Kod Adı İslam
1244 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

 

11/12//2015

 

1- ABD’de Pentagon var. Askeri güç var, beş parçalı. Beyaz Saray hakim. Rusya’ya istihbarat hakim. Türkiye mağlup idi. Sınırları içinde kaldı. Şimdi Erdoğan sayesinde dünyada etkili devlet olmaya başladı.

-  Balık avlarken kancaya solucan takarlar. Balık karnımı doyuracağım diye canından olur. Katar giden Türkiye Rusya’dan alacağı gazı onlardan alacak ve Rusya’ya kafa tutmaya devam edecek. Sonra Sermaye Katar’a “dur” diyecek ve Türkiye perişan olacak. Türkiye bir asır oluyor savaşmıyor. Onun için her gün geliyor.  Rusya ile savaş demek üçüncü cihan savaşı demektir. İran gazı vermemekle şimdiden İran tarafı yerini aldı. Savaş sonunda Türkiye ve İran devletleri parçalanmış İsrail’in federal devletleri haline gelmiş olur. Türkiye’yi ateşe atıyorsunuz.

 

Türk Ekseni

2-Musul’a asker gönderdik. Artık imparatorluğumuzu kuruyoruz. Satranç Kraliçe ile Erdoğan arasında oynanıyor.

- Yazar tam bir yanılgı içindedir. Oyunu Kraliçe değil, CIA değil, Rockefeller ile Rothschild oynuyorlar. Amaç; Türkiye ile Rusya arasına açmak. Türkiye’yi büyük göstererek dünyayı Türkiye’ye düşman etmek. Suriye ile başaramadıklarını şimdi Musul ile başarmak istiyorlar. AK Parti çok hatalı bir dış siyaset içindedir. Irakla arası açık, dolayısıyla İngiltere ile de arası açık. Suriye ile arası açık dolayısıyla Fransa ile de arası açık. Mısırla arası açık, Rusya ile arası açık, dolayısıyla Suriye’den dolayı İranla arası açılmak üzere. Başarı şansı yok.

 

Hesap Zamanı

 3- Amerika ile Avrupa arasında eskiden beri çekişme vardır. Birinci ve ikinci dünya savaşlarıyla Avrupa yenildi. Osmanlı yıkıldı. İslam ülkeleri esir edildi. Şimdi Erdoğan var. Artık yenme sırası bizde.

-  Sermaye İslam uygarlığını batıya taşıdı. Avrupa’daki devletleri ve kiliseyi çökertti. Önce krallıklar, sonra diktatörler sonra imparatorlukları yıkarak rejim imparatorluklarını kurdu. Birinci Cihan savaşı ile imparatorlukları ortadan kaldırdı. Müstemlekeciliği getirdi. İkinci dünya savaşı ile müstemlekeciliği yıktı. ABD ve Rusya ile yönetti. Türkiye devletini dinsiz hale getirecek ve tetikçi olarak kullanacaktı. Anadolu’dan Hıristiyanları çıkardı. CHP Türkiye’yi dinsizleştiremediği için Demokrat Parti’yi getirdi. O da direndiği için askerleri denedi. Onlar dindarlığa karşı cephe almayınca onları bertaraf edip Demirel’i denedi. Erbakan çıktı ortaya. Erbakan’ı bertaraf edebilmek için Erdoğan’ı ve Fethullah Gülen’i organize etti. Erbakan’ın işi bittiği için şimdi Erdoğan’la, Gülen’i bertaraf etmek istiyor, birbirleri ile vuruşturuyor. Sermaye’nin bütün hedefi üçüncü cihan savaşını çıkarmaktır. Bu da ancak Ortadoğu’dan çıkar. Bunu başarmaya da kıl payı kaldı. AK Parti hatalı siyaset yapıyor.

 

Türk Hamlesi

4- Türkler hamle yapıyor. Biraz sonra Kerkük petrolü bizim olacak. Afrikalara gideceğiz.

- Üçüncü bin yıl uygarlığı değişecektir. Beş büyükler Sermaye’nin kışkırtmasına rağmen üçüncü cihan savaşını çıkarmayacaklardır. Putin bundan dolayı bizimle savaşmıyor. Ulusal devletler olacak. Birleşmiş milletler barış içinde üçüncü bin yıl uygarlığını yaşayacaklardır. Bunun anayasası Akevler tarafından hazırlanmıştır. Akdemir dünyaya sunma hazırlığındadır. Artık beş büyükler silahla değil uygarlıkla beş büyük olacaklar. Adil Düzen’i kabul edecekler. Türkiye bunların içinde olacak.  AK Parti Adil Düzen’i kabul ederse yerinde kalacak. Yoksa Türkiye’de Adil Düzen partisi kurulacak. O bu barışı getirecek.

 

Her yol Ankara

5- AK Parti kongresi Müslüman ülkeler devlete icabet etti. Derde giren Ankara’ya koşuyor. Artık eski günler geri gelecek. Osmanlılar şahlanacak.

