Yürekler kor ateşle yanarken!..
638 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

29 Şubat 2020

Yazarlar Uğur Dündar

Oysa devlet aklı devreye girip, bilgenin uyarılarına kulak verilebilseydi, Türkiye bugün coğrafyasının “sözü en çok dinlenen saygın ülkesi” olma özelliğini sürdürmekte hiç zorlanmayacak ve dayanılmaz acıların hiçbiri yaşanmayacaktı.

Yüreklerimiz kor ateşlerle yanarken daha fazla yazmak, ayrıntılara dalarak sizi daha fazla üzmek istemiyorum.

Çünkü yazılabilecek her şeyi yazdık, söylenebilecek ne varsa söyledik.

Merak edenler arşive girip bunları okuyabilir.

Onca uyarı ve öneriden sonra geldiğimiz yere bakar mısınız?

Baştan sona yanlış bir politika ve inat uğruna önceki gece verdiğimiz 33 şehit, onlarca yaralı…

Dayanılacak gibi değil!.. Yazının tamamı için tıkla.http://sozcu.com.tr/2020/yazarlar/ugur-dundar/yurekler-kor-atesle-yanarken-5652459/?utm_source=yazarlar&utm_campaign=diger_yazilar&utm_medium=diger

YORUM

TÜRK MİLLETİNİN; İNSANLIK ADINA İNANÇLARININ GEREĞİ OLARAK, ALLAH'A KARŞI FARZ,I AYIN VAZİFELERİ VAR.
NE İŞİMİZ VAR İDLİBTE, LİBYA DA, DİYENLERE CEVABEN; BİZİM; DÜNYA'NIN HER YERİNDEKİ HAKSIZLIĞI, ZULMÜ; ALLAH'IN EMRİ ÜZERE ÖNLEME MECBURİYETİMİZ VAR. BİZ MÜSLÜMANIZ. YARADILIŞ GAYEMİZ CİHAD DIR. İŞTE BU SEBEPLERDEN DOLAYI;
Yeniden; kurtuluş savaşı vermek mecburiyetimiz doğmuştur.
Ülke içindeki fikir ayrılıklarımızı tartışma vakti değildir.
Bir ve beraber olma, bugüne kadar zulüm altında inleyen tüm mazlum milletlerin intikamını alma, tekrar insanlığın umudu olma vaktidir. Emperyalist zalim vampir sömürü düzeni' nin sonu gelmiştir. Siyasi tüm oyunlar oynandı, herkesin gerçek yüzü meydana çıktı. ABD si RUS u siyasetle bizi tuzağa çekemeyince, gerçek yüzlerini göstermek zorunda kaldılar. Psikolojik ve siyasi savaşı kazandık. Cephede kazanmak zaten bizim işimiz. Hepimiz şehit adaylarıyız. Önümüzdeki aylarda 1 cephede değil, birkaç cephede savaşmak zorunda kalabiliriz. Soğukkanlı, metanetli ve milletçe yöneticilerimizin yanında; korkusuz kararlı duruş sergilemeliyiz. Bu defa sadece ülkemizin değil, dünyada; bugüne kadar yaptıkları tüm haksızlıklarının ve zulümleri inin bir bir hesabını sormalıyız.
Kaybetme lüksümüz hiç yok. Kazanmak zorundayız. Mart ayı içerisinde Rejim güçlerini, dolayısı ile de,sermaye yi diz çöktürmüş olmalıyız,olacağız inşallah., inceldiği yer; dün gece gelen şehitlerimiz idi.  Biz 1000 yıldan fazladır, islama bayraktarlık eden, her daim, mazlumların imdadı olan;Müslüman Türk Milletiyiz; Gerekirse dünyanın şah damarını keser, ABD’nin de Avrupa’nın da, Rusya’nın da ortasında devlet kurarız.
Ne demişti merhum Akif;
Garbın afakını sarmişsa çelik zırhlı duvar.
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.
Ulusun korkma, nasıl böyle bir imanı boğar.
Medeniyet dediğin, tek dişi kalmış canavar. Allah cc rahmet eylesin.

Cihadımız mübarek olsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar dilerim. Ülkemizi idare edenlere diyeceğim o ki !!!. Bir milim geri adım atan kim olursa olsun, bu ülkenin bir neferi olarak hakkım helal değildir. Allah cc yaaar ve yardımcımızdır. NOT; İtalik ifadeler, yorumlar; Hüseyin Bağdatlı’ya aittir.

 

 

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 559 | Tarih: 1.03.2020
Uğur Dündar
Yürekler kor ateşle yanarken!..
Mart ta Esed Rejimi Düşmeli.
638 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Mehmet Barlas
İdlib krizini iktidar eleştirisine dönüştürmek ne kadar
Çözümü doğru yerde aramak gerekir
592 Okunma
Tayibet Erzen


© 2024 - Akevler