Hilal ve haç
1111 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

27.03.2015

Dünya gerçekten dönüyor!
Her sabah bambaşka bir güne uyanıyoruz! Bir baktık ki Ortadoğu yine karışmış! Zaten karmaşık olan YAPI giderek içinden çıkılmaz bir duruma sürükleniyor! Ve dikkat edin hep MÜSLÜMAN COĞRAFYASI karışık! Coğrafya dedim, aklıma geldi!
Bir harita alıp bakın! Büyük Müslüman devletleri işaretleyin! Çok ilginç bir durumla karşılaşacaksınız!
Nijerya'dan başlayıp, Mısır'ı içine alan, Türkiye ve İran'la devam eden ve Afganistan, Pakistan, Hindistan, Bangladeş ve Endonezya ile tamamlanan bir AY göreceksiniz! HİLAL yani!
Evet; bildiğimiz HİLAL! Bayrağımızdaki yani!
Bu ülkelere baktığımızda yaklaşık olarak Nijerya 80, Mısır 80, Türkiye 75, İran 75, Afganistan 30, Pakistan 180, Hindistan 170, Bangladeş 150 ve Endonezya'da 200 milyon Müslüman yaşıyor! Ve bakıldığında Müslüman nüfusun hem enerji merkezlerini hem de geçiş yollarını kontrol ettiği görülür!
Kontrol etmezler ama HARİTA üzerinde öyledir! Dünyadaki bütün savaş da bunun içindir!

- İslamiyet dünyaya yayılmıştır. Güney Amerika’da Müslümanları temsil eden yoktur. Ne var ki bunlar, inanç ve ahlak itibari ile Müslümandırlar ama düzen itibarı ile dünyanın İslam’dan en uzak ülkeleri, İslam ülkeleridir. Obama ve Putin’in İslam ülkelerine İslam düzeninin gelmesini sağlamaları gerekir. Bu da ancak uygulamalı İslami düzen araştırma merkezi açmakla mümkün olur. Bin dil üniversitesi kurulmalıdır.


Çin ayağa kalktıktan sonra 3 liraya mal ettiği malları 10 liraya satar! Ve cebine koyması gereken 7 lirayı da DÜNYAY I YÖNETME iddiasında olan BARONLARIN bankalarına, finans girdaplarına bırakır! Bunu yaptıkça da parasına para katar!
Ve aralıksız büyümeye devam eder! Şimdi de denizlere kocaman bir donanma indirmek için hazırlık yapmaktadır!
Buna karşın Amerika ise bundan çekinmekte! Ve bir yolunu bulup rakibinin daha da fazla büyümesini engelleme derdinde!
Bunun için yapması gereken iki hareket vardı! Birincisi enerjiyi ve enerji trafiğini kontrol ederek ÇİN'in ihracat dengesini sarsmak!
Bir diğeri ise kendi koyduğu kurallarla kendi İHRACATINI artırmak! Bir de bu işlem sonucunda enerjinin KALBİ olan Ortadoğu ve Kafkasya'da doğru ortaklarla çalışmak! Rusya ve Türkiye alternatifsizdi! Amerika'nın, Çin'i ve Çin'e hayat veren Avrupa'yı kontrol etmesi için İran'ı Rusya'ya vermesi, arkasından da Moskova'nın Pekin'i enerji ile dizginlemesi gerekiyordu! Ama bir de Müslüman alemi vardı! Burada ne yapıp edip Türkiye'ye yardımcı olmalı ve Ankara'nın ilerleyişini izlemeliydi!
Bu Türkiye için olduğu kadar Amerika için de tek çıkar yoldu!
Her mahalle, o mahallenin çocuğu tarafından kontrol edilirdi!
Doğrusu da buydu!

-  Batı kısırlaşıyordu, nüfusu azalıyordu. Çin’in nüfusu artıyordu. Er ya da geç çok olan az olanı yener. Çin ve Hindistan’ın önü açıktır. Hıristiyanlığı yok etmeleri gün meselesidir.

