Gizli ordular hazırlıkta
913 Okunma, 1 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

19/05/2017

1-Gizli ordular hazırlıkta

Çin Yolundayız. Çin İpek Yolu Projesi’ni ortaya koydu. ABD bundan rahatsız. Saldırıya hazırlanıyor. AB İpek Yolu Projesi’ni destekliyor. Bugünkü Papa Sermaye’nin adamı değildir.

-  Sermaye’nin ömrü sona erdi. Çin bu projesi ile üçüncü bin yıl uygarlığına büyük katkıda bulunacaktır. İpek Yolu Projesi Sermaye’yi tarihe gömecektir. Yeni düzen kurulacaktır. Çin hükmederek değil, sömürerek değil, hizmet ederek insanlıkta yerini alıyor. AB ile böyle İslam aleminde böyle Adil Düzen’e doğru atılan adımlar bunlar. Dünyayı beş büyükler değil, dört büyük din yönetecektir. Yahudiler de katılabilirler. Onlar da etkileri ile büyük olabilirler. Sermaye’nin emrinden çıkmak zorundadırlar. Papa hakkında kuşkularım vardı, rahatladım.

 

2-İpek Yolu savaşı

Washington yolundayız. İpek Yolu savaşı devam ediyor. İpek Yolu’nun iki ayağı vardır. Kara ayağı ve deniz ayağı. ABD donanması oralarda. Pakistan’da 150.000 askeri var. Her yerde üsler kurmaya çalışıyor. Bunlar Çin’e karşıdır.

-ABD silah üstünlüğüne sahiptir. Sermaye batıyı daima daha güçlü tutmuştur. Hava üstünlüğü denizde, İpek Yolu’na Çin hakim olamaz. Savaşı hemen kaybeder. Böyle bir savaşa girmemelidir. Karada ise silah değil, insan konuşur. Asker konuşur. Bu hususta ABD’nin bir gücü yoktur. Paralı asker savaşamaz. Karada İpek Yolu önemli. Araba vapurları gibi araba trenleri olmalıdır. Yani kamyon terene binecek. Hiç beklemeden istediği yerde inecek. Gemi kadar ucuz olacak ve gemi kadar hızlı olacak. Gerçek olan şudur ki yapıcılar her zaman engelcileri yenerler. En kötü rejim olan Sovyet sosyalizmi, yapıcı olduğu için kapitalizmi yenmektedir. ABD yahut Sermaye yenilecek. Yahudiler kurtulabilir, ABD kurtulabilir. Bir an önce barış cephesine geçmelidirler.

 

3-Washigton zirvesi

Washington’da Pentagon’a 25 kilometre yakındayız. Bugün Türkiye ile ABD arasında kontak olacak. Haziran’da Bilderberg toplantısı da burada olacak. Pentagon’a söyleyeceklerini söyleyecek.  Sermaye Pentagon’da etkili. Haziran’da ABD’ye Sermaye mi yoksa siyaset mi hakim olacak, ortaya çıkacak. Silahın doları yenmesi zor. 

- Pentagon  ne yapacak? Trump emir verecek ve bir gece Sermaye’nin adamları tutuklanacak mallarına el konacak. Sorun bitecektir. Türkiye’de Gülen’e yapılan operasyonu ABD’de Pentagon yapsa kim ne diyecek.   Siyaset dinlere karşı mağlup olur. Çünkü silahı kullanacak insandır. İnsan da dinin emrindedir. Sermaye de silahla daima mağlup olur. Çünkü dolar silah tarafından korunuyorsa bir işe yarar. Sermaye intihar etmektedir. AK Parti gibi Gülen’e galip gelecek, AK Parti yenilecek. İman her zaman silahı ve Sermaye’yi yener. AK Parti yanlış yoldadır.

 

4- Pastör’de ikinci raunt

İzmir’in Pastörü CIA’nın en etkin elemanı idi. Kendisi ve eşi tutuklandı. Eşi serbest bırakıldı, o tutuklu. Pastör bir dini liderdir. Trump onu istemektedir. Türkiye de vermemektedir. Rusya Amerika’ya üç adamını verdi ona karşılık Pastör’ü aldı. Rusya da onu bize verdi.

