Mazbata alması geciktikçe İmamoğlu’nun karakteri de değ
881 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

13.04.2019

Mazbata alması geciktikçe İmamoğlu’nun karakteri de değişmeye başladı

Yüksek Seçim Kurulu elini çabuk tutup, şu İstanbul seçimini bir sonuca bağlamalıdır. Bu şekilde CHP'nin adayı olan Ekrem İmamoğlu'nun gün geçtikçe daha elverişsiz bir imaja bürünmesinin de önüne geçilecektir.

Değişiyor
Seçim
 kampanyası döneminde soğukkanlı, esprili ve her türlü eleştiriye açık bir görüntü veren Ekrem İmamoğlu, mazbata alması geciktikçe bambaşka bir kişilik sergilemeye başlamıştır. Yolun başında "Nihayet CHP'ye ciddi bir lider adayı bulundu" diyerek İmamoğlu'nu öven çevreler, şimdi İmamoğlu'nun son dönemde sahnelediği öfkeli ve aşırı duygusal kişiliğinin yansımalarını şaşkınlıkla izlemekteler.

 

Tamamı için https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2019/04/13/mazbata-almasi-geciktikce-imamoglunun-karakteri-de-degismeye-basladi

 

Yorum:

Mazbata

Uzak, uzak diyarların birinde demokratik usullere göre yapıldığı ve sayısal veriler ortada olduğu halde resmen sonuçlanamayan bir seçimden, seçimde hile yapılmış olabileceğinden kuşkulanan bir cumhurbaşkanından, tarafsızlığını yitiren bir haber ajansından ve hakimiyetini kaybeden bir kurumdan bahsediyorsak, emin olun o diyarın mazbatadan çok daha ciddi sorunları vardır. Vardır da onun bile farkında olmadan vitrini kurtarma peşindedir.

Ne diyelim, kimileri çok mistik diyecek ama realiteyi de gördüğümüze göre bu diyara ancak selamet duası etmek gelir elimizden.

 

 

Tayibet Erzen