Gazze'nin cennet çocukları
1043 Okunma, 0 Yorum
Hüseyin Gülerce - Zaman
Zafer Kafkas

Gazzenin masum bebekleri, küçücük çocukları. Günlerdir sizin cennet fotoğraflarınıza bakıyoruz. Bakamıyoruz, bakar gibi yapıyoruz. Yüreğimiz, yüreklerimiz daralıyor.

 

 

Daralıyor, sıkışıyor, bitiyoruz. O dağınık saçlarınız. Ecel rüzgârında dalgalanır gibi. Ne güzel saçlarınız var sizin. Ne de güzel, yaşar gibi bakan donuk gözleriniz. Anlamaya çalışıyorum, bize neler anlatıyor, neler fısıldıyorsunuz. Yüzleriniz ne güzel. Ölümün izleri tutunamaz mı sizin yanaklarınızda? Siz nasıl bakıyorsunuz öyle? Ne diyorsunuz katılaşmış, katran sürünmüş, pas tutmuş vicdanlara? Zalimin bombalarına, mermilerine en büyük cevap siz misiniz?

 

http://www.zaman.com.tr/gazzenin-cennet-cocuklari/2018670.html

 

Yorum :

 

Fesat Çıkaranlara Hizmet

 

Gazze'de katledilen insanlar için dökülen gözyaşları, atılan kahramanlık nutukları Irak'ta katledilen yüzbinlerce insan için neden yapılmadı? Bugün Esed'i zalim olarak niteleyenler o günlerde Bush ile ortak hareket etmeyi neden boyunlarının borcu olarak görüyorlardı?

 

Zalim ve zulüm kavramları kişilere göre değişiyor mu? Yoksa zamana göre mi bir değişiklik oluyor? Bugün zulümden ve zalimden bahsedenlerin samimiyetini buradan hareketle sizlerin takdirine bırakıyorum.

 

Suriye'de bu kadar insanın birbirini öldürmesinde, evinden barkından olmasında mevcut hükümetimizin payı yadsınamayacak derecededir. Allah'ın emirlerine kulak asılmayınca insanlar ne yaptığının dahi farkına varamıyorlar. Kendi duygu ve akıllarının kulu olanlar ancak dünya üzerinde fesat çıkaranlara hizmet ederler başka da bir işe yaramazlar. Şu an olduğu gibi.   

 

 

Zafer Kafkas






Sayı: 180 | Tarih: 25.11.2012
Mehmet Şevket Eygi
Medine Yahudileri Nereye Hicret Ettiler?
Adil Düzene Herkes Uyar
1526 Okunma
Emine Hocaoğlu
Ahmet Hakan
‘Kazan kazan’dan ‘kaybet kaybet’e
Kuran’dan bihaber dış politika
1402 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Almanya'da Nietzche'nin "hakikat yolculuğunun izi
Darısı bizim düşünürlerin başına
1215 Okunma
1 Yorum
Ali Bülent Dilek
Emre Kongar
Dış Politikadaki Yanlışlar
Adil Düzen’de dış politika
1202 Okunma
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Yoksa Arap Baharı'nın sorumlusu da mı Türkiye?
Ensar olmak başkadır!
1126 Okunma
Tayibet Erzen
Hüseyin Gülerce
Gazze'nin cennet çocukları
Fesat Çıkaranlara Hizmet
1043 Okunma
Zafer Kafkas


© 2024 - Akevler