-Bir düzen değiştirmek zordur. İktidar olmak zordur. Bizim iktidarımız 73’te başladı. Koalisyon kurduk, iktidar olduk. Orduyu yanımıza aldık. Sermaye’nin girişimlerini patlattık ama Sermaye’nin anayasasını getirdik. Bugün iktidarda değiliz. Sadece görünüyoruz. Bu sebepledir ki iktidarda olan parti inkılap yapamaz. Silahsız ordu ile de yapılamaz. Para ile de yapılamaz. İnkılap inanmış kimselerin ilimleri ile yapılır. Adil Düzen çalışanları yapacak ve başaracaklar.  

 

5- Hillary’nin Uşak’ta işi ne?

Hillary’nin Uşakta işi ne? ABD’deki görüşme noktalandı. Bunu ilerde görüşürüz. Amerikalı dostum bana bir şey anlattı. Hillary Clinton seçim esnasında özel uçakla Uşak’a geldi. Şimdi tutuklu olan işadamı Hazim ile gizli görüşme yaptı. Bilmediği biri ile geldi, tanımadığı bir kişi ile görüşüyordu. Koskoca Hillary ne diye buraya geliyordu? Hazim Gülencidir. Hillary de Gülencidir.

- ABD’de acayiplikler oluyor.  Cumhuriyetçiler Rockefeller’i, Demokratlar Rothschildler’i tutuyordu.  Rothschildler ABD’de hakim olunca Clinton’ların önü açıldı.  İslam alemi ile ve zencilerle arası iyileşsin diye Aile Obama’yı tercih etti.  15 Temmuz’a kadar başkan Clinton olacaktı. Türkiye’ye Müslüman askerler gelecek, Gülen okulları ile dünyaya hakim olacak ve Sermaye Müslümanları kullanarak Sermaye devletini kuracaktı. Bu arada herkesin görevi vardı. 15 Temmuz’daki başarısızlıktan sonra aile Trump’un yanında yer aldı.    Hillary Uşak’ta darbe sonrası yapılacakları görüştü.

  

NOT: Yazıda yer alana italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Adil Düzen’e doğru atılan adımlar

Uygarlıklar miladi yılların başında doğarlar ve hukukta inkılaplar yaparlar.   Peygamberlerin yaptığı bu inkılapla insanlık sanayide inkılap yapacak duruma geldi. Uygarlığın 500. yılında zirveye ulaşan hukuk uygarlığı çökmeye başlar. Onun yerine hukuktan yararlanan sanayi inkılapçıları gelişmeye başlar. Bininci yılda hukuk çökmüştür. Yeni sanayi gelişmelere cevap verememektedir. Sanayiciler zirvededir. Yeniden hukuk inkılabı olur. Bugün ikinci bin yılın başındayız. Batının sanayi inkılabı zirvede, tarım dönemi hukuku bugünkü ihtiyaçlara cevap veremiyor. Adil Düzen çalışanları üçüncü bin yılın hukuk inkılabı çalışmalarını yapmaktadır.

Kapitalizm ve sosyalizm aşamaları yeni hukuk inkılabına hazırlık mahiyetindedir. Yaşlanmış, ömrünü doldurmuş birinci Kuran uygarlığına yol açmak için kapitalizm ve sosyalizm bütün eski kuralları yıkmıştır. Yeryüzünü arındırmıştır. Adil Düzen’e hazırlık yapmıştır. Olaylar hep bu istikamette gelişmektedir.

İpek Yolu çatışması Adil Düzen için en önemli bir çatışmadır. Türkiye Adil Düzen’i uygulasa dünya rahat edecektir. Bugün bunun mevcut partilerle olmayacağı anlaşılmıştır.  İnsanlık bir an önce Adil Düzen Partisi’nin kurulmasını bekliyor.

Birinci Adil Düzen hamlesini Akevler hazırladı. Erbakan dünyaya duyurdu. Askerler ikinci Adil Düzen hamlesini hazırlamıştır. Yeni bir Erbakan bekleniyor, genç biri bekleniyor. Bu kim olacak bilemiyorum. Evetler bunun yakın olduğunu söylüyor.

