Dalga dalga 2023’e
1345 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

12/11/2016

1-Dalga dalga 2023’e

Ülke hinlerle kuşatılmış, cumhuriyet, hürriyet, Aydın Bey, Selahattin Demirtaş, Can Dündar Bunlar Ergenekon savcıları. Bunlar Almanya’da.

- Memleketi paramparça etmek için dün asıp kesen savcı, genelkurmay başkanlarını hapse koyan savcı, şimdi Almanya’da korunuyor. Kim tarafından? Almanlar tarafından. Bilemediniz, bugün asıp kesenler tarafından. Suçsuzlar hapishaneye, suçlular dışarıya. Günah keçisi Gülen’e saldırarak asıl failler bu gün de korunuyor. Frengi hastalığında vücudun her tarafını çıbanlar sarar. Siz onları kaşımakla hastalığı tedavi edemezsiniz.  Frengi hastalığını yapan bakterileri öldüren ilacı bulmalısınız. Eskiden bu tedavi cıva idi. Donkişot varı atıp tutmakla 2023’e zor varırsınız. İlaç bulma düzendir. Bunlar suçlu değil düzen suçludur. Düzeni değiştirmedikçe Aydın(Doğan) gider ışık gelir, ışık gider, Kemal Derviş gelir.

 

2-Sıraya girdiler

Tüm dünya bize karşı. Ülke içinde ve her yerde bize karşı sıraya girdiler. Temizleyeceğiz.

- Yanlış yoldasınız. Dünya size karşı değil,  her yerde hain yok. İkinci bin yıl uygarlığı sona erdi. Üçüncü bin yıl uygarlığı geliyor. İkinci Kuran uygarlığı geliyor. İşçilik dönemi sona erdi ortaklık dönemi geliyor. Ateizm sona erdi. Peygamberlerin düzeni geliyor. Kişilerle uğraşmayın. Düzeni değiştirin. Yoksa yaşlı ikinci bin yıl uygarlığı ile siz de mezarda olursunuz.

 

3-  Büyük dönüşüm

Sermaye destekledi. Clinton kaybetti. Putin ile Trump dostlar. Türkiye de kazandı.

- ABD’de iki aday da Sermaye’nin seçtiği(atadığı) aday değildi. ABD halkı uyanmıştır. Sermaye Bayan Clinton’un ne yapacağını bildiği için onu tercih etti.  Trump bilinmeyen kişi, Avrupalı, Yahudi değil.  Sermaye 15 Temmuz darbesi kadar büyük darbe yedi.

 

4- Trump tırpanı

Clinton’u Rothschild ve tüm Sermaye destekledi. Trump kendi parasını harcadı. Onların desteğini kabul etmedi. 15 Temmuz operasyonunu yapanlar, Hillary takımı idi. Türkiye’de ve ABD’de güçlü teşkilatı vardır. Trump’un yanında generaller vardı. Tasfiyeler olacak. 15 Temmuz’u yapanlar da bu arada tasfiye olacak sanıyorum.

- ABD’de çatışma var. Devlet Sermaye çatışması. Bir de Rockefeller-Rothschild çatışması ve Demokratlar ve Cumhuriyetçiler çatışması. Halk yavaş yavaş Sermaye’ye cephe aldı. Cumhuriyetçiler de devletçi olmaya başladı. Sermaye Hillary’i destekledi, mağlup oldu. Burada en önemli değişme ABD’deki Cumhuriyetçiler.  Sermaye’nin emrinden çıktılar. Demokratlar ise barıştılar.

 

5- Kaset skandalı

Bayan Clinton’a kaybettiren FBI’nın kocasına ait eğlence kasetidir. ABD’de CIA-FBI çatışması var.

- Sermaye daima ikili gruplar oluşturup onları dengeler ve kendisi yönetir. Dünyada sosyalizm ve kapitalizm, orduda kara ve hava kuvvetleri, İstihbaratta CIA-FBI denge grupları Sermaye’nin oluşturduğu güçledir. Zamanla bu iki denge grubu gelişir ikisi de kuvvetlenir, anlaşırlar ve Sermaye’ye kafa tutmaya başlarlar. Bugün Sermaye bu durumda.  Sermaye’nin elinde iki silah vardır. Cinsi ilişki ve yolsuzluk. İş başına getirilecek kimselere önce bu suçları işletir. Onları kasetlere kaydeder, sonra iktidar yapar.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

15 Temmuz ve 8 Kasım Sermaye’ye darbedir

İnsanlık İslam’la ileri hukuk düzenine kavuşmuştur. Bundan yararlanan Sermaye, uygarlığı batıya taşıdı ve sanayi inkılabını yaptı. Bunun için sermaye terakümüne ihtiyaç vardı. Faizli işçilik sistemi buna uygundu. Yeryüzünde tam istihdam sağlanıncaya kadar buna gerek vardı. Yatırımlara ihtiyaç vardı. İşçi çok, işyeri azdı.

Yirminci yüz yılın son yarısında sanayileşme tamamlandı. İşyerleri işçiden daha fazla oldu. Böylece yeni iş yerleri kurulamadı. Dolara kredi alacak işletmeler kurulamadı. Yeni işçi yoktu. Bu sefer faizli sistem enflasyonlara ve krizlere sebep olmaya başladı. Artık faizli sistem çalışmaz duruma geldi. Bu çıkarılan cihan savaşlarıyla, zorlanarak yaşatıldı. Şimdi üçüncü cihan savaşı da çıkarılamadı.

Şimdi halk yavaş yavaş düzene hakim olmaktadır. Sermaye’nin ve siyasilerin oynadığı oyunları keşfetmekte,  ona göre hareket etmektedir. Gerek 15 Temmuz darbesi, gerekse 8 Kasım Amerika seçimleri bu Sermaye’nin mağlubiyetinin başlangıcıdır.

Galibiyet yetmez. Zaferi değerlendirmek gerek. Türkiye 15 Temmuz’u değerlendirmiyor. Bakalım ABD 8 Kasım’ı değerlendirecek mi?

 

 

Süleyman Karagülle