada.  Beyoğlu’ndaki İsraillilerin öldürülmesinde buradan yeni silah bulundu. İsrail gönderiyor. Kapı arkasındaki adamı buluyor ve öldürüyor.

- Türkiye’de ve dünyada olan kötü olayların temelinde karşılıksız basılan para vardır. Sermaye’nin gücü buradan gelmektedir. Şirk dünyasında paranın açmadığı kapı yoktur. Asrımızın Firavun’u böyle firavunluk yapmaktadır.

Bahsedilen silah harikulade bir şey değildir. Radar veya ultrasonik sesle kişinin yerini kolaylıkla bulur, görür hale gelirsin ve öldürürsün. Yahut küçük bomba yaparsın içeriye soktun mu onu bulur ve öldürür. Türk mühendislerine verin size bir haftada hazırlarlar ama Sermaye Türk mühendislerini çalıştırmıyor ve bu yönde çalışanları ortadan kaldırıyor. Sorun teknik değil, ekonomik değil. Sorun hukukidir ve siyasidir. Adil Düzen bu sorunları çözmektedir.

 

3- Üçüncü dünya savaşı

Terör olayları yaptılar. Bunları terör odakları yapmıyor, bunları iki güç yapıyor. ABD ve AB. Bu iki güç teröristleri kullanıyor.

- Mahir Kaynak olsun, Ergün Diler olsun teşhisleri koyuyor, olayları izah ediyor, ne var ki ikisi de aynı hatayı yapıyor. Perde arkasındakileri, asıl aktörleri yazmıyor. Yazarlarsa, yazarların yazıları ya basılmaz, ya da yazarlıklarına son verilir. Siz de onun yazılarını okuduğunuz zaman anlayın artık. Evet, dünyada savaş vardır. Sermaye ile siyaset arasında savaş vardır. Sermaye “Dünyayı ben idare edeceğim.” diyor, siyaset ise “Silah bende, ben idare edeceğim.” diyor. Para hep siyaseti yeniyor ama şimdi yenemeyecek çünkü devletler karşılıklı para çıkaracaklar. Sermaye’in ödü patlıyor.

 

4- Molenbeek Tiyatrosu!

Lüksemburg AB’nin ve NATO’nun merkezi. Bu merkezi yenecek güç yoktur ama Lüksemburg’daki terörist Müslüman mahallesindeki bir örgütü yenemiyor. Anarşist olarak bunları kullanıyorlar.

- Sermaye ile dostluk ve düşmanlık eden devletlerde anarşiye başlamışlar. Yahudilerin erkekleri savaşta ihanet ettikleri için asılmıştı, kadınları köleleştirilmişti. Hayber’den de kovulmuşlar. Kudüs’te yaşamalarına hak verilmiş, İspanya Yahudileri Türkiye’ye göç etmiş. Haçlı seferlerini onlar tezgahlamışlar. 500 yıllık doğu batı savaşını onlar yürütmüşler. 1897’de Basel’deki toplantıda İslamiyet’in kaldırılmasına, yerine rejimler arası denge kurulmasına karar verilmiş. Birinci ve İkinci Cihan Savaşları bu amaçla çıkarılmış. Sosyalizm bu amaçla ortaya konmuştur.

İnsanlığa Müslümanları katlettirmek için onları terörist olarak organize etmiş ve İslamiyet’i dünyaya bir terör teşkilatı olarak tanıtmaya çalışmışlardır, halen çalışmaktalar. Türkiye’de PKK’lıları organize etmiştir. Çözüm; İran ile Türkiye’nin anlaşması ve dünyadaki bütün teröristlerin birlikte düşman ilan edilmesidir.

 

5- Kardeşlik

ABD gazeteleri İngiltere’de 400 DEAŞ teröristi yetiştiriliyor diye yazıyordu. CIA bu oyunları oynuyor.

-  Sermaye Avrupa’da yüz yıl savaşları, yedi yıl savaşları çıkararak inkılaplar yapmıştı. Birinci Cihan savaşını çıkararak imparatorlukları ortadan kaldırdı. İkinci Cihan savaşını çıkararak müstemlekeciliğe son verdi. Şimdi üçüncü cihan savaşı çıkararak devletleri devletçikler haline getirip dünya devletlerini birlik ile yönetecek. Güvenlik konseyini kaldırarak doğrudan kendisi yönetmek istiyor. Dünyadaki bütün Müslümanları terörist ilan edip devletlere isyan ettiriyor. Sonra da onların soykırımı dönemi gelecek ve İslamiyet sona erecek. İspanya’da yaptıklarını şimdi dünyada yapmak istiyor.

Bu teşhisi ilk koyan Akevler’dir. Erbakan Adil Düzen’i dünyaya duyurdu. İran’da Humeyni onu izledi. Gorbaçov Humeyni’yi izledi. Putin ve Obama bu felsefe sonucunda etkin lider oldular. Böylece Sermaye ve siyaset çatışır hale gelmiştir. Sermaye yenilecek.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Üçüncü Cihan Savaşı

Bugün devletler arasında dinler tarafından da meşru sayılan bir savaş yoktur. Bugün başta İslamiyet olmak üzere bütün dinler tarafından reddedilen terörle savaş içindeyiz. Görünürde meşru iktidarlarla teröristler arasında çatışma vardır. Oysa savaş dolarla silah arasındadır.  Savaş farklı araçlarla yapıldığı için biri diğerini yenemiyor ve savaş devam ediyor. Sermaye’nin istediği de zaten budur. İnsanlığı uçuruma götürüyor. Devletler de bu oyuna geliyor.

Biz Akevler Adil Düzencilerine göre bu savaş gayrimeşrudur. Bu sebeple sona erdirilmesi taraftarıyız. Üçüncü Cihan ulusal devletlerden oluşmalıdır, Sermaye’nin yerini kooperatifler almalıdır.” diyoruz. Kooperatifler üretim ve tüketim yapacak, kendi günlük hayatını kendileri istedikleri gibi sürdürecekler. Sermaye de varlığını koruyacak siyaset de koruyacaktır. Sermaye uluslararası ticareti yapacaktır. Tekelleşmeyen faizsiz sermaye insanlığa hizmet etmeye devam edecek. Birlemiş Milletler orduları insanlığın güvenliğini sürdürmeye devan edecek. Bu barışın sağlanabilmesi için devletler başka ülkelerin paralarını kullanmayacaklar. Devlet borç ve alacaklarını altın parasına kote edilmiş kendi parası ile yapacaktır.  Bir devletin parası uluslararası para olmaktan çıkarılacaktır. Kooperatiflerin çıkardığı, karşılığı olan altın bonolar her kuyumcunun bonosu olacaktır.

Buraya varmak için Yazar’ın büyüttüğü Erdoğan’ın kendisi olmaz. Erdoğan ile Gülen çıkış yerlerini hatırlayarak tekrar Akevler’in hakemliğinde birleşmelidirler. Akevler ilmi çalışmalarından yararlanarak birlikte dünyayı ekonomi bakımından altın bonolarda birleştirmelidirler. Karşılıksız para sona ermelidir.

 

 

Süleyman Karagülle








© 2024 - Akevler