Efsane belediye başkanı olmak zor mu?..
956 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

Ne yalan söyleyeyim, okurken kendimi tutamayıp kahkahalarla güldüm.
Çünkü Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görev yapan AKP Grup Başkanvekili Mümin Altunışık, yetkilerini devretmeyen Başkan Mansur Yavaş'ı “tek adamlıkla” suçlamış!..
Bu şahane tespite (!) gülünmez mi?..

Ankara'daki gelişmeler, CHP'li başkanların işlerinin hiç de kolay olmayacağını, AKP'li meclis üyelerinin onları çalıştırmamak ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dediği gibi “Topal Ördek” durumuna düşürmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını gösteriyor.
Baksanıza, tek adamlıkla suçlanan Başkan Yavaş, Büyükşehir Belediye binasının 12'nci katındaki, retina taramasıyla girilen “Kozmik Oda”nın ne amaçla yapıldığını ve içeride nelerin bulunduğunu henüz tespit edebilmiş değil!..
Başkan girmeyi başarabilirse, halkın vergileriyle şeffaf biçimde topluma hizmet etmesi gereken bir belediyede, retina taramasıyla girilebilen odada hangi kozmik sırların saklandığını öğrenme imkanını bulacağız!.Yazının tamamı için tıklayın.Uğur Dündar: Efsane belediye başkanı olmak zor mu?.. – Sözcü Gazetesi

YORUM

Düzen sancısı
Ne yaparlarsa yapsınlar; Allah ın hükümleri ni öncelemeyen,ona alternatif fikirler üretip, şirk batağında debelenenler,eninde sonunda, Kur an Düzeni olan Adil düzen e sarılmak zorunda kalacaklar. Mevcut düzen Dünya da ömrünü tamamlamış ve çöküş başlamıştır. Bu çöküş; Adil Düzen e inananların ihlası ve gayreti ölçüsünde, eski sistemin çöküş hızı ile doğru orantılıdır. Sistemin çökmeyişi, Mü min lerin naz makamını işgal edemeyişlerinden dir. Kimse;kimse de kusur aramasın, kim Allahın emir ve yasaklarına, hangi seviyede ihlasla uyduğunu tartsın. Yok perinçek te kaset varmış, yok ERDOĞAN kandırılmış, yok efendim, İmamoğlu şoyleymiş, Mansur böyleymiş. Hepsi hikaye. Nefsi ni yenemeyip, hakkıyla secdeye varamamış insandan,mü min lere önder (imam) olmaz. Yeni seçilen başkanlar ilk yıllarında şhovlar yapacaklar, siz bakmayın onlara, Ak parti de ilk icraat olarak,meclis lojmanlarını satmıştı ne oldu ?
Zaman hakkı haykırma zamanıdır. mü minde korkaklık olmaz.
Şahsen AK parti li kardeşlerimizin kendilerini çek etmeleri için millet ittifakını destekledim. Onların başarılı olmaları için değil, onların da bu düzen içerisinde,hakkıyla iman etmedikleri ve kur an düzeni olan Adil Düzen e geçmedikleri sürece, başarılı olamayacaklarını, dünyanın görmesi için, belediyeleri 1 dönem yönetmeleri gerekirdi. Millet o fırsatı verdi ve 5 yılı tamamlarlarsa şayet, Adil Düzen çalışanları da 5 yılda tam tekmil hizmete hazır hale gelmiş olacakları için, 5 yılın sonunda tek çare Adil Düzen olarak, milletin ve dünyanın huzurunda olacağız. işte o zaman; basın da yenilenmiş, siyasettte yenilenmiş, dünya da yenilenmiş olacak. Kimse Adil Düzen in gelmesine mani olamayacak, çünkü; Allah cc tüm şartları hazırlamış ve insanlığı Adil Düzen e mecbur edecek.
Diyeceğim o ki; eskiyi onarmakla uğraşmayın, temel çürük. üzerine rezidans inşa edilmez.
Kalın sağlıcakla. Cumanız mübarek olsun.

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 514 | Tarih: 21.04.2019
Uğur Dündar
Efsane belediye başkanı olmak zor mu?..
Efsane başkanlık imanla olur.
956 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Mehmet Barlas
YSK kararını verip noktayı koyduğu zaman mesele bitmişt
Mum yanalı çok oldu
878 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
İçerde
Hak Uygarlıkları ve Kuvvet Uygarlıkları
848 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
İstiyorlar mı? İstemiyorlar mı?
Günümüz siyaseti
802 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Hakikati yitirmez, omurganı korur, pes etmezsen, Türkiy
ADİL DÜZEN HAKİKATİ SİYASETE KURBAN ETMEZ!
792 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler