Siber Savaşı
1005 Okunma, 2 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

02/07/2017

1-Siber Savaşı

Bilgisayar tekniğinde başkalarının programlarına girilebiliyor. Çökertilebiliyor. ABD ile İngiltere arasında şiddetli bilgisayar savaşı var.  Hava alanlarında uçaklar kalkamıyor, Bankalar ödeme yapamıyor. Salih Müslim bir Kürt’tür. İngiltere’nin adamıdır. Vatandaş yapılan 50 kişiden biridir. Kuzey Suriye’de bir devlet kurulmak isteniyor. İlerde Barzani gibi Türkiye’nin yanında yer alır korkusu var. İngiltere İpek Yolu ile ABD’yi tehdit ediyor.

-Anayasa oylamasında hile yapıldı mı? Bana göre Türkiye’de hile yapılmadı ama pek ala bilgisayarın aktardığı rakamlarla Sermaye oynamış ve %49’u 51 yapmış olabilir. Bilgisayarın çökmesi veya değiştirilmesi tehlikesi en büyük tehlikedir. Bunun çözümü için, kablolu telefonları kurmak ve bilgisayar işlemlerini tanıdık insan sesleri ile kontrol etmek gerekir.  Bu da aşiret, semt, bucak teşkilatı ile mümkündür. İlmi, ahlaki, mesleki ve siyasi dayanışma ortaklıkları ile mümkündür. Salih Müslim benzeri çalışmalar milli orduların yanında etkisini kaybedecektir. Biatlı ordu sistemi ile tarihe karışacaktır. Biatta ast üstü yalnız tanımaz tüm hayatı boyunca beraber olur ve araya başkaları girmez.

 

2-Arap NATO

DEAŞ ile YPG aynı gücün iki eli. NATO bir ABD ordusudur. YPG’yi destekliyor. YPG’de bir yıl içinde 100.000 asker olacak. Gizli NATO ordusu kurulacak. Arap NATO’su oluşturuluyor. NATO ABD’nin bir ordusudur. Şimdi NATO’dan kurtulma peşinde. Arap NATO’su, Afrika NATO’su. Türkiye ve İngiltere buna karşı. Bu sebeple birlikte hareket ediyorlar.

- Sermaye üçüncü cihan savaşını çıkaramadı. Rothschild ABD ile anlaşma çabasında. Rockefeller devreden çekildi. Rothschild İngiltere’yi bırakıp ABD ile dünyaya hükmetmeye çalışıyor. ABD’nin oyuna gelip gelmeyeceği belli değil. ABD güçleniyor. Ordusunu kime karşı kullanacak belli değil. ABD’nin Suriye’deki 100.000 kişilik ordusunun karadaki gücü Türk Ordusu karşısında bir hafta dayanır. Tabii Türk Ordusu kalırsa.

 

3-İpek Yolu Savaşı

Afganistan’daki NATO olan ISAF 2015’te ayrılacaktı. Yeni görevleri orada kalıp, İpek Yolu’nu engelleme. İpek Yolu ABD’yi bitirir, Çin’i uçurur.

-İpek Yolu demek, Sermaye’nin mağlup olur insanlığın barış içinde yaşamasıdır. Çin; Rusya, ABD, Hindistan, Afrika gibi ülkeleri yenip hakim olamaz. Tarihin hiçbir döneminde olmamıştır. İpek Yolu bir taraftan ekonomik kalkınmayı getirdiğinden, ABD’nin kendi kıtasına çekilmesini sağlar. İpek Yolu ilerde haç yolu olacaktır. Hindistan, İran, Rusya, Avrupa,  Afrika ve Mekke üçüncü bin yılın insanlıktan damarı olacaktır.

 

4- Sırada ne var!

Trump sonuçta Pentagon’un yanında yer aldı. Her yerde ABD’nin görevlisi olarak NATO var. Kilisenin önünde iki dilenci oturuyor. Biri Yahudi’yim deyip pankart asmış, diğeri Hristiyan’ım deyip pankart asmış. Hıristiyanlar çıkıyor Hristiyan’ı yardım yağmuruna tutuyor. Biri Yahudi’ye akıl vermek istemiş hiç olmazsa hiçbir şey asma demiş. Yahudi “Bana ticareti öğretme.” demiş. Sonra Hıristiyan olan dilenciye “Haydi artık gidelim Soloman.” demiş.

- Bir şey ilave etmek istiyorum. Çıkıp para yardımı yapan Hıristiyanlar onun ikisinin de Yahudi olduğunu biliyordu çünkü yardım edenler de Solomon cinsinden.

 

NOT: Yazıda yer ala italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Sonları geliyor

İnsanlık toplayıcılıktan bilgisayar çağına geçti. Bunda İbrahim’den başlayan uygarlaşmanın rolü büyüktür. İsrail oğulları ise başta bu şerefi taşıyorlar. Ne var ki artık bilgisayar çağına geçtik. İsrail oğullarının sömürüsüne ihtiyacımız yoktur ve sonları gelmiştir.

 

Süleyman Karagülle


YorumcuYorum
Reşat Nuri Erol
04.06.2017
12:10


1967...1968...1969...AKEVLER 51 YILDIR ÇALIŞIYOR...2015...2016...2017

BİZLER ÇALIŞIYOR VE YENİ İSLÂM MEDENİYETİ’Nİ KURUYORUZ...

