Adnan Oktar neden fütursuzdu?
840 Okunma, 0 Yorum
Ahmet Hakan - Hürriyet
Lütfi Hocaoğlu

20.07.2018

Fütursuzdu çünkü...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AK Parti iktidarına yönelik övgülerinin kendisini güvenilir bir konumda tuttuğuna inanıyordu.

Fütursuzdu çünkü...

1999 yılında kendilerine yönelik olarak yapılan geniş çaplı polis operasyonundan çok da bir şey çıkmamıştı. Bu durum yüreğini ferahlatıyordu.

Fütursuzdu çünkü...

İktidar çevreleriyle mesafeli dostluklar kurmuş, iktidar yanlısı bazı kalemşorları kafalamıştı. Bunların bir işe yarayacağını umuyordu.

Fütursuzdu çünkü...

Dini cemaatlerin önemli isimlerine kendi ekranından övgüler yağdırıyordu. Bu övgülerin bir işe yarayacağını düşünüyordu.

Fütursuzdu çünkü...

Özellikle son birkaç yılda kurduğu uluslararası ilişkilerin kendisine dokunulmasını zorlaştıracağı kanaatine sahipti.

Yazının tamamı için tıklayın

 

Yorum:

İslami toplulukları cezalandırma metodu

Adnan Oktar fütursuzdu. Ama yukarıda yazılan sebeplerle değil. O sebepler asıl sebebin sonucudur.

Adnan Oktar ve bunun gibi topluluklar Sermaye tarafından kurulur ve desteklenir. Ne zaman işleri biter, o zaman çöpe atarlar. Çöpe attıkları zaman bile bir kazanımları vardır, bir amaçları vardır.

O zaman bu örgüt neden çöpe atıldı?

Televizyonlarda bir konu çok işlenmeye başladıysa, tüm kanallarda o konu ile ilgili vahim (!) örnekler gösterilmeye başlanıyorsa bununla ilgili bir kanun çıkacak veya bir uygulama yapılacaktır. Kamuoyu oluşturmak için yapılır.

Oktar Cemaati de bu durum nedeniyle çöpe atıldı.

Önce FETÖ darbesi ile İslami cemaatlerin terörist olduğu lanse edildi ve kamuoyu oluşturuldu. Sonra da Oktar ile ahlaksız oldukları lanse edildi. Bundan sonra artık çıkarılacak kanunlar, kararnamelerle gerçek İslamiyet adına hizmet eden topluluklar yok edilecek ve cezalandırılacaktır.

Bütün amaç budur. Yoksa Oktar Cemaati geçen ay ortaya çıkmadı. On yıllardır faaliyette ve haklarında binlerce dava ve şikâyet var. On yıldan beridir de televizyon kanalında dans ediyor, el çırpıyor, hahamları davet ediyor, mankenlere aşkını ilan ediyor.

Allah sonumuzu hayretsin.  

 

Lütfi Hocaoğlu








© 2024 - Akevler