Bilirkişi
934 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

 

24/11/2017 

 

1- Trump ile Dunford tartıştı. Dunford ile Pentagon Türkiye’ye askeri harekât istiyor. Trump Sarraf davası ile çözmek istiyor. Bunu ABD’deki dostum söyledi. Sarraf hapiste değil, lüks bir otelde yaşamaktadır. Gülen davasına bilirkişilik yapacak etkili kişiler var Türkiye’de. ABD’ye başvuruyor.  Gülen’i kurtaracaklar. İsrail Araplarla bir oluyor. Türkiye dışlanıyor.

 

- Yazarın ABD’deki dostu Sermaye’nin sözcüsüdür. Bunlar dost görünür, hep doğru hareket ederler. Hayati sorun olunca birden ihanet ederler. Sermaye İslam alemini Arap-Acem olarak bölüyor. Türkiye’ye Arapları saldırtacak. Trump ile Dunford arasındaki ihtilaf Araplar mı saldırsın, ABD mi saldırsın ihtilafıdır?   Tüm olaylar varsayımlarımla örtüşüyor. Sermaye açıkça Türkiye’yi yazarın dostu ile tehdit ediyor.

Türkiye’yi dünya ABD’ye bırakmaz.  ABD Türkiye’yi bombalayabilir ama Anadolu’ya gelip işgal edemez. Türk Ordusu dağılsa bile Türk halkı onlara bu imkanı vermez. Biz bunu 12 milyonken başardık şimdi 80 milyonuz. Çin, Rusya, AB bir olup ABD hakimiyetine, dolayısıyla Sermaye hâkimiyetine son verebilirler. 2019’da İsrail’de olma olasılığı artıyor.

 

2- Ricci’nin mesajı

Ricci ABD’nin Ankara büyük elçisidir.  Türkiye’yi İngiltere’ye karşı ayarladı. Mısır’da rektör oldu.

- Yazar dünyadaki olayları İngiltere ile ABD arasındaki savaşa bağlamaktadır. Sermaye dünyayı ikiye bölüyor. Şimdilik İngiltere Avrasya’yı, ABD ise Amerika’yı temsil ediyor. Görevleri bölmektir, savaştırmaktır. Sonunda İngiltere ile AB de birleşerek dünyayı yeniden düzenlemektedir. Yani savaş İngiltere ile ABD arasında başlamış görünecek. Her iki taraf İslam alemini özellikle Türkiye ile İran’ı yok edecek. Sonra ABD ile İngiltere bir olup Çin ve Rusya devre dışı edilecek. Mağlup devletler arasına girecek. Sermaye’nin B planı budur.   Böyle bir şeye başlanırsa, Türkiye İran birleşip karadan İsrail’i işgal edecek. Araplar batıya ihanet edecek. İngiltere başarısız kalınca zorunlu olarak tekrar AB’li olacak yahut İngiltere krallığı sona erecek ve İngiltere’de cumhuriyet ilan edilecek.

 

3- Ahtapot

ABD Türkiye’ye saldırmaya hazırlanıyor, 12 farklı saldırı planı yapıldı.   Gülenci Subaylar, NATO’da görev yapıyorlar. Türkiye’nin nasıl işgal edileceğini planlıyorlar. Değişik ülkelerdir.

-  Türkiye’yi işgal planlarından biri Arapları Türkiye’ye saldırtmaktır. Hava harekatı ile Arapları desteklemek. Planlardan diğeri Tük subaylarını kullanmak ama sonunda Türk subaylarını da devre dışı bırakmak. Bunun için subaylarımızı önce biz kovduk “Gidin ABD’nin emrinde olun” dedik. Onları kullanacak ve Türkiye işgal edilince de onlara bir yer vermeyecek. Türkiye’nin yapacağı iş genel af ilan ederek o subaylara Türk ordusunda yer vermektir. Dönmeyenleri de vatan haini ilan edip buldukları yerde öldürmektir. Bunlar savaşın kurallarıdır.  Türkiye İran’la bir olmaya devam edecek. Araplar saldırsa İsrail işgal edilecek.  Büyük şehirler boşaltılıp halk kasabalarda veya köylerde yerleştirilecek, ekonomik faaliyetler orada devam edecek.

 

4- Kiralık ordu

Üçüncü cihan savaşı planı süratle devam ediyor. Çine saldırı teklifleri, YPG’ye büyük silah desteği.

- Evet, Sermaye dünyayı ikiye bölmüş. Rus, Çin ve Acem Müslümanlar ile ABD, AB ve Arap Müslümanlar.  Savaşı başlatmak için zorluyor. İngiltere Doğu blokunda görevli. Savaşı başlattıktan sonra Batı blokunda olacak. Bu plan tutmuyor, çünkü Trump, Putin, Sisi bu planı biliyorlar ve savaşmak istemiyorlar. Savaş başlarsa ve İran ile Türkiye bir olursa kısa zamanda Ortadoğu Müslümanların eline geçer. Osmanlıya ihanet eden Araplar şimdi de Batı’ya ihanet ederler.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum: 

Yeni Uygarlık

Kuran çok açık bir şekilde İsrail oğullarının 21. yüzyılda hakimiyetlerini kaybedeceklerini, Sermaye yerine İsrail devletinin barış içinde Müminlerin himayesinde insanlığa hizmet edeceklerini bildiriyor. Sermaye’nin sömürüsü sona erecektir. Yeni dünya şöyle kurulacaktır. Ulusal devletler olacak, orduları bunların olacaktır. Bu devletler ikiye ayrılacak. Hakem kararlarını kabul eden devletler, Müslüman devletler olacaktır. Kabul etmeyenler müşrik devletler olacak. Çatışma müşriklerle Müminler arasında olacaktır. Yani hakem kararlarını kabul edenler arasında olacaktır.  Gümrükler ve vizeler kalkacak. Yeryüzü tek ekonomik pazar olacak. Uluslararası para Kuyumcular Kooperatiflerinin çıkaracakları Altın Bonosu olacaktır. İnsanlıkta Altın Bonosu, ülkede inşaat işçiliği bonosu, ilde Demir Bonosu, bucakta Buğday Bonosu geçerli olacaktır. Ekseriyet demokrasisi kalkacak hicret demokrasisi olacaktır. Bunları her vesile ile yazıyoruz. Okuyucularımın hafızalarına yerleşmiş olacaktır.

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 441 | Tarih: 26.11.2017
Ergün Diler
Bilirkişi
Yeni Uygarlık
934 Okunma
Süleyman Karagülle
Uğur Dündar
Hüsnü Mahalli ne Yapmalı
PAŞA PAŞA YATMALI
865 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Ahmet Hakan
Bu çocukların katili de FETÖ’dür
Habersizlik mi değersizlik mi?
853 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
NATO da “Antikomünizm”den “İslamofobi”ye geçiş yaptı
Bağımsızlık mücadelesi
832 Okunma
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
Suudlar ateşle oynuyor!
İslam Suud'ların tekelinden nasıl kurtulur?
742 Okunma
1 Yorum
Ali Bülent Dilek