Yeni Yapılanma
1198 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

 

15/07/2016

2003’te İstanbul’da patlama oldu. ABD ile İngiltere arasındaki çatışmadır. Hal devam ediyor.  Suriye’nin kuzeyine PKK yerine YPG oluşacak. Batılılar onu devlet olarak tanıyacaklar. Barzani geçici, Suud kralı gidici. Sarraf; İran, Türkiye ve ABD’nin ortak ajanı. Çok karışık. Clinton seçilecek.

-  Olaylar çok basit. Sermaye ikiye ayrıldı. Rothschild ve Rockefeller.  Rothschild şimdi galip durumda. Rothschild şimdi İngiltere ile Amerika’yı birleştirip güçlü bir savaş başlatacak.   AB’yi dağıtacak ve ayrı ayrı devletler Rothschild’in batı cephesinde yer alacak. Türkiye ile İran bölünürse, Türkiye batı tarafı kalırsa sonunda İran ve Türkiye yok olur. Sermaye sonunda istediği haritayı çizer. Bunu başaracak mı?  Şimdilik Türkiye ile İran arasında herhangi bir gerginlik yoktur. Türkiye barış politikasına döndü. Bayan Clinton ne yapacağını bilmemektedir. CIA önemli. Sermaye satın almışsa Bayan Clinton intihara gidebilir. Şimdilik CIA devlet tarafı görülüyor.

 

2- Büyük Savaş

NATO ve Varşova paktları barış dengesini sağladı. Gorbaçov bu dengeyi bozdu. NATO şimdi düşman arıyor. Savaşacağı kimse yok. Çin durmadan gelişiyor. Dünyaya hakim oluyor, Rusya küçültülüyor. Savaş içindeyiz. Rusya yılarsa yerini Türkiye alabilir.

- Birinci ve İkinci Cihan savaşlarını Sermaye tezgahladı ve sonunda hedefine ulaştı. İkinci Cihan savaşından sonra timsahın iki çenesi çalışacak ve dünyayı artık Sermaye idare edecekti. Türkiye’de Akevler olmuştur. İslamiyet savaş düzenini değil barış düzenini benimsedi. Yeraltı faaliyetlerine karşı oldu. Milli Görüş’ü destekledi. Erbakan dünyaya sömürüyü anlattı. Humeyni İran’da devrim yaptı. Gorbaçov Sermaye’nin tezgahını bozdu.

Şimdi ne yapıyor? Sermaye Çin’i ve ABD’yi güçlendiriyor. Rusya’yı ve AB’yi çökertmek istiyor. İki dev güç arasında savaş başlayacak. İki tarafı da Sermaye destekleyecek. Her iki taraf, önce Müslümanları vuracak, İran ve Türkiye kalmayacak. Sonra Rusya’yı ve AB’yi devre dışı bırakacak. Sermaye ile ABD masaya oturup timsahın iki çenesini oluşturacaktır. Plan budur.

 

NOT. Yazıda yer ala italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

Yorum:

Sermaye mağlup olacaktır

Önce Müslümanlar yeryüzünde büyük güç teşkil eder. Bir defa tüm dünyaya dağılmış durumdadırlar. Her yerde güçlü azınlık oluşturmaktadırlar. Sermaye bundan yararlanıp Müslümanları terörist olarak organize ediyor ama başaramıyor. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri bunun tipik örneğidir. 7 Ağustos’ta Sermaye Türkiye’de büyük başarı elde etti. Müslüman Kürtlerin oyunu PKK yandaşlarına aktardı. Tehlike büyüktü. Bundan cesaretlenen veya korkutulan Kürtler 1 Kasım’da PKK’nın oyunu %20’ye çıkarırlardı. Ve artık dini birliğin yerini ırki ayrılıklar alırdı. Başaramadı. Kürtler 1 Kasım’da tekrar oylarını AK Parti’ye verdiler.