Gelecekte iki ihtimal vardır, Hıristiyanlar, Müslümanlar bir olacak, düzenlerini Kuran düzenine uyduracaklar, varlıklarını koruyacaklardır. Yoksa Kuran’da bildirilen Yecüc ve Mecüc Çinlilerdir. Dünyayı işgal etmeleri kaçınılmazdır.


Amerika yıllarca İran'a diklendi!
Irak'a girdi! Devlet gitti! Meydan ŞİİLER'e kaldı! Evdeki hesap çarşıya uymadı! Çünkü bölgenin kendi dinamiklerini hafife alıyorlardı! Attıkları her adımda Amerikan karşıtlığı tavan yapıyor, buralara geldiklerinde şüphe ile karşılanıyorlardı! Oysa yıllar önce ABD'nin siyahi prensesi Rice, "Ortadoğu'da haritalar değişecek!" demişti! Bu ifade herkesi şaşırttı! Korkuya sürükledi!
Oysa DEĞİŞİKLİK sadece küçülme olarak gerçekleşmezdi!
Belki de OSMANLI'yı küçültenler şimdi BÜYÜK TÜRKİYE ile karşılaşacaktı! İşte bu nedenle Ortadoğu'nun ve Müslüman aleminin güç kazanmasını engellemek için içeriden ve dışarıdan geldiler! Biz içeride sadece ERDOĞAN'a yapılan saldırıları gördük ve bunları konuştuk! Oysa savaş dünyanın savaşıydı! Türkiye'nin tekrar BARONLARIN HİZMETİNDEolması isteniyordu! Mesela Kemal Deviş'in gelip hazineyi BILDERBERG'e gönül ve ruh verenlere bağlaması gerekiyordu!
Bu arada bu yılki Bilderberg Toplantısı çok ince bir mesajı vermek için ilginç bir yere taşındı!
2015 Bilderberg Zirvesi Avusturya-Almanya sınırında zenginlerin buluşma noktası olarak gösterilen Interalpen Hotel'de yapılacaktı. PARAYA hükmedenler ve onların PATRONgörünümlü genel müdürleri katılacaktı! Bizden katılanlar zaten belliydi! O sistem için çalışıp didinenler orada olurdu! FORBES listesinde yer alan patronların da bulunacağı bu yılki toplantının konusu RUSYA, UKRAYNA, ORTADOĞU ve AFRİKA'ydı!
Yani şimdi sancılı ne kadar yer varsa masalarında olacaktı! Ve Müslüman DÜNYAN INkaderini onlar çizecekti! Çizmek istiyordu! Çünkü FİNANS SİSTEMİ ve kazanılan PARALARbunların kontrolündeydi! Çok önemli bir soru! Bilderberg Toplantıları şimdiye kadar NERELERDE yapıldı? Bunun cevabını yarın veririm!
Hiç tesadüf yoktu! Her şey ortadaydı! İstedikleri de gittikleri yol da belliydi! Bütün kavgaMÜSLÜMANLAR'ın elindeki coğrafyanın kimin tarafından kontrol edileceği meselesiydi!
Yukarıda sözünü ettiğim HİLAL'in bölünüp bölünmeyeceği hadisesiydi!
Bizim içimizdekiler bu HİLAL'i yok saymaya çoktan razıydı! Yani Müslüman görünümlüler!
Bilderberg'in yapılacağı noktanın biraz ilerisinde G-7 Zirvesi yapılacaktı! Elmau Sarayı'nda! Yani Rusya'nın olmadığı zirvede hedef yine Rusya'ydı!
Putin'i sevmedikleri için değil ÇİN'i kontrol ettiği için!
Bizde de Erdoğan'ı hiç ama hiç sevmezlerdi! Ortadoğu'daki düzeni yıktığı için! Ve hepİNGİLİZ MEDYASI iki lideri hedefe koyardı!
Neden acaba!

