Erdoğan erken seçime giderek önümüzdeki 3 yılı kaybetme
715 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı


Yazarlar
Uğur Dündar 31 Mayıs 2020

Sevgili okurlarım,

MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli, geçen hafta başında gündeme bomba gibi düşen açıklamasında “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin devamını da mümkün kılacak bazı reformların yapılması ve acilen çıkarılması gerektiğini” söyledi. Onun sözleri bazılarınca “Bir erken seçim plânlandığı” şeklinde yorumlandı. Yazının tamamı için.https://www.sozcu.com.tr/kategori/yazarlar/ugur-dundar

YORUM

Faizli kapitalist sömürü düzeni ömrünü tamamladı. 3. Bin yıl, slim kökünden gelen, ( slim; barış manasında) İslam düzeni dönemi başladı. Dünya’da yaşanan ekonomik ve sosyal buhranlar; Alemleri yaratan Allah ın; Kur’an ı kerim de bildirdiği üzere.

Sosyal hayatta; Adil düzen diye adlandırdığımız, Ekonomik hayatta’ ise ( Adil Ortaklık) düzeni diyerek, Akevler Adil Düzen çalışanları tarafından; İlmi ve AR-GE çalışmaları neticesinde; Kur’an dairesinde doğruluğu ispatlanmış olan. 1400 yıldır Kur an da;  53 yıldır, Akevler uygulamalı AR-GE çalışmalarının neticesi olarak, insanlığa; tebliğ olarak iletilmiş ; paylaşımda Adaletin esas alındığı; çalışmada ve yaşamada; birbirleri ile iyi anlaşabilenlerin, bir ve beraber olma arzusu ile, kimsenin emir ve buyruğu altında olmadan, kendi iradeleri ile, anlaşarak çalışmaları neticesinde elde edilen; içinde, faizin ve sömürünün olmadığı kazanımların; herkesin rızası  neticesinde adil paylaşılarak ,huzur ve güven içerisinde yaşadığı; kapitalist sömürü düzeni nin de; evrilerek,içinde eriyip hidayet bulabileceği; çipsiz, özgür insanların yaşadığı,huzur dolu 3. bin  yıl barış düzenine razı olmayacak olanların, Ortaklık Düzeni karşısında; Nuhun tufanı benzeri tufanlarla (korona virüs) gibi sosyal ve ekonomik tufanlarla helak olacağı Kur an da bildirilmektedir.

İnananların azami gayretleri ve insanlığın çoğunluğu nun Ortaklık Düzeni ne razı olmaları haline; insanlık; sorunsuz Ortaklık Düzenine geçmiş olacak ve Dünya da insanoğlu 1000 yıl; Adil Düzen ile huzur ve güven içinde yaşayacaktır. Bugün Dünyada yaşanmakta olan tüm musibet ve felaketler; Adil Düzen in doğum sancılarıdır. Hüseyin Bağdatlı.

 

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 571 | Tarih: 31.05.2020
Uğur Dündar
Erdoğan erken seçime giderek önümüzdeki 3 yılı kaybetme
Adil Ortaklık Düzeni
715 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Mehmet Barlas
Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı bir dünyada sadece
Değişim için son şans
638 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Amerika yanarken aklımdaki sorular
Maslow hiyerarşisi
594 Okunma
Lütfi Hocaoğlu


© 2024 - Akevler