-Anadolu Selçuklular tarafından fethedildi, Osmanlılar Viyana’ya gittiler. Bunu nasıl başardılar. Türkler işgal ettikleri yerlere uygarlığı götürdüler. Refah götürdüler. Oraları sömürmediler. Aksine daha önce ödedikleri vergiden az vergi ödediler. Askere de gitmediler. Bugün biz ne götüreceğiz ki dünya bizi misafir etsin. Erdoğan’ın kerameti mi? Bu tür iddialar Erdoğan’ı büyütmez bilakis küçültür. Erbakan dünyaya etki etti. Erdoğan’ın şimdi oturmasında Erbakan etkili oldu. Erbakan bunu nasıl başardı? Kuruluştan itibaren Akevler ile beraber çalıştı. Başbakan olandan önce her hafta bir veya iki gün buluşurduk. Erdoğan ise bizimle 13 senede bir defa bile görüşmedi. Görüştürülmedi. Ülkede birlik sağlanamamış, partiler, Kürtler ile bir daha bir olunmamış. Daha terör, işsizlik, basın, yargı sorunları çözülememiş. Yarım asır süren davalar sürüp gitmekte. Bu haliyle Ortadoğu’ya, Afrika’ya neyi götüreceğiz?  Erdoğan seçimleri kazansa bile bir gün ölecektir. Kişileri tanrılaştırmaktan vaz geçmeliyiz.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Siyaset değişmeli

AK Parti siyasetini değiştirmelidir.

1-AK Parti önce Kuran’la arasını düzeltmelidir. Bunun için devlet başkanı yüz kişilik ilmi danışma meclisini kurmalıdır. Bu meclise ilim adamlarını; siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler göndermeliler.  Her türlü görüş ve düşünceler burada yer almalıdır. Onlar grup oluşturmalıdır. Devlet başkanı grup başkanları ile her gün iki saat görüşmeli. Bu ilmi danışma kuruluşunun sekretaryasını Akevler’e vermelidir. Kuran’ı günün sorunlarını çözecek şekilde ele alan yeryüzünde başka bir yer yoktur. Bu husus Hayrettin Karaman ve Sebahattin Zaim tarafından yıllar önce açıklanmıştır.

2- Genelkurmay başkanlığında da on kişilik kurmay grubu oluşmalı, bunlar devlet başkanına danışmanlık yapmalıdırlar. O heyet kurmay başkanına danışmanlık yapacak, kurmay başkanı da haftada bir devlet başkanı ile görüşerek sonuçları ona arz edecektir.

3- Türkiye Cumhuriyetin kuruluşundaki siyasetini değiştirmelidir. Ulusal devlet anlayışına sahibiz. Ülkemize kimseyi sokmayız. Uçağı indiririz ama Musul’a gitmeyiz. Kore’ye de gitmeyiz. Ülkemizin dışında hiçbir gruba katılmayız. Kim bize saldırırsa ona karşı cephe alırız.

4- Bize iltica edenleri kabul etmeyiz ama bize hicret edenleri hemen kabul ederiz. Geldikleri yerlerdeki varlıklarını bize satarlar. Biz de onlara ülkemizden toprak satarız, bina satarız. Ayrıca onlara Türk Lirasını faizsiz kredi olarak veririz. Bu, enflasyon yapmaz çünkü karşılığında üretici emek de gelmiş oluyor.

5- Danışma meclisinde hazırlanan üçüncü bin yıl insanlık anayasasını önce meclise göndeririz. Oradan da geçtikten sonra ülkemizde semt kooperatifleri kurarak uygularız. Sonra da bu kooperatifleri komşularımıza sonra Müslümanların yaşadığı ülkelere sonra da tüm insanlığa sunarız. Yazarın istediği olmuş olur.

Üçüncü bin yıl uygarlığı silah zoruyla doğmayacaktır. Üçüncü Bin Uygarlığı ilimle kurulacaktır. Müspet sosyal ilimlerle kurulacaktır. Kuran’ın müspet ilimle yorumlanması ile kurulacaktır. 

 

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 339 | Tarih: 13.12.2015
Mehmet Barlas
Eğitim ufuk açar ama her şeyi anlamaya yetmez
Adil Düzen’de eğitim
1491 Okunma
1 Yorum
Tayibet Erzen
Emre Aköz
Düşmanlık Dalgası
Suç Kimde
1329 Okunma
2 Yorum
Vahap Alma
Ahmet Hakan
Kimdir bu YDG-H’liler
Halkın yılması
1319 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Ergün Diler
Kod Adı İslam
Siyaset değişmeli
1244 Okunma
Süleyman Karagülle
Yusuf Kaplan
Topçu’nun Söz’ü: İrade Metafiziği
HANİFLERDEN PEYGAMBERLERE
1213 Okunma
1 Yorum
Ali Bülent Dilek
Ali Bulaç
Siyasette zorlama yoktur.
Düzende özgürlük
1206 Okunma
1 Yorum
Zafer Kafkas