- Bildenberg bizim sorunumuz değildir. Eskiden Sermaye mason teşkilatı ile yönetiliyordu. O günkü şartlarda başka bir şey yapamazdı. Şimdi masonlar yıprandılar kendi halklarını kontrol edemiyorlar, üstelik zenginleştirdiği için de sermayeyi dinlemiyorlar. İşte Sermaye masonların gücünü kırmak için Mason kulüpleri icat etti, masonların üstüne de Bilderberg’i icat etti.  Bizi oraya çağırıyorlar, masonlara gözdağı vermek için. Masonlar da bu gerçeği görmeli ve kendi ülkelerine sahip çıkmalı, yabancılarla ülke aleyhinde işbirliğinden vazgeçmelidirler.


Ama biz hep duygusal bakardık! Görünüşe göre insanların dost ya da düşman olduğunu düşünürdük! Hepsinin BEYAZ olduğunu varsayıp Amerika'nın İngiltere, Almanya ve Fransa ile sıkı dost olduğu fikrine teslim olurduk! Ama öyle değildi!
Oysa Komünist Rusya ile Amerika çok iyi dosttu! Mesela Müslüman BOSNA savaşta inim inim inlerken yardım alamadığı tek Müslüman ülke MISIR'dı! Hatta Boşnak yetkilileri uçaktan indirip tutuklayan tek devletti! Demek ki asıl olan ÇIKARLARDI!
Din, mezhep, ırk ortak amaçta birleşmek için yetmezdi! Hiç de yetmedi tarihte!
Geçtiğimiz günlerde BEYAZ SARAY risk altındaki büyük finans devlerini açıkladı! Bank of America ile Citi bile tehlikedeydi!
Aslında buradaki mesaj siyasiydi! Amerikan Devleti'nin BARONLARA uyarısıydı!
Çünkü başta Çin olmak üzere biriktirilen ARTI PARALAR bunlara teslim ediliyordu! Bunlar da YEREL GÜÇLERİ törpülüyor ve yok ediyordu! Buna özellikle Amerika'nın içinden itiraz vardı!
Bizde tehdit olacak ANADOLU sermayesi zaten darbelerle bizim BARONUN isteği üzerine bitiriliyordu!
Şimdi Türkiye ilk kez dişlerini geçiremeyecekleri bir noktaya geldi! İçeriden yıkamayacaklarını anladılar! Bölgeye inip karıştırdılar! Çin'e enerji konusunda sorun çıkarmayan İRAN hedefti! Çin de...

- Banker Sermaye ile Patron Sermaye arasında savaş vardır. Banker Sermaye gücünü kaybetmiş, Obama, Putin ve Erdoğan hedefi olmuştur. Olaylar, Çin değildir. Çin’in ekonomisi tamamen Sermaye’nin elindedir. Çin’i isteseler bir günde iflas ettirebilirler.  Amerika’nın hava üstünlüğü devam etmektedir. Gemileri batırdı mı karalarda da hapis kalırlar.


YEMEN operasyonu İran'ın tek başına yapacağı bir HADİSE değildi! Suudlar'ın ve Süveyş Kanalı'nın kontrolünü hedefleyen güç devredeydi! İran'dan Yemen'e bir çizgi çekerekHİLAL'i bölmek ve iletişimi koparmak istiyorlardı!


Şimdilik Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Bahreyn, Umman ve Birleşik Arap EmirlikleriKOALİSYONLA cevap verdi!
Ama gerçekçi olmak şarttı!
Bunların hepsi yanyana da gelse askeri anlamda bir güç değildi! Suudlar'ın pilotları bileYA BAN CIYDI! Yani Türkiye olmadan bölgede adım atılamazdı!
İşte büyük savaş kendi lehlerine dönsün diye içeriden gelmeye çalışacaklardı! Herkesin kampı belliydi! Aydın Bey gazete ve televizyonlarıyla bunu açıkça gösteriyor ve manşetlerden sesleniyordu! Kemal Derviş de CHP'ye omuz vererek malum yapıylakendisine güç veren arkadaşlarının aynı adamlar olduğunu ispatlıyordu! DERİN BAĞLARLAbirbirine yakın duranlar Türkiye'yi Türkler'e bırakmak istemiyordu!
Türk, Müslüman'dı! Batı'da böyle bilinirdi! Sonuçta ayaklarının altındaki halı kayıp gidecekti!
Düne kadar bizi halının tozu olarak görenler şimdi şaşkındı! Daha da şaşıracaklardı! Yeni düzenin kurulması için önce eskisinin yıkılması gerekiyordu! Galiba bu sesler oradan geliyordu!

