Haberler yerine dedikoduları izlemek daha kolay
789 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

01.02.2018

Dünyada olup bitenleri, ünlü kişilerin özel hayatlarını yansıtan haberlerden izliyorsanız, bu konuda malzeme bolluğu var. Sadece Trump'ın artık her anı özel olan yaşamına ilişkin haberler bile, haber bültenlerini doldurmaya yetiyor.


Trump ve Melanie 
Örneğin şimdiye
 kadar hep "Trump indirilmeden görevini sonuna kadar yapabilecek mi" sorusuna cevap aranırdı. Şimdi "Trump ile eşi Melania Trump ne zaman ayrılacaklar" sorusu gündemde... Çünkü Trump'ın, eşi 2006'da çocuk doğururken bir kadınla beraber olduğunun ve kadın konuşmasın diye ona 130 bin dolar verdiğinin açığa çıkmasından beri, Melania Trump Beyaz Saray'da değil bir otelde kalıyormuş. Bu arada Melania Trump'a Davos'ta eşlik etmediği gibi, önceki gün Trump Kongre'de Birlik Mesajı'nı okumaya gelirken de Melania onunla beraber değil, ayrı bir araçla Kongre'ye gelmiş. Oysa eski başkanlar Birlik Mesajı'nı okumak için Kongre'ye eşleri ile birlikte gelirlermiş.

Ezberleri tekrar etti 

 

Tamamı için https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2018/02/01/haberler-yerine-dedikodulari-izlemek-daha-kolay

 

Yorum:

Magazin merakı

Dünyada gerçek siyasetle ve gündemle ilgilenen çok az insan vardır. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada magazin değeri olan haberler herkesin ilgisini çekmekte, bu sayede kişi oyun ve eğlence ile oyalanıp asıl meselelerin yorucu ve ağır sorumluluğundan kaçmaktadır.

Böyle bir dünya ancak böyle idare edilir. Asıl uyanış olana kadar da bu böyle devam eder. Birileri bir yerlerde refah içinde yaşamaya devam ettiği sürece dünyanın çektiği sancılar hiçbir zaman yeterince duyulmaz. Herkes için adaletin geleceği bir dünya yakın, hem de zannettiğimizden de yakın.

 

 

 

 

 

 

Tayibet Erzen






Sayı: 451 | Tarih: 4.02.2018
Ergün Diler
Şaşkına döndüler
Sermaye oyuna devam ediyor
844 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Uğur Dündar
Eğitim de kaybolan yıllar ve paralar
Sanal bağımlı nesiller.
808 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Mehmet Barlas
Haberler yerine dedikoduları izlemek daha kolay
Magazin merakı
789 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Diyanet'e, Adnan Oktar’ın ‘kerhane’ suçlaması
Diyanet İşleri meşru mu?
778 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Çanlar, Amerika için çalıyor...
ÇANLAR ,EZANLAR AZGINLAŞANLAR!
706 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler