Birlik vakti
970 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

26/01/2018

1-Birlik vakti

ABD İkinci Cihan Savaşı’ndan sonra dünyaya hakim olmaya başladı. Soğuk savaş dönemi çoğunlukla propaganda ile geçmiştir. Tek kutuplu dünyada ABD dünyanın dört yanına yayılmış bir askeri güç halinde. Ortadoğu’da Irak, Suriye, İran ve Türkiye devletlerinden toprak alınarak bir Kürt devleti kurulmak isteniyor. Afrin operasyonu bu sebeple gerçekleşecektir. Bu yazı yayınlandığında belki de operasyon başlamış olacaktır.

 

-Sermaye tarihte etkin bir güç olarak İslam uygarlığını Batı’ya taşımış ve bugünkü uygarlığın ortaya çıkmasında önemli bir rol oynamıştır. ABD nihai merkez olarak görülmektedir. İkiz kulelerin yıkılması finans merkezinin ABD’den taşınması için organize edilmiştir. Yapılış şekliyle olağan üstü olan bu eylemin arkasında sıradan terör fikrinin olduğunu düşünmek saflıktır. Sermaye’nin kendi içindeki mücadelesinin bir yansımasıdır bu eylem.

Suriye içinden başlayarak oluşturulan terör koridoru Hatay’da son buluyor. Sermaye yüklü miktarda silah ve savaşçı yığınağı yaptı. Hedef kısa süre sonra Hatay’dan başlayarak kurulmak istenen Kürt devletine toprak kazandırmaktı. Devlet’ler anlaşarak Sermaye’nin bu planını bozdular. Sermaye de kazanamayacağını anladığı için Kürt devleti projesinden şimdilik vazgeçti. Türkiye’nin başarılı operasyonları ve kararlılığı büyük bir etki oluşturmuştur.  

 

2- Film bitti

Amerika’da bir firma YPG’nin zaferini ve Kürt devletinin kurulmasını anlatan bir filmin çekilmesi için 200 milyon dolar bütçe ayırdı. Afrin YPG tarafından ele geçirilerek Kürt devletinin başkenti yapılacaktı. Destansı bir anlatı olacaktı. Türkiye’nin Afrin operasyonu ile bu film projesi iptal edildi. YPG içinde ABD askerleri ve bir çok yabancı terörist var ama perişan bir birlikler.

 

-Paralı asker kullanılarak kazanılmış pek çok zafer vardır tarihte ama hiçbiri kalıcı olmamıştır. Zaferden sonra inançlı güçler hakimiyeti ele geçirir ve uygarlık yayılır. Moğollar’dan sonra Selçukluların hakimiyeti ile İslam uygarlığının başlaması, Roma’nın başta karşı olduğu Hristiyanlığı resmi din olarak kabul etmesi tarihi örneklerdir. ABD bugün para ile desteklediği ordular ile ülkeler fethedilebilir ama kalıcı olmayacaklar. Türkiye er veya geç Adil Düzen’e, Kur’an’a sahip çıkacak ve gelecek İslam uygarlığını kuracaktır.

 

3- Başrolde Türkiye

Katar enerji kaynaklarının Avrupa’ya ABD’den bağımsız olarak ulaşması ABD’nin eski dünya üzerindeki hakimiyetini bitirecek bir gelişmeydi. Arap baharı ve Suriye iç çatışmaları ile bu süreç önlendi. Türkiye Kürt ve Şii tehditleri ile Irak ve İran ile farklı cephelere çekilmeye çalışıldı. Bugün hala Türkiye ve İran’ın çatışmasını arzuluyorlar.

 

-Şunu belirtmek gerekir ki Sermaye dahil herkes petrolle dünyaya hakim olunamayacağını anladı. Petrol elde bir silah olmamalıdır. İpek Yolu yapılacak. Egemenlik savaşı bu yola sahip olmak için yapılacak. Fiziki değil siyasi bir savaş yaşanacak. Bugünkü çatışma petrol ve İpek Yolu üzerindedir. Sermaye bu sorunlar üzerinden üçüncü cihan savaşını çıkarmayı planlıyordu ama artık ümidini kesmiş ve devletler ile uzlaşma arayışında. Uzlaşıyı sağlayacak tek yol İslam Düzeni’dir.

 

 

4- Ankara kazanacak

Türkiye, İngiltere ve Rusya ABD’ye rağmen Afrin operasyonunu yürütüyorlar. ABD kaybeden taraf olacak.

 

-Afrin operasyonu teröre karşı yapılmaktadır. Devletler ve Sermaye anlaşarak terör üzerinden yürütülen savaş faaliyetlerini sona erdiriyorlar. Sermaye şu anda barış yolunu seçmiş görünmektedir. Bu sayede yeryüzünde bir barış dönemi başlamış olacaktır.

 

5- Derin gırtlak!

ABD’de yönetim Yahudi danışmanların elinde. Trump bir şeyleri değiştiriyor gibi.  

 

-Yahudi saltanatı takdir-i ilahidir. Kur’an’da bildirilmiştir. Yahudiler İsrail’de toplanacaklar. Sayıları yeterli olmadığından bir devlet olamazlar. Bağımsız, bütün insanlığa bağlı bir bölge olacak. İnsanlığa ve tüm dünyaya açık olacak, insanlığın yararına çalışacaktır. Ordusu olmayan bu tip bölgelerden birisi de İsrail olacaktır.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

AFRİN

Türk ordusunun Afrin’e girmesi ve dünyanın buna tepki göstermeyip kabullenmesi, Erdoğan’ın Irak sınırına kadar gidileceğini açıklaması bizim Kur’an’dan yaptığımız çıkarımların doğruluğunu teyit etmektedir. 2019’da Yahudiler İsrail’de toplanacaklar. Sermaye, İngiltere ve ABD’de gücünü kaybedecek, Yahudiler insanlığa İsrail’den hizmet edecekler. Onların güvenliğini tüm insanlık tekeffül edecektir. Görünüşe göre görev Türkiye’nin olacak. Belki Sermaye de artık dünyaya hükmetmekten vazgeçerek tekel sistemini bırakacak, ilme, dine ve siyasete karışmayacak. İsrail’e taşınacak be üçüncü binyıl uygarlığının kurulmasına büyük katkılar sağlayacaktır. Duamız bu yönde.

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 450 | Tarih: 28.01.2018
Yusuf Kaplan
Türk askeri İslâmlaşıyor diye şikâyet eden celladına âş
KIZIL ELMA VE ŞİRK TARTIŞMALARI!
983 Okunma
Ali Bülent Dilek
Ergün Diler
Birlik vakti
AFRİN
970 Okunma
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Yahu bu HDP, CHP'den ne bekliyor acaba?
Yüz akıyla çıkalım bu operasyondan
880 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Hem PKK’ya hem de FETÖ’ye kucak açan bir stratejik orta
Kafa karışıklığı değil, kendi için strateji
853 Okunma
Tayibet Erzen
Uğur Dündar
Kalpaksız Kuvvacı
Fuhşiyatın üstadları
817 Okunma
Hüseyin Bağdatlı