İmralı-Pensilvanya
1063 Okunma, 3 Yorum
Ahmet Taşgetiren - Bugün
Süleyman Karagülle

05/02/2015

Yazının Özeti:

“Yönetim için İmralı’da Abdullah Öcalan, Pensilvanya’da Fethullah Gülen aynı yerde oturmaktadır. İmralı dış güçlerden korunmuştur.  Türkiye’nin görüşme yoluyla etkileme gücü engellenmiştir. Böylece yönetim onunla bu halde daha zor durumdadır.

Gülen Türkiye’de olsaydı durum başka olurdu, onunla daha kolay görüşülür, daha kolay anlaşma imkanı bulunurdu.” demektedir.

 

Yorum:

Çözüm

Senelerce biz Müslümanlara bölücülük ve irtica adı altında zulmedildi. Terörü o günkü yönetim organize ediyor, sonra irtica adı altında dini onun gibi gösteriyor İslamiyet’e saldırıyordu. Terör Müslümanlara zulmetmek için kurulmuş CIA-MİT ittifaklı bir suni örgüttü.

Bu daha önce CHP zamanında da daha katmerli bir şekilde uygulanmıştı. Suni komünistleri oluşturur, onları bastırmak için kanun çıkarırlar ama diktatör olmak için şeriatçıları da onlar tetikler Müslümanları hapishanelerde çürütürlerdi. Evet, Türkiye’de gerçek sol örgüt yoktur. Aç bırakılan halkın doların baskısı ile benimsedikleri bir hareket vardır. Türkiye’de gerçek PKK yoktur, Müslümanlara zulmetmek için suni olarak kurulmuş bir örgüt vardır.

Eninde sonunda AK Parti de aynı tuzak içindedir. Dağ başındaki eşkıya ile Risale-i Nur okuyanları eşit seviyede görerek, ikisi ile de savaşa girişmiştir. Böylece PKK’nın da yaşamasına imkan sağlamıştır.

Eskiden paralel devlet vardı. Sermaye’nin oluşturduğu bu örgüt Müslümanlara zulmetmek için faaliyette idi. Bu paralel devletten kurtulmak için cihada giriştik. Sonunda başardık. Kendimize paralel devlet oluşturduk. O paralel devlet şimdi cephe değiştirdi, yine sermaye ile bir oldu, devletimizi yıkmaya kalkıştı.

Devlet ne yaptı? Onu yıkmaya çalışan paralelcileri bulup cezalandıracağına onlar hala bize zulmetmeye devam ediyorlar. Bugün devlet Sermaye’nin, Masonların paralel devletine sığınmış, kendi oluşturduğu paralel devletini yeneceğini ümit etmektedir.

Yendiğini kabul ersek bile onların asıl hedefi AK Parti’dir. Sonra sıra ona gelecektir.  Sonra da Türkiye devletini yıkacaklardır. Daha sonra da Anadolu’dan Müslümanları tehcir ederek İstiklal savaşının intikamını alacaklardır.

Ne yapılmalıdır?

Kuran’a başvurularak, çözümler Kuran’da aranmalıdır. Bunun için bizim onlara şunları önermemiz gerekir.

a) Taraflar birer hakem seçecektir. Hakemler de başhakem seçecektir.

b) Hakemlerin kararına taraflar uymalıdırlar. Bugünkü sorun böylece çözülür.

c) Bizi hakem seçerlerse kararımızı şimdiden bildiriyoruz. Siyasette Milli Görüş ve AK Parti, dinde ve eğitimde Cemaat görevlidir. Birbirine karışmasınlar.

d) Bütün bunlar barışı devam ettiremez. Barış ancak Kuran düzeni ile gerçekleşir. Her iki taraf Adil Düzen’i getirmek için tekrar Akevler ile iş birliği yapmalıdırlar.

 

 

Süleyman Karagülle


YorumcuYorum
Reşat Nuri Erol
08.02.2015
10:57

ÜSTAD;

HAYRETTİN KARAMAN'IN YAZILARINI YORUMLAMAYI DÜŞÜNÜR MÜSÜN?

MESELA, BUGÜNKÜ YAZISI;

http://www.yenisafak.com.tr/yazarlar/hayrettinkaraman/siyasi-ahlak-2007726

SELAM, DUA, HÜRMET VE MUHABBETLERİMLE...

REŞAD

Reşat Nuri Erol
09.02.2015
08:53

http://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/suleyman-karagulle/eyalet-sistemi-kurtler-ve-yerinden-yonetim-sistemi-9482.html

Reşat Nuri Erol
11.02.2015
08:08

http://haber.star.com.tr/guncel/guleni-abdye-israil-yerlestirmis/haber-999354





Sayı: 295 | Tarih: 8.02.2015
Can Dündar
Mahallenin Adaleti
İfna
1285 Okunma
Vahap Alma
Yusuf Kaplan
Hakikat medeniyeti
Akl eden kalp!
1247 Okunma
Ali Bülent Dilek
Ahmet Hakan
Burhan Kuzu'nun anlattığı sistemin hastası oldum
Hayaller
1149 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Gülen keşke dini cemaat yerine siyasi parti kursa
Siyaseti din dışı sananlar
1073 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Taşgetiren
İmralı-Pensilvanya
Çözüm
1063 Okunma
3 Yorum
Süleyman Karagülle


© 2024 - Akevler