-Suud ordusu resmen Şiilere saldırmıştır. İran da resmen Şiileri korumuştur. Şii-Sünni çatışması fiilen başlamıştır. Zaten istenen de bu idi. Ne var ki bu yetmez. Sermaye’nin asıl istediği şey İran’la Türkiye’yi birbiriyle savaştırmaktır. Türkiye silah ve malzeme yardımı yapma kararını almış. İran’la çatışma durumuna gelmiştir.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle'ye aittir.

 

Yorum:

Yemen Savaşı ve Çözüm

Yemen savaşının hedefi Türkiye ile İran’ı çatıştırıp üçüncü dünya savaşını çıkarmaktır. Sermaye çatışmada dünyayı ikiye bölmek ve sonunda yenilenleri parası ile yenip masaya oturup dünya haritasını kendisi çizmek,  liderleri bertaraf etmek istemektedir.

IŞİD denen teşkilat da budur. Şimdi Yemen Savaşı budur. Leş kargaları da kan kokusunu alınca oraya koşuşmaktadırlar. Şunu bilmemiz gerekir, bu böyle devam edemez. Bugün Sermaye kendi merkez bankasını, dolarını, altının yerine insanlığın parası kabul etmiştir.  Onun için para demek, denizdeki sudur. Bizim onunla yarışmamız mümkün değildir. Sabahtan akşama kadar çalışır yüz dolar alırız. Sermaye yüz doları saniyenin belki de yüzde birinde basabilmektedir.

Obama’nın zekası hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim. Ama patron Yahudiler dahil güçlü danışmanları vardır. Putin ise çok zekidir ve iyi niyetlidir. Erdoğan da onlara uymaktadır. Dolayısıyla tehlike mevcut değildir. Bununla beraber çözüm bizim önerdiğimizdir.

Türkiye, İran, Irak ve Suriye İstanbul’da toplanacaklar. Devlet başkanları, başbakanlar, genelkurmay başkanları ve dış işleri bakanları hazır bulunacaktır. Dünyadaki tüm dinlere danışacaklar İslamiyet’le ilgili danışmayı askerlerle yapacaklar. Suudi Arabistan ve Yemen arasındaki savaş bitecektir. Belki de Suudi Krallığına son verilecektir. Sermaye kralları yaşatıyor. Onlar da onun emri dışına çıkamıyorlar.

Bilmedikleri bu hanedan İngilizlerle bir olup Osmanlılara saldırmış ve imparatorluğun yıkılmasına en etkin bir hanedan olmuşlardır. Suudi Arabistan Mekke’den çekilmelidir. Mekke tüm Müslümanların kenti olmalıdır. Hatta insanlığın kenti olmalıdır. Kim oraya girerse emin olmalı. Bunu kabul eden hanedanı kendi haline bırakmalıyız. Yoksa Mekke’yi fethetmeliyiz. Ben bu yazıları yazdığım için umreye bile gitmiyorum. Karşı olduğum devletin topraklarında dolaşmam. Bana göre yapılan bütün hacılık ve bütün umreler geçersizdir. Herkesin serbestçe giremediği yerde hacılık olmaz.

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 302 | Tarih: 29.03.2015
Ahmet Hakan
'Emekliye iki maaş' vaadi neden başarılı
Neden başarısız
1177 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Ergün Diler
Hilal ve haç
Yemen Savaşı ve Çözüm
1111 Okunma
Süleyman Karagülle
Yusuf Kaplan
Medrese ve tekke olmadan asla!
Ölüyü diriltmek!
1066 Okunma
Ali Bülent Dilek
Mehmet Barlas
7 Haziran seçimlerine giderken manzarai-umumiye
Bildik bir seçim öncesi daha
1040 Okunma
Tayibet Erzen
Can Dündar
Film daha bitmedi
Kavramlara yüklenen yanlışlıklar
1017 Okunma
Vahap Alma


© 2024 - Akevler