Rusya’da artık Sermaye Çeçenleri sokağa dökemiyor. Sermaye Çin’de Türkler’ hareketler yaptıramıyor. Bütün bunlara karşı Erbakan başta rol oynadı. Humeyni oynadı, Gorbaçov oynadı, Papalık oynadı, ABD halkı oynadı.

Sermaye’nin başarı anahtarı Ankara’nın elindedir. Erdoğan giderse yerine Derviş gelirse ne olacaktır?  Önce İran’a saldıracak ve İran’la Türkiye arasında savaş başlayacak. Çin ve Rusya İran’ı destekleyecek. ABD ve AB ise Türkiye’yi destekleyecek. Kanlı çatışma sürüp gidecektir. İran’la Irak arasında bu sekiz sene sürdü İran’la Türkiye arasında 18 sene sürebilirdi. Müslümanlar Müslümanları kırmış oldu.

Devletler de kendi halklarındaki Müslümanları “Siz Türkiye’ye yardım ettiniz, İran’a yardım ettiniz.” diye soykırımına uğrattı. Sermaye, böylece tek rakibi olan Kuran’ı devre dışı bıraktıktan sonra, iş başına gelir. Bitkin hale gelmiş ve çökmüş durumdaki dünya Sermaye’nin emrine girer, yeniden barış ve imar başlar. Üçüncü bin yıl uygarlığını Sermaye getirmiş olur.

Demek ki plan basit ve sade: ne yapıp edip önce İran’la Türkiye arasını açmak, savaşa götürmek. Sonra Rusya ile AB’yi zayıflatmak Çin’in ve AB’nin emrine sokmak. Üçüncü cihan savaşını çıkararak dünyayı harabeye çevirmek. Sonunda mecali kalmayan devletlerin başına valileri atayıp dünyayı yeni düzen içinde yönetmek.

Başaracak mı?  Bu oyunu bozacak olan Ankara olabilir. Ankara önce Kuran düzenini kabul etmelidir. Bu hususta Akevler’le işbirliği yapmalıdır. Böylece savunma stratejisini geliştirmelidir. Türkiye ilk anlaşmasını İran’la yapmalıdır. Böylece dünya bilecek ki İran’la Türkiye savaşmayacak. Bu ne demektir? Sunnilerle Şiiler arasında artık kavga yok demektir. Bu iki devlet, İslam alemine tam hâkimdir. Bunlar ne derse İslam alemi onu yapar. Bunların yapacakları işler de şunlardır:

1-Müslümanlar, ya hicret ederler, ya da bulundukları ülkenin yönetimine sadık olurlar. Devlet ne kadar zalim olursa olsun halk devletine karşı gelmez.

2-Müslümanlar herkesle dostturlar. Müslümanların düşmanları yoktur. Saldıranlar karşı savunurlar ama kimseye saldıramazlar.

3-Müslümanlar için doğru söz vardır, anlış söz vardır. Doğru suç işleyen veya yanlı söyleyeni insan bilemez. Dolaysıyla kötülük vardır ama kötü yoktur.

4-Müslümanlar Allah’ın nimetlerini adil bir şekilde paylaşırlar. Kimsenin hakkının kendilerine geçmesini istemezler. Aksine ihsanı severler.

Evet, Sayın Cumhurbaşkanımız, beraber yürüdüğü Akevlerdeki eski arkadaşlarını hatırlamalı ve onların desteği ile Kuran’a dönmelidir. Duamız budur.

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 370 | Tarih: 17.07.2016
Ergün Diler
Yeni Yapılanma
Sermaye mağlup olacaktır
1198 Okunma
Süleyman Karagülle
Emre Kongar
Terör, Darbe ve Norveçli baba
Darbeye Darbe
1029 Okunma
Vahap Alma
Ahmet Hakan
Albay Ahmet Zeki Üçok uyarmıştı
Darbeci Paralellerin arkasındaki kim?
961 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Kimse kimseyi kovamaz!
En kötü senaryo!
943 Okunma
Ali Bülent Dilek
Mehmet Barlas
Yazı yok!
Kuran’ın Nuru
898 Okunma
Tayibet Erzen