SİZLERİ DE ÇALIŞMALARIMIZA DÂVET EDİYORUZ; BUYURUN, BİRLİKTE ÇALIŞALIM...

ADİL DÜZEN 917

“ADİL DÜZEN” III. BİNYIL MEDENİYETİ PROJESİDİR

“VE BİZE DÜŞEN SADECE MÜBÎN/AÇIK TEBLİĞDİR.” (KUR’AN; Yâsin Sûresi, 36/17)

Haftalık Seminer Dergisi; 917. Hafta - 03 Haziran 2017 - Fiyatı: www.akevler.orga tıklamak!

BU DERGİYİ HER HAFTA OKUTABİLİR.. ÇOĞALTABİLİR.. DAĞITABİLİRSİNİZ...

“ADİL DÜZEN” UYGULAMALARI YAPMAK İÇİN BİZLERE DANIŞABİLİRSİNİZ...

 

*KUR’AN VE İLİM SEMİNERLERİ; 917. SEMİNER

“HİÇ BİLENLER İLE BİLMEYENLER BİR OLUR MU?”      (KUR’AN; Zümer Sûresi, 39/9)

İ L İ M  TALEP ETMEK HER MÜSLÜMANIN ÜZERİNE FARZDIR.”      (Hadis)

Adres: AKEVLER İSTANBUL KOOPERATİFLERİ MERKEZİ,  Zafer Mah. Coşarsu Sk. No: 29 YENİBOSNA / İSTANBUL    Tel: (0212) 452 76 51

Tefsir Seminer Notları Yenibosna’da Cumartesi akşamları okunup tartışılmaktadır.

GAYEMİZ: Bu “SEMİNER NOTLARI”nın İstanbul, Türkiye ve bütün dünyada “OKUNMASIANLAŞILMASI VE UYGULANMASI”DIR. - ADİL DÜZEN ÇALIŞANLARI

 

***

 

*“ADİL DÜZEN” DERSLERİ/YORUMLARI

MÜMİN OLMAK; MÜMIN KIMDIR?

EKREM ŞAMA’YA; SENİNKİ HİÇ OLMAZ!

Süleyman KARAGÜLLE

 

***

 

*SEBÎLU’R-REŞÂD” / MAKALELER

Akif Emre için; İnnâ Lillâhi Ve İnnâ İleyhi Râciûn

KUR’AN ayı Ramazan’a ulaştık, elhamdülillah

Teşhis ve Tedavi; Faizsiz ve Vergisiz Ekonomi

Evet, gerçekten de; olmaz kardeşim, OLMAZ!

‘Soygun mekanizması faiz’ ve ‘Faizsiz Ekonomi’

Patlamalar, şehitler, sorunlar, ‘İpek Yolu’ ve …

Rüyamız hep vardı, hep olacak; Faizsiz Ekonomi

سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلًا مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ (1)

Reşat Nuri EROL

 

***

 

İSRA SÛRESİ - 23. Hafta

أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلًا مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ (1)
... ... ...
...
Ahmet Yücel
07.06.2017
23:49

''-Anayasa oylamasında hile yapıldı mı? Bana göre Türkiye’de hile yapılmadı ama pek ala bilgisayarın aktardığı rakamlarla Sermaye oynamış ve %49’u 51 yapmış olabilir. ''

Sevgili Karagülle hocam,

Böyle şüphelerin önüne geçmek için, her sandık sonucu, sandık görevlileri tarafından imzalandıktan sonra fotoğrafı çekilerek seçim kuruluna gönderilmeli, seçim sonuçları bu fotoğraflarla birlikte kitap olarak yayınlanmalı, ayrıca itirazlara karşı tüm sandık görevlileri bu fotoğrafları 6 ay veye 1 sene saklamalı. Fotoğraflı seçim sonuçları kitabı belirli bir ücret karşılığında isteyen vatandaşlara satılmalı.

Seçim sonuçları duyurulduktan sonra, yayınlanacak fotoğraflı seçim sonuçları kitabı ile, sonuçların doğruluğu teyit edilmiş olacaktır. Devlet bundan sonraki tüm seçim sonuçlarının kesin doğruluğunu ispatlamak için bu şekilde kitap çıkarmaya devam etmelidir. Önümüzdeki ilk seçimde bu uygulama başlatılarak sonuçların güvenirliği, doğruluğu vatandaş gözüyle de ispatlanabilir olmalıdır.

Allah'a emanet olunuz. Selamlar.





Sayı: 416 | Tarih: 4.06.2017
Ergün Diler
Siber Savaşı
Sonları geliyor
1005 Okunma
2 Yorum
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Bir tane bile delikanlı çıkmayacak galiba
OHAL saçmalığı
970 Okunma
3 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Cumhurbaşkanı Erdoğan eleştiri eksiğini özeleştiri yapa
Kime göre, neye göre?
899 Okunma
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
Türkiye’nin küresel güç olmasının yolu Suriye’den değil
CAMBAZA BAKMA, KENDİNE BAK!
784 Okunma
Ali Bülent Dilek