Bir gün mutlaka döneceğim!..
433 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

Uğur Dündar. 22 ocak 2021-

ABD'de yönetim değişti. Joe Biden'ın ABD Başkanlığı'nı üstlenmesiyle birlikte Türkiye'nin Rusya'dan S-400 füzelerini almasına tepkiler bir kez daha gündeme geldi. Yeni ABD yönetiminin bu konuda Türkiye'ye kuvvetle tepki göstereceği ve yaptırımları belki daha da arttırarak sürdüreceği anlaşılıyor.

Bu konuya birazdan döneceğim ama önce çarpıcı bir karikatürü dikkatlerinize sunmak istiyorum. Yazının tamamı için tıkla.

Çünkü The New Yorker Dergisi'nde yayımlanan bu karikatür çok anlamlı mesajlar veriyor: Yazının tamamı için https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarlar/ugur-dundar/bir-gun-mutlaka-donecegim-6222386

 

YORUM.HB

 Biden gelir vız gelir.

Trump gider triz gider.

Bize ne Amerika'dan.

Bize ne Avrupa'dan. NE.

Kafamız bozulursa.

Amerika'nın ortasına.

Devlet kurarız. MY.

Bu sene bal çok olacak.

Nerden mi bildim.

Canım çok çekiyorda ordan. Ayı ( Biden den medet uman kripto hainlere ithafen)

TAHMİNLERİM. NOT EDİN.

Biden döneminde Türkiye'de; ilk 2 yılda ekonomi, çok iyi duruma gelecek. Bu nasıl olacak ?

Biden; ekonomik olarak ilk yıllarında, el altından bize destek vererek güvenimizi kazanacak, yersek.

Hiç beklenmedik şekilde f 35, s 400 gibi sorunları bir kalemde çözecek. Sonra arkadan dolanıp, içimizdeki kriptoları ile bize darbe yapacak. Darbe ile kendisinin zerre alakası yokmuş gibi ustaca, delil bırakmadan yapacak. Yersek.

Ekonomisi düzelen Erdoğan eski gücüne kavuşacak. Davutoğlu Babacan Akşener ve Kılıçdaroğlu nun bile gizli desteğini alarak, milli birlik saflarını sıklaştırarak, tarafsız Cumhurbaşkanımız olarak görevini icra etmeye,tüm sorunların üstesinden, elbirliğiyle gelerek, görevine devam edecek.

Yarım asırlık kurt siyasetçi Biden döneminde, Erdoğan dan başka bir lider ile, mevcut sorunların üstesinden gelmemiz imkânsız a yakın bir ihtimaldir.

Biden Türkiye de darbeye teşebbüs edecek, bundan şüphem yok ancak, Erdoğan ın tecrübe ve deli cesareti karşısında başarısız olacak, ardından, ya kalbi dayanamayacak, ya suikast ile ölecek, yada görevden alınacak.

Yerine Trump gelecek. Tekrar bize saldıracak, oda başarısız olacak ve Neticede; Türkiye; Amerika'nın dahi alt edemediği ülke prestijini kazanarak, Dünya'da sözü geçen, Dünya'ya yön veren, tam bağımsız ülke konumuna gelerek, 3. Bin yıl, faizsiz, sömürüsüz, paylaşımda adaleti esas alan, Adil ortaklık dönemine 2023 ün sonlarında geçmiş olacak.

Evet dostlar... Siyasetimize çekidüzen verelim, birbirimizle uğraşıp, birliğimize zarar vermeyelim. Bir olalım, birlik olalım. Düşmanların safı netleşti.

Bundan sonra, partizanlık yok, siyasi polemik yok, biz varız millet var. Ezanlar susmaz, bayrak inmez.

Ne mutlu Türküm diyene.

Selam ve dua ile. Hüseyin Bağdatlı. Marangoz.

 

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 605 | Tarih: 24.01.2021
Mehmet Barlas
Ha Biden olmuş ha Trump…Derin Amerika Başkan’a bakmadan
Derin işler
448 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
100 NUMARA KRİZ
Dünya artık uyanmalı
433 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Uğur Dündar
Bir gün mutlaka döneceğim!..
Biden dönemi.
433 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Ahmet Hakan
Gıda fiyatlarındaki artış ve restoran-kafe sektörü
Gıda fiyatları elbette artar
428 Okunma
Lütfi Hocaoğlu