İpekyolu çatışması ve Türkiye’nin merkezde olması ve her ikisi ile peş peş görüşmesi. Hep Adil Düzen’e doğru atılmış adımlardır. Kuran seminerlerimizi takip ederseniz olayları daha derinden kavrarsınız.

 

Süleyman Karagülle


YorumcuYorum
Reşat Nuri Erol
22.05.2017
10:17


DERGİ 

NE ZAMAN?!.

*

ANA "DERGİ" OLAMIYORSA...

BUNUNLA İDAREYE DEVAM...

SELAM VE DUALARIMLA...

REŞAD

***

1967...1968...1969...AKEVLER 51 YILDIR ÇALIŞIYOR...2015...2016...2017

BİZLER ÇALIŞIYOR VE YENİ İSLÂM MEDENİYETİ’Nİ KURUYORUZ...

SİZLERİ DE ÇALIŞMALARIMIZA DÂVET EDİYORUZ; BUYURUN, BİRLİKTE ÇALIŞALIM...

ADİL DÜZEN 915

“ADİL DÜZEN” III. BİNYIL MEDENİYETİ PROJESİDİR

“VE BİZE DÜŞEN SADECE MÜBÎN/AÇIK TEBLİĞDİR.” (KUR’AN; Yâsin Sûresi, 36/17)

Haftalık Seminer Dergisi; 915. Hafta - 20 Mayıs 2017 - Fiyatı: www.akevler.orga tıklamak!

BU DERGİYİ HER HAFTA OKUTABİLİR.. ÇOĞALTABİLİR.. DAĞITABİLİRSİNİZ...

“ADİL DÜZEN” UYGULAMALARI YAPMAK İÇİN BİZLERE DANIŞABİLİRSİNİZ...

 

*KUR’AN VE İLİM SEMİNERLERİ; 915. SEMİNER

“HİÇ BİLENLER İLE BİLMEYENLER BİR OLUR MU?”      (KUR’AN; Zümer Sûresi, 39/9)

İ L İ M  TALEP ETMEK HER MÜSLÜMANIN ÜZERİNE FARZDIR.”      (Hadis)

Adres: AKEVLER İSTANBUL KOOPERATİFLERİ MERKEZİ,  Zafer Mah. Coşarsu Sk. No: 29 YENİBOSNA / İSTANBUL    Tel: (0212) 452 76 51

Tefsir Seminer Notları Yenibosna’da Cumartesi akşamları okunup tartışılmaktadır.

GAYEMİZ: Bu “SEMİNER NOTLARI”nın İstanbul, Türkiye ve bütün dünyada “OKUNMASI, ANLAŞILMASI VE UYGULANMASI”DIR. - ADİL DÜZEN ÇALIŞANLARI

 

***

 

*“ADİL DÜZEN” DERSLERİ/YORUMLARI

NEDEN ADİL DÜZEN PARTİSİ?-1

NEDEN ADİL DÜZEN PARTİSİ?-2

Süleyman KARAGÜLLE

 

***

 

*SEBÎLU’R-REŞÂD” / MAKALELER

Biz doğruları söylemeye devam ediyoruz…

‘Küllün ya’melu alâ şâkiletihî fe rabbukum a’lemu’

Kur’an yani İslâm düzeninin mucizesi işte budur

3 konu 3 yorum; Suriye, ABD ve Saadet Partisi

Reşat Nuri EROL

 

***

 

İSRA SÛRESİ - 21. Hafta

أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلًا مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ (1) 

... ...

...






Sayı: 414 | Tarih: 21.05.2017
Ergün Diler
Gizli ordular hazırlıkta
Adil Düzen’e doğru atılan adımlar
913 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Erdoğan’sız AK Parti de ANAP ve DYP erir miydi?
Gerçeğe sırtını dönenler
834 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Türkiye'de hiç ama hiç değişmeyecek şeyler
Debelenmek
793 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Yeni bir dünya kurulacak, Türkiye, kurucu rol oynayacak
İsmet İnönü’nün yeni dünyası Adil Düzendir!
749 Okunma
Ali Bülent Dilek